Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Büyük çelişki abiler bunlar 1. si hagi disiplini seviyorsa neden alındı.eğer hagi onayladıysa bu transferi misimoviç in kabahati ne neler oluyor kulüpte anlamıyorum ama ben şahsen fener ve beşiktaşın artıklarını takımımız da izlemekten sıkıldım.sırada kim var?sol bek imiz yok diyip ibrahim üzülmezi alırlarsa hiç şaşırmam.

Bu saatten sonra kendimizi yesek bişey değişmez.İstesekte istemesekte bizim oyuncumuz artık.Destek olmaktan başka bi çare yok.Hazmedecez artık.

O beğenmediğin Pino olmasa, bu takım pozisyona bile giremeyecek.

Yahu ligde attığı 2 gol var pozisyona girsek ne olur girmesek ne olur allah aşkına.Pino'yu sağ açıktada hatırlıyoruz edilmedik küfür kalmadı forumda.

hepimiz az çok fener taraftarının profilini biliyoruz çukur kazan bilicayı bile haklı gösteren bi kesim bile bu adama sayıp söverken biz burada onu övmek için yırtınıyoruz hayrola millet kendinize gelin ...Galatasaray a yakışmayan bi adamdır hem futboluyla hem kişiliğiyle özel hayatını katmıyorum kişiliğini nerden biliyosun diyenler için ş.s stadında çalışan bi arkadaşım ne karakterde olduğunu anlattı. sırada kim var süper defans bilica ve lugano ??

mükemmel kaleci volkan ömer ? baroni orta sahaya ilaç olur hımm ??

fenerbahçeliler bile halimize üzülüyor düşünün biz burada neler konuşuyoruz ne günlere kaldık...

azıcık samimi olun ve tepki koyun , koyundan farkınız olsun.

Kazım suan ki Galatasaray'da Messi olur ...

serdar özkan ve aydın sağ kanat oynuyor bu takımda doğru söylüyosun gerçekten.

serdar özkan ya, topu aldığında kafasını eğip her an düşecek gibi çizgiye koşan bi adam:) kazım'ın kondüsyonu yeter

Dostlar, yetenekli olabilir, bir şey demem, katkı da sağlayabilir, ama bu adamın Galatasaray'a alınması camiaya büyük bir hakarettir. Herşeyden önce bir tutarsızlık var, Misimovic'i disiplinsiz diye kadro dışı bırakanlar, bugün disiplinsizin en önde gidenini kurtarıcı diye alıyorlar. Necati de alındığı takdirde işler daha da kötü olacak. Necati'yi alan adam ertesi gün emre belözoğlu'nun da kapısına dayanır, Caner'i falan da sözleşmesi bitince geri almaya kalkışır. Hala anlamıyor bazıları. Necati Ateş zamanında başkanının arkasından küfür eden, fener forması giyen, taraftarla yumruklaşan, 10 numarayıı vermemek için Haldun Üstünel ile kavga eden adamdır.

+1905

Hala aklım almıyor yönetim böyle saçma bir işe nasıl imza attı :(:(

:31::31::31::31:

Bu adam messi olsa bile ne olur,GALATASARAY'lılık duruşuna aykırı bir kişilik.

Misimovic'i disiplinsiz diye kadro dışı bırakıp Ayhan,Servet gibi isimlerin peşinden koşan ve Kazım'ın transferine onay veren HAGİ en büyük suçlulardan birisidir:sad007:

Sadece futbol olarak değerlendireceğim .Forvet için çok iyi bir altarnatif oldu .Sağ kanatta Pino gibi bir cacık çıkmaz bu adamdan . Fena olmayan sürati ,iyi fiziği ve tehlikeli şutları ile iyi bir silah olur forvette. Diğer konulara girmeyeceğim ,yeterince girilmiş,çıkılmış zaten .

hepimiz az çok fener taraftarının profilini biliyoruz çukur kazan bilicayı bile haklı gösteren bi kesim bile bu adama sayıp söverken biz burada onu övmek için yırtınıyoruz hayrola millet kendinize gelin ...Galatasaray a yakışmayan bi adamdır hem futboluyla hem kişiliğiyle özel hayatını katmıyorum kişiliğini nerden biliyosun diyenler için ş.s stadında çalışan bi arkadaşım ne karakterde olduğunu anlattı. sırada kim var süper defans bilica ve lugano ??

fenerbahçeliler bile halimize üzülüyor düşünün biz burada neler konuşuyoruz ne günlere kaldık...

Keşke Lugano'yu da alabilsek.

Sevinmiyorsan senin için kişiler önemlidir. Benim içinse arma. Hiç farketmez kim atarsa atsın hangi maçta atarsın tepkim sevincim aynı olur.

Sorunun cevabına gelince. O armayı yere atacak adam bu kulüpte barınamaz. Barınmasını da istemem. Hatta basında Galatasaray aleyhine konuşan futbolcularımız olursa bir gün, 1 dakika tutmazlar kulüpte. Guiza gibi Santos' gibilerin otlağı değil Galatasaray. Hiç olmadı. O yüzden dert etmeyin. Gereken yapılır öyle bir durumda.

Siz de sevinin aynı şekilde Galatasaray gol atıyor zira Kazım ya da başkası değil.

Benim için kişilerden ziyade kulübün değerleri önemli. Arma da o değerlerden biridir. Zaten bu yüzden sevinmem. Benim Kazım ile bir alıp veremediğim yok. Yeteneklidir değildir tartışırım. Bazı yönleriyle yeteneklidir, bazı yönleri zayıftır. Benim derdim yönetim ile. Kazım'ı bu kulübe getiren zihniyet kulübün değerleriyle oynadığı için, kulübü bu şekilde yönetmeye devam ettikleri sürece de sevinmem. Belki biraz sevinirim. Ama biraz. :o

Sadece futbol olarak değerlendireceğim .Forvet için çok iyi bir altarnatif oldu .Sağ kanatta Pino gibi bir cacık çıkmaz bu adamdan . Fena olmayan sürati ,iyi fiziği ve tehlikeli şutları ile iyi bir silah olur forvette. Diğer konulara girmeyeceğim ,yeterince girilmiş,çıkılmış zaten .

Çok mantıklı bir yorum, Kazım'dan sağ açık olmaz ! Fizik gücü ve şut yeteneği ile anca forvette oynar.

Aynen ya.. Aslantepeye yıdız transfer diyoruz gidiyolar Kazımı alıyolar inanılmaz birşey istemiyorum ben bu adamı arena da falan görmek

sırada bilica ve guiza var.onlarıda alsınlar bari.

helal olsun :bid::bid::005::005::005:

İyi vallahi arkadaş!

Bedava diye nekadar kovulan adam varsa toplayalım takıma!

İyi ozaman, satın Baros'u Arda'yı Neil'ı vs, ne kadar para eden adam varsa satın! Yerine beleş adam toplayalım!

Yönetimden beklediğim sıradaki hamle Hürriyet'tir!!!

beşiktası topladık sıra fenerde guizayı getir adnan bize allah belanı versin adnan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt