Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

arkadaşlar tamam adam ali samiyendeki maçlarda gerçekten bizi heyecanlandırıyordu ama deplasmanda aldığı bir tane maç gösterin. birde fb maçında yaptığı saçmalıklar, o yüzden hem üzüldüm hem üzülmedim. üzülmemem için yönetimin çok acil kaliteli 2 tane ön libero transfer etmesi lazım. bu şekilde elano sağa kaydırılabilir ve gerçek yerinde oynamış olur. ama tabi elanonun arkasına sabri nası gidecek orası da ayrı bir muamma

Bir sallamadan önce düşünelim ki, Keita'lı takım birşey yapamdı bu sene Keita'sız takım yani onun yerine gelen ismi bilinmedik ama iyi bir oyuncu mesela Ribery gibi bir adam geldi ve şampiyon olduk, UEFA'da d iyi sonuçlar alıp en kötü çeyrek final oynadık diyelim. Ne olacak bu sözleriniz.

En büyük Adnan Polat mı ?

Benim yazdiklarimi editlemenize gerek yok ! ! ! :o

Bi sorum var.

Ya Keita gitmek istediyse?

Arablarin parasi cok, vermislerdir yillik 5 Mio. Dollar.

Rijkaard onay vermeden satmazlardı arkadaşlar şüpheniz olmasın.Keita Rijkaard için biraz fazla bireysel bir oyuncuydu sanırım.Ben hiç istemiyordum gitmesini ama bilemiyorum.Hadi yönetimin aklı bir karış havada,bari Rijkaard bu transferin ardını düşünmüş olsun

fener forumlarında bayram var. Bu başkanımız *****nin yanına takıldığından beri takımı batırdı. Valla fenerlilere sorsan Galatasaraydan kimi istersin diye ilk diyecekleri adam Arda ve Keitaydı. Bu transferin hiç bir izahı yok. yani olumlu izahı yok. Bizede hiçbir faydası yok. Borçları kapatmak için yapıldığını düşünüyorum. tek açıklaması bu.

Bence fazla bayram etmesinler, onları sinir ve stres bekliyor :D

Beyler açtırmayın benim ağzımı.

1- Rijkaard'ın bu transferden haberi var

2- İyi isimler alınması için bu paranın gelmesi şarttı

Bir sallamadan önce düşünelim ki, Keita'lı takım birşey yapamdı bu sene Keita'sız takım yani onun yerine gelen ismi bilinmedik ama iyi bir oyuncu mesela Ribery gibi bir adam geldi ve şampiyon olduk, UEFA'da d iyi sonuçlar alıp en kötü çeyrek final oynadık diyelim. Ne olacak bu sözleriniz.

En büyük Adnan Polat mı ?

Elbette, transfer odaklı taraftarız diye boşuna bağırmıyoruz.

ulan R O N A L D I N H O olmasın sakın :b5:

Eskiden yabancı futbolcuların arkalarına bakmadan kaçtıklarını veya gönderilmek için üstüne para verildiğini de kimse unutmasın. Artık aldığımız adamı, takıma faydası tartışıldığı noktada kazanarak satıyoruz. Bu da bir yönetim şeklidir, bir tarzdır.

Beyler biraz iyimser olursak Keitayı 8e sattılar 5 milyonda ceplerinde olsa 13 milyona Keitanın genç olanını alırlar olur biter :)

Arkadaslar Keita gitmek istememis bastan.Griin bakin ligtv nin sitesine.

Beyler açtırmayın benim ağzımı.

1- Rijkaard'ın bu transferden haberi var

2- İyi isimler alınması için bu paranın gelmesi şarttı

Kimi getircekler bize ya.C.Ronaldoyumu getircekler.Yerim Kallstörümünüde Diaarrasını da.Gelmesinler.Son yılların en iyi oyuncusunu sattık.

Bu transferin tek bir açıklamaası daha var. RİJKARDI istifaya zorluyorlar. bence GALATASARAYDA işler çok karışık. Yarın sabah RİJKARD istifa haberide gelebilir. Bak transfer yapamıyoruz bütçemiz bu elimizdeki kadroyla idare edebilirsen kal diyecekler. GALATASARAYda kazan kaynıyor bence. yakında kokusuda çıkar zaten.

Saçma saçma konuşmayın yahu Rijkaard'ın onayı vardır. Keita bu yıl serbest atışlarda olsun penaltılarda olsun hep sorun çıkardı. Hep kendi kullanmak istedi, yaptığı harekeketler oyunculuklar vs. Rijkaard takımda dengeleri bozan oyuncuyu ne yapsın?

Geri
Üst Alt