Kayserispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya 0-0 biter ya da 2-0 Kayseri alır.

İnşallah bir şekilde biz kazanırız ama nasıl olacak bilmiyorum.

Yabancı kuralı olmasa keremin olacağı yer yedek kulubesiydi çocuğa direkt 11 vererek kötülük yaptik

cica nın kadroda olması gerekirdi.. son 20 dakika bileolsa hamle yapılabilirdi.

Kadayıf kadromuz olsa anlarım da gençlerin böyle ağır bi rotasyona ihtyacı mı var ki anlamadım. Cica ve berkanın en azından yedeklerde olmaması skandal

Kadayıf kadromuz olsa anlarım da gençlerin böyle ağır bi rotasyona ihtyacı mı var ki anlamadım. Cica ve berkanın en azından yedeklerde olmaması skandal
Hoca aziz yıldırım gibi kendine sahte bahaneler üretip istediği kadroyu çıkarıyor. Yaşlandı artık ne yapsa şaşırtmıyor

bu kez yorum yapmayalım bakalım ilk 11 e hoca ne düşünmüş,ne yapacak izleyelim sadece assuncao ve mohamed in ilk 11 olmasına sevindim..

Demek ki varmış reis. Topçuların durumunu gören biz değiliz sonuçta idmanda vs. Sakatlık riski vs varsa eğer yorgunluk kaynaklı gayet normal yahu baksana tjk bile başladı patır patır dökülmeye. Sezonun başı olmasının da etkisi var

Buradaki üyeler bunu düşünmeyip hurrra laf söyleme derdinde sadece

Demek ki varmış reis. Topçuların durumunu gören biz değiliz sonuçta idmanda vs. Sakatlık riski vs varsa eğer yorgunluk kaynaklı gayet normal yahu baksana tjk bile başladı patır patır dökülmeye. Sezonun başı olmasının da etkisi var

Buradaki üyeler bunu düşünmeyip hurrra laf söyleme derdinde sadece
Artık kendine gel be adam

Cicaldau ve Morutan niye kadroda Yok beyler ???

Rotasyon mu ?

Hadi 5 oyuncu değiştirmeyi rotasyon sanıyor onu geçtim de

Aylardır oynamayan Oğulcan böyle deplasmanda şak diye 11 olur mu

Sisteme alışsın diye son dakikalar ala ala ısındırırsın, şablona uyuyor mu bakarsın

Ama hoca da haklı tabi
Bir şablon sistem falan olmadığından kafana göre koy gitsin işte di mi

Yap boz tahtası sanki

yine sacmalamasyon bi kadro. Ogulcan ve Feghouli dede nedir yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt