Kebabın İyisi Nerede Yenir?

Kenan ortalıgı bulandırma kardes
Sen hele bir dur.
Allah uzun ömür versin. Canım kardeşim, bak ben 33 yaşında adamım hayatımda bir sürü zorluk çektim ama hiç birinde hadi bana eyvallah demedim. Sen gelmişsin Forumda sana karşı bir haksızlık yapıldığını düşündüğün için hadi bana eyvallah diyorsun. Kardeşim, daha böyle eğlence amaçlı bir ortamda bunu yapacaksan hayatta karşına çıkacak sana göre haksızlıklar da ne yapacaksın? Haklı veya haksızsın bilmiyorum ama konuşup halledilmeyecek bişey değil, yapma Allah aşkına.

Şimdi şakayı bir kenara bırakalım da, Ozan buraya gelmiş haklı veya haksız mevzuyu bilmiyorum ama bir serzenişte bulunuyor. Bence @Murat Urhan da konuya buyursun, iki kocaman adam ortada kan davası yok ya konuşulup çözülmesin.

1 kişi daha gitti aramızdan dile kolay 10 yıllık üye.Eğer tanıyorsanız konuşun,problem yaşadığı kişiyle konuşsun belki barışırlar.İnsanlar küs kalmasın.
Teşekkür ederim.

kavga etmeyin beyler
gelin buyrun beraber olsun ins
8933abeab663dfbcbf47abcfd3665856.jpg

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

YAHU ÇÜNKÜ O ADAMA DEMEDİM ONU

EĞER O ADAMA ONU DEDİYSEM DE O ADAM BJKLİDİR BUNDA PROBLEM YOK

Fatihe de anlattım aynı konuyu twitterdan delirdiğim nokta bu

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Sinirden mesajını yanlış okudum özür dilerim
Eskisi gibi foruma kafa yoran calisan adam yok Emrahta askerde herkesin isi gucu var bi bosluk olmus Murhanin klasik isleri,senin alinmaman lazim buna,uye sorumlumuz Fatihide kinayalim.

Senin gibilere emrederim evet. Ne kuyruk acın varmışki hala ağlıyorsun. Normalde kimseye ceza verme yanlısı değilimdir ama bundan sonra gözüm üstünde hani tudora sg dedin diye ceza almışsın ya daha basitini dediğin an 1 ay atılacaksın. Maç akşamları seni bir yönetime alayım da gör bak bakayım neleri hoşgörüyor yönetim, nelere ceza verilmiyor.

Hayatında hiç bir süreci yönetmemişsindir gelip millete iş öğretmeye çalışıyorsun, hayır kafan çalışmıyor onu anladım da klavye başında delirecek kadar ciddiye alma bari.

Bak bir kez daha belirteyim bu forumda bana ceza verebilecek beni atabilecek adam yok, kısacası çok beklersin.

Ha son sözüm bu kadar beğenmediğin ortama da girme hiç, zorla mı sokuyoruz?

En sinir olduğum üye tipi senin gibi sürekli polemik yaratıp kuyruk acısı olan üstüne de yönetime işkembeden sallayan adamlardır. Şanslısınki bana salladın aksi taktirde başkasına sallasan daha da çekilmez kılardım burayı sana.

Hadi hodri meydan bundan sonra. En ufak bir yanlışını görmeyeyim o zaman görücez bu ağlamalarını.

Şu yazdığın ithamlarda bile yöneticilik vizyonunun olmadığı çok net belli. Birşeye ağladığım yok. En ufak eleştiriye lafa açık değilsen acaba nasıl bu işi yapıyorsun ? Ben aldığım cezalara laf etmiyorum. Eminim birçok şeyi es geçiyorsunuz. Ben kimseye iş öğretmiyorum. Kurallar açık değilmi ? Oyuncumuza Yöneticimize Külübe hakaret etmek yasak. Yanlışsam söyle ? Ben senin ceza almanı beklemiyorum. İnsan hatasından dönüp yazdığını düzenleyip hakareti silebilir. Ben ortamı beğenmiyor değilim. 1-2 kişi yazdım zaten. Çok beğendiğim ve işini doğru yaptığını düşündügüm kişiler adminler var. Ayırca polemik falan yaratmıyorum. Gerçekleri söyleyince kuyruk acısımı olmuş oluyor ? Yönetime sallamadım. Sadece 1-2 kişi dedim. Burada bir ton insan var yönetici. Neyse hayırlı geceler. İyi gözle beni en ufak hatada perma bekliyorum.

Arkadaşlar talisca topa vurur gıbı canere tekme atmıs denılıyor caner 1 ay sahalardan uzak kalabılırmıs gelmıs burda kavga edıyorsunuz

Gece vakti yine kebap yiyorsun dedim bir an.

yok la bu saatte yemek yemek ölümcül bir hataya yol acabilir
o yedigin kalorileri hayatta yakamazsin
kilo olarak sana geri döner
ben en son yemegimi öglen yedim o saatten beri tokum
yarin yine yagli yagli gömeriz bir seyler sabah

Neyse doğru ya da yanlışlarıyla benim için bitmiştir bu da forumdaki son mesajımdır.Logout

Bence arkadaş biraz sıkılmış, çünkü konu son mesajlarda tatlıya bağlanmıştı..

Biraz kafasını dinlemesinde fayda var.. Bütün gün forumda takılmak sırttaki kulunçları mahveder..

Bunu çok sık yaşadığım için onları küçük bir bit gibi ezecek ukraynalı ablalar (meşgul olduklarında ise abilere) giderim..

Şu yazdığın ithamlarda bile yöneticilik vizyonunun olmadığı çok net belli. Birşeye ağladığım yok. En ufak eleştiriye lafa açık değilsen acaba nasıl bu işi yapıyorsun ? Ben aldığım cezalara laf etmiyorum. Eminim birçok şeyi es geçiyorsunuz. Ben kimseye iş öğretmiyorum. Kurallar açık değilmi ? Oyuncumuza Yöneticimize Külübe hakaret etmek yasak. Yanlışsam söyle ? Ben senin ceza almanı beklemiyorum. İnsan hatasından dönüp yazdığını düzenleyip hakareti silebilir. Ben ortamı beğenmiyor değilim. 1-2 kişi yazdım zaten. Çok beğendiğim ve işini doğru yaptığını düşündügüm kişiler adminler var. Ayırca polemik falan yaratmıyorum. Gerçekleri söyleyince kuyruk acısımı olmuş oluyor ? Yönetime sallamadım. Sadece 1-2 kişi dedim. Burada bir ton insan var yönetici. Neyse hayırlı geceler. İyi gözle beni en ufak hatada perma bekliyorum.
Benden daha fazla adminlik yapan adam yok forumda. Senin demenle vizyon sahibi olmam ufaklık. Bunu yönetimdeki diğer kişiler söyler ki onlar da hangi olaylara nasıl yaklaştığımı çok iyi bilir zaten.

Kimseye bulaşmam ama senin gibi her yerde fırsat arayıp aynı şeyi yazanlara bulaşırım bulaşmak ne kelime her türlü sararım da. Dün senle konuştul konu kapandı eyvallah dedik ne içerlemişsinki bugün iki üç yerde yine aynı mevzu.

Ha en önemlisi yalan söylüyorsun yalan söylediğini de birazdan bir yönetici arkadaş sana gösterecek. Senin gibi ben şurada bir şey yapmadım ceza yedim ama bu yemedi diyen yalancıların ciğerini bilirim senin gibi bin tanesi geldi geçti buradan sonra bana yalvardılar kusura bakma cezamı aç diye. Her zaman insan kazanmayı benimsemişimdir ama senin gibilerin hiç bir yere yeri geçtim kendine hayrı yoktur. Bomboş bir adamsın.

Perma ban falan yok o kadar kolay bitmez işim senin gibi yalancılarla.

yok la bu saatte yemek yemek ölümcül bir hataya yol acabilir
o yedigin kalorileri hayatta yakamazsin
kilo olarak sana geri döner
ben en son yemegimi öglen yedim o saatten beri tokum
yarin yine yagli yagli gömeriz bir seyler sabah
Olm paso yiyordun bir ara akşamları sanki yapmadığın şey yav :)

Geri
Üst Alt