Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

şaka mısınız siz ? galatasaray diyorum ben GALATASARAY.. hala lugano diyor. nasıl hakedersen öyle yönetilirsin size hak bunlar

Doğru Lugano Servet gibi maç sabote etmiyor . Canını dişine takarak oynuyor işimize yaramaz o yüzden. Elimizde Servetimiz var ulan bizim maç sabote eder, teknik direktör göndertir, teknik direktöre dayılanır, sahada 5 kilo sümük atar Lugano kimmiş

Kendini bulursa kral olur bu adam eminim. Yetenekli ama karaktersiz. Yetenekli karakterli kimse kalmadı zaten en azından yetenekleri kullanalım.

Misimovic olayı bence çook farklı bişey disipsinsizlik değildir

Son yıllarda acayip bir transfer politikamız var.Eskiden Beşiktaş böyle transferler yapardı.Necati de gelsin artık.Daha sonra da Fatih Tekke'ye talip oluruz zaten...

Bu transferler yapıldı diye takımı desteklemekten vazgeçecek değiliz tabi.Ben Kazım için gitmeyeceğim maçlara.O da diğer oyuncularla beraber iyi bir performans gösterir ve tekrar hedefleri olan bir takım haline geliriz umarım.

Herkes gider biz kalırız,biz Galatasaraylıyız!Tek tesellimiz bu...

220106835.jpg

Galatasaray forması giyince gözüme çok farklı görünmeye başladı birden :o

yerli oyuncu dedin mi kapı en ceseti için bile 3 milyon € dan açılıyor ki bu çok iyimser Sercan için 9 € , Emenike için kulübünün 10 m. € istediği konuşuluyor.Bedava Türk oyuncu almışsın Galatasaray batarsa bu adam yüzünden mi batacak.Al orta sahaya 2 canavar bu takım adam olur , enseyi karartmaya gerek yok.

yerli oyuncu dedin mi kapı en ceseti için bile 3 milyon € dan açılıyor ki bu çok iyimser Sercan için 9 € , Emenike için kulübünün 10 m. € istediği konuşuluyor.Bedava Türk oyuncu almışsın Galatasaray batarsa bu adam yüzünden mi batacak.Al orta sahaya 2 canavar bu takım adam olur , enseyi karartmaya gerek yok.

Kalecin yok stoperin yok bekin yok forvetin yok ama ortaya iki canavar alınca adam olacaz öyle mi? Hadi bakalım..

Doğru Lugano Servet gibi maç sabote etmiyor . Canını dişine takarak oynuyor işimize yaramaz o yüzden. Elimizde Servetimiz var ulan bizim maç sabote eder, teknik direktör gönderir, sahada 5 kiloı balgam atar Lugano kimmiş

bu memlekette .öte .öt denir. canını dişine takıyormuş bi de onu fırvetlere sor bakalım hakem kollamasıyla sahada her maç kırmızılık. hayır benim bu yorumumdan servetşnerden çıkardın birader ben servet bize yakışan bi adam mı dedim akıl tutulmasıyaşıyosunuz ne yapacağını bilemez halde ona buna saldırmanın alemi yok

kabul edin ulan kazım işte kaç senedir hem milli takımda ısrarla (! ) oynatılan hem fenerde oyna(ya)mamış

fenerbahçe kariyeri boyunca 77 maçta 8 gol atan hücum oyuncusu işte dahası da var ama saymanın anlamı yok kazımla beraber bol kelepçeli günler size ben olmayacağım orada.

news_manset_resim_or_kazinnn.jpg

[video=youtube;u_FwV2Oc3Bc]https://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc[/video]

luganoya kazıma volkana hayran olan galatasaraylılar (!) ....

yeter ulan ya yeter

ben ne hayaller kuruyordum 15 şinde açılış maçına gelecektim ta buralardan türkiye ye ama vageçtim ben kazım için hem uçak hem vize parası veremem :(

Midem bulanıyor

Allah belanızı versin

buyur buradan yak. tamam haklsın birader kazım süper adam .

anlatmaya çalıştığım fener beğenmedi istemedi diye bizde de kötü olacak hali yok, bu saatten sonra desteklemekten başka yapacak bişey de yok..

engin baytar kazımdan daha beterdi, volkan şen ve sercan (bursada yaşıyorum bu arada) çok mu hanım evladı sanıyosunuz? volkan şen sevgilisini görmeye 4 kere abd ye izinsiz gitti, sercan maç bitsin hemen istanbula helin'e.. işin özeti ne b.k yerlerse yesinler adam gibi top oynasınlar da.. ha bu arada arkadaşım sen beğenmeyebilirsiz saygı duyarım ama 1-2 alınabilecek isim söyle kendine görede ne bekliyodun ne oldu görsek..

Kalecin yok stoperin yok bekin yok forvetin yok ama ortaya iki canavar alınca adam olacaz öyle mi? Hadi bakalım..

Renktaş Beşiktaşın geçen yıl yediği gollere bir de bu yılkine bak.Neden çok gol yemeye başladı adam mı değişti yok ,takım savunması bozuldu.Siz gol yerken sadece defansa suç buluyorsunuz yediğimiz golleri Kewell'dan başlayarak incelemeliyiz.Defans öncelikli değil ayrıca abartıldığı kadar kötüde değil , orta saha daha elzem.

Yönetim;Colin gibi aldı,Kazım gibi vurdu:D

Misimoviç disiplinsiz olayları tamamen hayal ürünü,işin gerçek yüzü taksitleri ödemek zor geldi,böyle bir kılıf uydurdular..

İşin aslı bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt