Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Yönetim konusunda haklısınız. O tür tepkilerde her daim yanınızdayım.

Çünkü söyledikleri ile yaptıkları çoook çelişen bir yönetim var başımızda. Bu son transferde bunun en büyük kanıtıdır. Zaten yönetim bile utanmış transferden ufacık bir yazı koymuşlar. Onlarda çeliştiklerinin farkında. Buda beni dahada çok nefret etmemi sağlıyor yönetimden.

hagi n'aptın

bi sana güveniyoduk

ama sende boş çıktın

kendiyle çelişen garip bir disiplin örneği sergiliyosun

Bu arada farkettiniz mi arkadaşlar Kazım transferi Alt yapıya alınan golcü , Anıl Dilaverin sözleşmesinin uzatılmasından sonra verilmiş resmi siteye . Demekki yönetimin açıklıcak yüzü bile yok

resmi siteye resmini koyayamamışlar midem kaldırmıyor artık böyle transferleri iyice soğuttular beni :(

ne geniş miğden varmış adnan senin.

kadro dışı bırakma kontenjanımızı doldurmaya başladık

Formica geldi işte.Dağılabiliriz.

bence misi olayında açıklamayn başka bir şey bir şey var yoksa misi kodro dışı bırakıp kazım ı almak anlatılmaz yaşanır :D

1

nerbahçeli futbolcu Colin Kazım Richard, oğlunun sevgilisi ve arkadaşı ile yemek yiyen Rodney Richard, çekim yapan TRT muhabirine saldırdı. Muhabir şikayetçi olunca Richard geceyi karakolda geçirdi. Gecenin ilk dakikalarında Etiler’deki Quente Restoran’da meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Fenerbahçeli Colin Kazım’ın söz konusu mekana geleceği istihbaratını alan TRT magazin muhabiri Deniz Altuntaş kameraman arkadaşı ile birlikte olay yerine geldi.

Restoranda futbolcuyu gören Altuntaş kamerası ile çekim yapmak istedi. Bunun üzerine futbolcunun babası Richard masadan kalkarak muhabirin üzerine yürüdü.

2

Kazım'ın Ulm, Honved, Çaykur Rize, Sion maçlarında şike yaptığı ve parasını aldığı iddia ediliyor.

İşte iddialar: Teknik takipte, Fener'in; Ulm, Honved, Çaykur Rizespor ve Sion maçlarında şike yapıldığı belirlendi. Şebeke irtibat kurduğu Kazım'a para ödedi. Kazım iki takım arkadaşını da şikeye ortak etti.

3

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Colin Kazım (Kazım Kazım) gece kulübü Reina'da alkolün dozunu ayarlayamayınca kavga çıkardı, dayak yedi ve sızdı!.

4

Gazete, Colin Kazım'ın, Sarı-lacivertli ekipteki geleceğinin şüpheli olduğu bunun nedeninin ise İngiltere doğumlu Kazım'ın, Roberto Carlos'un da karıştığı bir seks skandalı olduğu ifade edildi.

Kazım'ın, eski Real Madrid'li Roberto Carlos ve Brezilyalı diğer takım arkadaşları Gökçek Vederson ve Bilica'yla birlikte bir otel odasında seks partisi düzenlediğini, partiden sonra ise lüks otelde çalışan bir temizlikçinin odada bulduğu kelepçelerle skandalın patlak verdiği iddiası gazete yer alan en çarpıcı iddia olarak öne çıktı.

Gazete ayrıca, geçtiğimiz haftalarda ciddi bir trafik kazası geçiren Colin Kazım'ı, 9 yıl önce kendisi de uyuşturucu ve seks skandalına adı karışan teknik direktör Cristoph Daum'un takımdan göndermek istediğini de vurguladı.

Müthiş bi transfer tebrikler!!!

Kazım'ı beğenmeyenler olsada, ben transferine çok sevindim. senin yazdıklarına cevaben Neden mi?

1- yerli bi oyuncu yabancı ve rotasyonda faydası olur

2-ingiliz pasaportu var ilerde satmak istediğinde kendini gösterirse alıcısıda olur değeride olur(kaptanımız Ardaya verilen para ortada enfazla 15 milyon nedeni Türk olması, Kazım kendini göstersin futbol olarak olmasada mali değeri Arda yı katlar.)

3- senin elinde Kazımdan kaliteli yerli oyuncumu var(bence Arda hariç yok)

4-İlk yarı sağ kanatta oynayan oyuncularla kıyaslayalım Serdarımı Aydınımı Kazımı mı tercih edersin (ben açık ara Kazım diyorum.)

5- forvette oynayan oyuncularda pinoyumu mehmet battalımı kewelımı Kazımımı tercih edersin (ben yine kazım diyorum.)

6-özel hayatının ne olduğunu ne önemi var sen doktor seçerken öğretmen seçerken bakkal seçerken özel haytınımı soruyorsun. adam işini iyi yapsın iş bitince isterse eşşeklerle yatsın banane

7-geçen sene Galatasaray_fb maçında benim en korktuğum oyuncuydu hatırla serveti ve diğer defansı nasıl dağııtı. (adamda yok yok, sürat şut güç....)

daaaa ne istiyon bir futbolcudan, bir transferden??????

Hayırlısı Olsun

Umarım bir S.Tomas etkisi yaratır:(

Bu zamana kadar 3 büyüklerin birinden şutlanıp da diğerinde coşan kim var . Benim aklıma gelmiyor öyle bir isim. Tam tersine gidip de hiçbir şey yapamayan bi dolu futbolcu var. Revivo baliç abdullah ali güneş mustafa doğan burak yılmaz mehmet yozgatlı . Gözler önünde serdar özkan ve göhan zan örneği de varken beleş mezardan başka açıklama gelmiyor aklıma . Kazıma klübede alternatif gözüyle bakanların baba richards ile tanışmaları yakındır diyorum . Oğlum nasıl yedek alır diye dayanır kapılara

Geçmiş olsun camiamıza... "Kazım kadro dışı" başlıklarını görür gibiyim.

ehh.. yeter artik ya.. biktirdilar insani..

Yok o verimsiz mis,, giderler duyulmamis baska bir verimsiz oyuncuyu alirlar..

Yok o disiplinsizmis . giderler sikeciyi alirlar..

yok o yeterince iyi degilmis giderler 4 yil sonra geri alirlar..

bu kadarda futbol konusunda ne yapacagini bilmeyen bir yonetimi ilk defa izliyorum...

ortalama sanirim Adnanlarin doneminde her 9 ayda bir antroner degisitiyoruz... aldigimiz oyuncularin cogunu bir yil sonra ya zarara kakaliyoruz veya saga sola gonderip halen allacaklarini oduyoruz..

Futbol konusunda bu yonetime birsey demeye gerek yok.... YUH YUH YUH!! reziller..

gidin her yerde stadi konusun zaten baska konusacak bir konunuz kalmadi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt