# Kazımcan Karataş

Fiziğinde ne var ki boyu uzun bi de kolları güçlü uzun taç atabiliyor. Onun dışında ne güç var ne hız ne de yerden yükselme kabiliyeti.
Hızı bek için yeterli bence ama çok güçsüz. Ligteki kanat oyuncuları belli hepsi ince hızlı adamlar. O fizikle güçlü olsa her pozisyonda koyar alır. He bi de kendisinin bi falsosu daha var çok erken atlıyor, karşısındakinin ne yapacağını süzemiyor

Hızı bek için yeterli bence ama çok güçsüz. Ligteki kanat oyuncuları belli hepsi ince hızlı adamlar. O fizikle güçlü olsa her pozisyonda koye alır. He bi de kendisinin bi falsosu daha var çok erken atlıyor, karşısındakinin ne yapacağını süzemiyor
İkinci dediğin benim savunma bilmiyor deme sebebim zaten.

Hızı da yeterli falan değil. Tosbağa gibi herif. Oğuz posyonu neydi öyle.

Yalnız bok atıyoruz da bu oynadıkça zaha daha çok ofansif mi oynuyor bana mı öyle geliyor. Angelino varken bu rahatlık yok zahada daha geride karşılıyor hep.

Orhan Uluca' nın Davinson için söylediği ''Denge ve koordinasyon sıkıntısı'' tam da Kazımcan için geçerli aslında. Rakip oyuncunun karşısında pozisyon alması, koşması filan bir tuhaf. Sakatlandığı pozisyonlar da hep o sebepten gelişiyor, dikkat ettiyseniz...

Yalnız bok atıyoruz da bu oynadıkça zaha daha çok ofansif mi oynuyor bana mı öyle geliyor. Angelino varken bu rahatlık yok zahada daha geride karşılıyor hep.
evet bekletmeden topu ayagından cıkarıyor zahaya kazım arkaya sarkıncada zaha boş kalıyor yine zahaya atıyor topu

Oynamadığı sürece geri gideceğin kabul etmeliyiz. Sol bekte gözümüz kapalı koyamadığımıza göre oynatma mecbur bir takıma kiraya verirsek çok iyi olur.
Tam İskandinav ülkelerine yetiştirilmesi için göndermelik oyuncu aslında.

Kiralık gönderilebilmesi için Angelino yerine birisi gelsin ya da gelmesin, yerli bir yedek solbek gerekiyor. Yerli rotasyonumuzun kısıtlı olduğu gözden uzak tutulmamalı. Hatta rotasyon için yerli stoper ve sağbek de gerektiğini hep söylüyorum. Abdülkerim ve Kaan' a bir şey olsa dımdızlak kalırız, Allah korusun...

Kiralık gönderilebilmesi için Angelino yerine birisi gelsin ya da gelmesin, yerli bir yedek solbek gerekiyor. Yerli rotasyonumuzun kısıtlı olduğu gözden uzak tutulmamalı. Hatta rotasyon için yerli stoper ve sağbek de gerektiğini hep söylüyorum. Abdülkerim ve Kaan' a bir şey olsa dımdızlak kalırız, Allah korusun...

-Güray Vural
-Aziz Behich
-Uğur Çiftçi
-Halil İbrahim Pehlivan
-Cenk Özkacar
-Levent Mercan
-Yusuf Özdemir
-Rıdvan Yılmaz
-Yasin Özcan

Yerli sol bek adaylarına bakınca çok fazla bir şey çıkmıyor işin doğrusu. Güray veya Rıdvan'a gidilir bir ihtimal @Umut Işık

-Güray Vural
-Aziz Behich
-Uğur Çiftçi
-Halil İbrahim Pehlivan
-Cenk Özkacar
-Levent Mercan
-Yusuf Özdemir
-Rıdvan Yılmaz
-Yasin Özcan

Yerli sol bek adaylarına bakınca çok fazla bir şey çıkmıyor işin doğrusu. Güray veya Rıdvan'a gidilir bir ihtimal @Umut Işık
Mevcut isimlere bakınca Kazımcan'a şans vermeye devam etsek daha iyi olur bu listedeki Rıdvan bile Kazımcan'dan iyi olma ihtimalini pek sanmıyorum benzer özellikleri var.

Kazımcan en kısa sürede fiziksel olarak güçlenip çabuklaşması lazım geçen sene daha atikti bu sene biraz daha ağır doğru bireysel çalışmayla düzelir.

Mevcut isimlere bakınca Kazımcan'a şans vermeye devam etsek daha iyi olur bu listedeki Rıdvan bile Kazımcan'dan iyi olma ihtimalini pek sanmıyorum benzer özellikleri var.

Kazımcan en kısa sürede fiziksel olarak güçlenip çabuklaşması lazım geçen sene daha atikti bu sene biraz daha ağır doğru bireysel çalışmayla düzelir.
Geçen sezon yarım yamalak adamlarla oynadığımız sol bekte hala istediğimiz yere varamadık. Şu üç yerli kuralından dolayı işimiz orada zorlaşıyor. Devre arası kısa süreliğine bir opsiyon yaratmak adına transfer yapacağımızı düşünüyorum. Kaan çok iyi oynadığı için Avrupa'da orta sahada devam edecektir, ligde sol bekte belki ona şans verebiliriz Ndombele formayı kafaya koyduysa.

-Güray Vural
-Aziz Behich
-Uğur Çiftçi
-Halil İbrahim Pehlivan
-Cenk Özkacar
-Levent Mercan
-Yusuf Özdemir
-Rıdvan Yılmaz
-Yasin Özcan

Saydıklarından Levent Mercan ve Yusuf olabilir belki, Rıdvan' dan başka. Onları da pek izleme şansım olmadı. Yusuf Özdemir' den bahsetmiştim daha önce; birkaç kez alıcı gözle izlemeye çalıştım, ya kanat oynadı yahut ortalıkta pek görünmedi; bugün de sakat olduğu için oynamamış galiba. Scout ekibinin takip ettiği bir oyuncu havuzu olmalı; yoksa öyle bir ekibin varlık sebebi sorgulanır...

bu cocuk bu kadar rezil degildi ya ne oldu buna

Geri
Üst Alt