Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cicaldau sakatlandı miGustavo ve Mustafa as kadroyla oynayamiyor. Cicaldau ve Morutan oynasa farka giderdik. Bakalim 2.yari kimler girecek.
Ya allah bismillah yerleşimi yaptiHoca yerleşimi nasıl yaptı acaba çok asimetrik bir kadro
•quod erat demonstrandum•
Yok. Kayseri'ye götürülmediCicaldau sakatlandı mi
Niye acep neden nedir Berkandan yokmuş şimdi gördüm komedi gibi HERIF istifa etsin derhalYok. Kayseri'ye götürülmedi
Ne malum ulan farka gideceğimiz müneccim misinGustavo ve Mustafa as kadroyla oynayamiyor. Cicaldau ve Morutan oynasa farka giderdik. Bakalim 2.yari kimler girecek.
Hoca aziz yıldırım gibi kendine sahte bahaneler üretip istediği kadroyu çıkarıyor. Yaşlandı artık ne yapsa şaşırtmıyorKadayıf kadromuz olsa anlarım da gençlerin böyle ağır bi rotasyona ihtyacı mı var ki anlamadım. Cica ve berkanın en azından yedeklerde olmaması skandal
Demek ki varmış reis. Topçuların durumunu gören biz değiliz sonuçta idmanda vs. Sakatlık riski vs varsa eğer yorgunluk kaynaklı gayet normal yahu baksana tjk bile başladı patır patır dökülmeye. Sezonun başı olmasının da etkisi varKadayıf kadromuz olsa anlarım da gençlerin böyle ağır bi rotasyona ihtyacı mı var ki anlamadım. Cica ve berkanın en azından yedeklerde olmaması skandal
Artık kendine gel be adamDemek ki varmış reis. Topçuların durumunu gören biz değiliz sonuçta idmanda vs. Sakatlık riski vs varsa eğer yorgunluk kaynaklı gayet normal yahu baksana tjk bile başladı patır patır dökülmeye. Sezonun başı olmasının da etkisi var
Buradaki üyeler bunu düşünmeyip hurrra laf söyleme derdinde sadece
Haksız mıyım¿Artık kendine gel be adam
Cica ile Berkan niye yedekte değiller sakat değillerse tabi. Babel her maçta var yav daraldı. Fegholi geçen maç rezaleti şimdi 11 deHaksız mıyım¿![]()
Cicaldau niye kadroda Yok beyler ???