Kebabın İyisi Nerede Yenir?

Evveliyatı varsa bilmem ama şu haliyle halledilebilir bir konu gibi duruyor, kendi aranızda düzgün bir şekilde yazışsanız çözersiniz gibi. Forum tabiki ciddiye alınacak bir yer değil lakin öyle veya böyle 10 yılın geçmiş, bir süre sonra alışkanlıklarından biri haline geliyor insanın, öyle kestirip atma derim. Bir süre ara ver sakinleş...

Ozan, gitmeni gerektirecek bir durum yok, Allah aşkına altı üstü Forum burası. Bir süre ara verir uzak durursun unutulur gider. Ama birazda kendine öz eleştiri yapman lazım kardeşim. Ne zaman görsem birileri ile laf yarıştırma içindesin.

Ozan sakin bir sekilde düsün, illaki sulh icinde bir orta yol bulabilme firsatin vardir. Bu firsati degerlendir. Gidersen de, yolun acik olsun.

ozan emektarlardandır

ozan kalsın yiğit gitsin

Burada hiç kimse kişisel problemleri için üye harcayacak, bilerek ceza verecek karakterde değil.

Her olayı kişisel algılayıp hareket etmek kadar tehlikeli bir şey yok. Bu şekilde sürekli öfke dolu olunur ki sonunda ne kendini, ne de etrafında ki insanları mutlu edebilirsin.

Bu kadar gerginlik yerine karşılıklı anlayış ile davranırsak ortada çözülemeyecek bir problemde olmaz diye düşünüyorum. Sadece bu olay genelinde değil bütün sorunlu meseleler için bunu genellersek sevinirim.

Sabun köpüğünü doldurmayacak meseleler için insanları kırmaya, itham etmeye de gerek yok.

Forumu ciddiye almayin diyenleride banlayin
Ciddiye almadan gorus bildirilirmi kardesim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden...

Bakın keyfinize , küçük şeyler için canınızı sıkmayın arkadaşlar..

Forumu ciddiye almayin diyenleride banlayin
Ciddiye almadan gorus bildirilirmi kardesim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ciddiye almayin derken kisisel hayatina kadarda karismasin forum yav. Millet onu diyo. Yoksa herkes Doruk moduna girip Doruk gibi takilin demiyo

23 yaşındayım. 13 yaşından beri forumlar da cirit atarım.
Herkesin twitter'a kaydığı şu nokta da gscimbom Galatasaray forum kültürünü devam ettiren tek mecra.

O yüzden buranın ayakta kalması lazım. Bu nokta da yöneticilere çok iş düşüyor.
Forumda 10 yıl kalan adam bir şeylerden şikayet ediyorsa adamı dinleyip derdini çözüme kovuşturmak gerek.
''gidersen git'' mantığıyla hareket etmek, yöneticinin 3-4 üyenin troll grubuna girip milleti forumdan soğutmak hoş şeyler değil (tabi varsa böyle durumlar).

Var olmak lazım.
Adaletli olmak lazım.
Yenilikçi şeyler yapmak lazım.
Forum kültürünü devam ettirmek lazım.

Teşekkürler.

Beni sevıyon mu

Forumu genel olarak çok beğeniyorum ancak Ozan dediklerinde haklı gibi duruyor anladığım kadarıyla. Adminlerin 1-2 tanesi garip çocukca hareketler yapıyor.

Gereksiz gerginligi nedeniyle pek sevemedigim bir uye ama gitmesini de istemem.. surda 2 futbol konusup stres atiyoruz arada oluyor surtusmeler..
Ayriyetten daha once de degindigim bir husus vardi.. bilmiyorum baska forumlara takiliyor musunuz hicbir yerde bu kadar anlayisli yonetim bulamazsiniz.. benim dh hesabim senenin yarisi banli geciyor sirf o yuzden sogudum.. burda epi topu 2 kez ceza yemisimdir 5 yilda fazlasiyla argo kufur kisaltms kullanmama ragmen... hele murhan konusunu iyice merak ettim .. pek muhabbetim olmasa da en sevdigim isimlerin basinda gelir gayet anlayisli bir arkadasti..
Neyse gecen epey tartismistik gidersen de hakkini helal et benden yana sikinti yok.. ama kalman daha isabetli olur

figo profil fotosu yokmuydu la sende,gitme yav böyle güzel forum-renktaşlar bırakılır mı yav

Ben bu forumda yeni sayılırım ve forumu ilk keşfettiğim zamandan beri burada çok zaman harcıyorum.Sen 2009 yılında kayıt olmuşsun ve yaklaşık 36 000 mesajın var.Foruma ayırdığın zamanı ve kattığın değeri hayal bile edemiyorum.Bence tamamen bağları koparma biraz uzaklaş sonra gel 21. şampiyonluğu hep beraber kutlayalım.

Geri
Üst Alt