Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

3 senedir takım olmayı beceremedik, bu transfer politikasıyla da biraz zor becereceğiz. Bence potansiyeli olan bir futbolcu ama bizim için yanlış transfer. insallah cok zarar vermez.

Bu transferi çok çekinerek yaptıkları apaçık ortada.2 tene paf oyuncumuzla imzalanan sözleşme duyurusunun en altına 2 satır olarak koymuşlar.

Tek kelimeyle bir rezalet daha. Gstv'de görene kadar inanmamıştım bu habere. Doğru çıktı. Aslantepe kadrosu kurmaya çalışan yönetimin icraatlerine bak. Serdar Özkan, Gökhan Zan gibi olacak buda.

Abdul Kader Keita

arkadaşlar bende çok sövdüm dedikodular başlayınca ve fesh olayı gerçekleşince ama şu saatten sonra sövmenin kazım'ı kötülemenin hiçbir faydası yok en azından sessiz olup bekleyelim yoksa adamın oynayacağı varsa da faydalanamicaz biz yine Galatasaray taraftarı olarak desteğimizi verelim

Bundan sonra kulube uye olupta olaganustu kongre icin imza atmayanlara da yaziklar olsun.Yonetim zaten kulubun en buyuk dusmani..:(

sabah stadda bağladılar iki saat sonra fesih 1 saat sonra imza

yas 32. 5:0'lik Neuchatel Xamax maciyla Galatasaray'li oldum ve bu lavugun transferi ile Galatasaray'liligimi donduruyorum.

yuh be yuh kampa yetiştirdikleri transfere bak ADNAN allah belanı versin !!!!:42::42::42::42::42::42::42:

Bu taraftara müstahak bir transferdir. Keita kovulduğu zaman savunanlar nerde??? Daha gidip forma alan, kulübe destek veren, yönetimin orda oturmasına izin veren taraftara müstahak bir transferdir.

Yönetim bir KADER KEİTA kadar karakterli değildir.

Hoşgeldin Kazım reyiz.

Aslantepeye yakışan kanat oyuncusu fildişili aslan:

Abdul Kader Keita

1fztef.jpg

Keita bir kazim degil . Bize kazim gibi dinamik oyuncular lazim (!)

Galatasaray'lılığını Kazım'ın transferiyle donduran arkadaşlara sesleniyorum.Arkadaşlar sabırlı olun.Zaman tanıyın.Bu yıl zaten vahim durumdayız.Kazım takımı ne kadar bozabilir ki..Eğer tutmazsa 6 ay sonra gönderilir.Bonservis yok bişey yok.Hem kendinize uygun olmayan bir transferde takımı bırakan adamın Galatasaray'lılığından şüphe ederim.

arkadaş bari birisi yönetimden çıkıp açıklasın keita neden satıldı diye? para için desinler eyvallah dicem...

Galatasarayliligindan utanananlardan ben utaniyorum

Ezeli rakibimizin disiplinsiz davranışlarından dolayı kovduğu kişiyi biz alıyoruz.Nasıl utanmayım.Serdar özkan - Kazım yediği haltlar attığı golden daha fazla.Ne diyeceksin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt