Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

İnanılır gibi degil ya...

çosturan oynuyan futbolcuyu sattık...

ve büyük etkeni Keitanın alacagının verilmessinden dolayı gitmek istemiştir.

bknz. Ribery olayı.

Adamı göndrere göndere katar kulübüne gönderdik,Adamın futbol hayatını bitirdik resmen.

Beyler açtırmayın benim ağzımı.

1- Rijkaard'ın bu transferden haberi var

2- İyi isimler alınması için bu paranın gelmesi şarttı

Kesinlikle katılıyorum. Keita çok kaliteli bir oyuncuydu fakat takım oyunu açısından pek etkili değildi. Tabiki bu transferin açığını kapatmak da ancak kaliteli bir adam alarak olabilir!! Yoksa taraftar isyanlarda

Kimi getircekler bize ya.C.Ronaldoyumu getircekler.Yerim Kallstörümünüde Diaarrasını da.Gelmesinler.Son yılların en iyi oyuncusunu sattık.

Sen laftan anlamıyor musun Uğur. Keita satılmasa kimseyi alamayacaktık. Bu seferde orta sahada Mustafa'yı görecektik.

Rijkaard bu transfere onay vermiştir, büyük ihtimalle de kendisi istemiştir. Zira eğer adı Frank Rijkaard' sa, dünyanın en büyük teknik direktörlerinden birisiyse ve haberi, izni olmadan takımından bir oyuncu gönderiliyor, buna da sesini çıkarmıyorsa, yemişim onun da büyüklüğünü, Anadolu takımı teknik direktöründen ne farkı kalır.

Haldunun neden istifa ettiği belli oldu.

Adnan Sezgin satılabilecek her futbolcuyu satar sonuçta prim alacak.Şimdi sağaçıkta Elano Keitadan daha mı iyi?Böyle düşünen arkadaşlara şaşırıyorum.İnşallah bu sene ligden düşmeyiz.

........Leo Franco,sabri,gökhan,servet,çağlar,barış,sarp,aydın,elano,arda,baroş.Takım bu.Ligden düşersek daha az transfer yaparız,o zaman Adnan Sezgin prim alır mı?

Haber de Keita'nın 200 bin dolar olan alacağından vazgeçmiş deniyor.Buda gösteriyor ki hem kendisi gitmek istemiş hemde Rijkaard'ın isteği ile.Bu arada Tahir Kum Kim Kalström ile anlaşıldığını açıkladı.Hadi hayırlısı.

Beyler açtırmayın benim ağzımı.

1- Rijkaard'ın bu transferden haberi var

2- İyi isimler alınması için bu paranın gelmesi şarttı

Ne iyi isimlerden bahsediyorsun renkdaş Keita kötü futbolcumuki,bana göre Türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusu.Alacağın oyuncu Keita'dan nekdar iyi olabilirki.

Kimi getircekler bize ya.C.Ronaldoyumu getircekler.Yerim Kallstörümünüde Diaarrasını da.Gelmesinler.Son yılların en iyi oyuncusunu sattık.

+1905..Deplasman fetişistlerinede diyorum deplasmanı bırakın içerde kaç adamımız iyi oynadı.Koca sezon Elano ne yaptı.Zan Barış Sarp Ayhan ne yaptı.Leo ne yaptı demiyorum çok şey yaptı!

Adamı göndrere göndere katar kulübüne gönderdik,Adamın futbol hayatını bitirdik resmen.

Bu nasıl bir yorumdur.Hiç bir futbolcu zorla başka bir kulübe gönderilmez.Adam zaten 2002-2005 yılları arasında da bu kulüpte oynamış.Buradan da Avrupa'ya gelmiş.Yani futbol hayatının gelişme dönemini burada yaşamış ki artık yavaş yavaş 30'una doğru geliyordu,bundan sonra da max 3 yıl oynar.Biten bir futbol hayatı yok yani senin açından bakarsam olaya.

Frank'in antiprofesyonelliğe zerre kadar toleresi olmadığını hatırlayın arkadaşlar. Adam Ronaldinho gibi oyuncuyu istemedi.Belki de kendisi satılması için yönetime talepte bulunmuştur. Asıp kesmek için erken. Alınacak oyuncuları görmek lazım sağlıklı yorum yapabilmek adına...

Elbette, transfer odaklı taraftarız diye boşuna bağırmıyoruz.

Transfere odaklılıkla alakası yok.En iyi oyuncundan birini satıyorsun.yerine daha iyisinimi getireceksin?Keita takımın atak gücünün % 60'ını çekiyordu.Bilmem farkındamısınız ama takım büyük güç kaybetti..

Keita' nın yerine yabancı transfer almayacağız. Geçiniz. O zaman... :D

ne jermain jones u ya keita yı satıp yerine schalke nin yedegini mi alıcaz istemez kardesim jones napmıs simdiye kadar.

Keitayıda barcadan ilk 11 oynarken almadık.. Lyonda yedekti.. Shalkenin yedeğini Lyonun yedeğine tercih ederim senin kıyaslama biçimin bu ise..

Ne iyi isimlerden bahsediyorsun renkdaş Keita kötü futbolcumuki,bana göre Türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusu.Alacağın oyuncu Keita'dan nekdar iyi olabilirki.

ve daha ilk senesinde kanıtladı bunu.bu sene lige takıma alışmış,takım sisteme alışmış olucaktı ve gerçek performansı bu sene görücektik daha hala şoktayım..

Keita+Kewell=%40

Hucumun yuzde kirki gitti bence.Sagda solda elinde bonservisle dolasan muzmin sakat yada inisteki futbolcularla taraftarin tepskisini karsilayamazsiniz.Ilk 11 le bu kadar oynayan baska bir takim yoktur herhalde.

Geri
Üst Alt