Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Bence yerinde bir karar,sonuc olarak keitanin bize verdikleri kadar aldiklarinida unutmayalim,saha disini,antreman ortaminda yaptiklarini bilmem ama ,saha icinde kendi kafasina göre takilan,takimdan cok tribüne oynayan,sinirlerine hakim olamadigi icin ilk önce ilk yaridaki kasimpasali futbolcuya yumruk atma girisimi(salladi ama denk gelmedi)akabindede carlos a yaptigi hareket sonunda takimi 10 kisi birakmisti.

Sistem oyunu istiyorsak,ona göre adamlar olmali,yada gelmeli.Keita anca kayseri,antep ..vs takimlarda tutunabilir,tabiki nazini cekersen.Sonuc olarak yigidi öldür ,hakkini teslim et.Cok mücadele edip kazandirdigi maclar oldu,onun sayesinde sag kanat nasil olunurmus gördük, tesekkürler keita,yolun acik olsun.

Simdi Serdar Özkan a gün dogdu,ben ona güveniyorum,insallah bize keitayi aratmayacak,zamaninda Aydindan beklediklerimizi o verecek.

Solda Arda Sagda Serdar oynucak bakın buraya yazıyorum sizlere.

Keita'nın satılmasını istemeyen, Galatasaray'ın iyiliğiğini düşünmüyordur.

Takımı yöneten seçilmiş bir yönetim ve dünyaca ünlü bir teknik ekip varken ne bu artislikler arkadşım.Yok yönetime güvenim azaladı,yok şu oldu yok bu oldu.

Yarın iyi bir transfer yapılınca bu eleştirenler,asıp kesenler bakalım ne yapacak.Kraldan fazla kralcı olacasınız hepiniz.Biraz sakin olun,oturun izleyin gelişmeleri.

Artis mi ne artisi artis ne arar la forumda

Of Atakan be.Keitaya kadar Elano servet var bu takımda.Bu taraftar binlerce Keita forması aldı.Banane kulübün parasından.Nerde o 100 m dolar Türk telekomdan gelen?Nerde o locaların paraları.

Sevinecegimize üzülüyoruz.

Egoist, Agresif bir oyuncu, bize cok ihanet etti ama biz sahip ciktik.

Bunun yaptigini Arda yapsaydi, Türkiyeden kovulurdu.

Yönetimin bu seneki hedefi orta sıralara oynamak. Türkiye ligi standarlarının bi kaç gömlek üstü bi sağ açığı hele hele alması bu kadar zor olmuşken göndermek gerçekten çok amatörce. Eğer ki transferler için kaynak yaratılmaya çalışılıyorsa bu durum daha da amatörce.Sen geçen sene nerden baksan 4-5 hafta sistem adına hiç bi şey yapamamış bi takımının olduğunu biliyorsun sonra da bu sistemin en önemli adamlarından birini kaynak yaratmak için satıyorsun. Beyler ben bu sene maç falan izlemiyorum. Herhangi bi anadolu takımının maçını izlerim daha iyi.

Fener'in kaderi G.Saray'ın elinde!

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Brezilyalı yıldızın transferi ezeli rakibine bağlı, peki ama nasıl?

Brezilyalı golcü için Wolfsburg’un kapısını çalan Fenerbahçe’nin yoluna ezeli rakibi çıktı: Grafite’yi size veririz. Ancak öncelikle Milan Baros’u transfer etmemiz gerek!

PARADA SORUN YOK

Santrfor transferini 12 Temmuz’da başlayacak kampa kadar bitirmek isteyen Fenerbahçe’nin yolu ilginç bir şekilde Galatasaray ile kesişti. ‘Sürpriz paketi’ Sarı-Lacivertli ekibin Grafite’ye talip olmasıyla ortaya çıktı. Wolfsburg’un 31 yaşındaki santrforu için ilk temas oyuncunun menajeriyle yapıldı. Grafite’nin menajeri Pascal Carbon, “Grafite Wolfsburg’da brüt 4 milyon Euro alıyor. Türkiye’de net 3.5 milyon Euro kazanacak olursa bu transfer gerçekleşebilir. Ancak Wolfsburg’u ikna etmeniz gerek” diyerek topu Alman kulübüne attı. Yapılan araştırma sonucunda, Dzeko’yla yolları ayırmaya hazırlanan Wolfsburg’un, Grafite’nin satışına da sıcak baktığı öğrenildi.

KAMER ‘SEFERE’ ÇIKIYOR

Ancak Alman ekibi öncelikle Brezilyalı yıldızının yerini dolduracak bir oyuncu almayı hedefliyor. Ve bu isim de Milan Baros... Wolfsburg’un G.Saray ile 1 yıllık sözleşmesi kalan yıldız için birkaç gün içinde Türkiye’ye geleceği, Alman ekibinin Baros’u renklerine katması durumunda Grafite’nin F.Bahçe’ye satacağı belirtildi. Bugün santrfor transferini bitirmek için yurtdışına çıkacak olan asbaşkan Cihan Kamer’in, Grafite’nin yanında Cardozo, Klose ve Henry gibi isimlerle görüşeceK gelen haberler arasında. Sarı-Lacivertli kulüp, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını da düşünerek santrfor konusunu 12 Temmuz’daki başlayacak kampa kadar bitirmeyi hedefliyor.

HTSPOR / Senad OK

bi bomba daha gelirse hiç şaşırmam...

Baros'u satan biraksin gitsin.. bu taraftar hicbirini affetmez.. Satilacaksa Elano satilsin..

Giovani'yi niye alacagiz ki? Serdar var ya serdar=giovani=bal yapmayan arilar

Ikiside alip topu deli gibi kosturuyorlar sonra ne yapacaklarini unutuyorlar ne olumlu bir pas ne olumlu bir sut

Of Atakan be.Keitaya kadar Elano servet var bu takımda.Bu taraftar binlerce Keita forması aldı.Banane kulübün parasından.Nerde o 100 m dolar Türk telekomdan gelen?Nerde o locaların paraları.

Satılan futbolcu illa takımın en kötü futbolcusu olmak zorunda mıdır?

Benim arkadaşın msnde dediğide şu.Biz Serdardan kurtulduk Quaresma geldi.Sizde Keita gitti sizede Serdar geldi:D.Gel beni döv diyor kısaca:D

Adam haklı.kargaların bile vizyonu düzeldi.Yarın avrupada maç oynasalar Ernst,Hilbert,Quaresma...Bizde Serdar özkan,Aydın,elano

Kusura bakma da bir forum modu milletin Galatasaray'lılığını sorgulayacak böyle bir şey söylemez.Biz Keita'nın futbolunu ve özellikle son haftalardaki üstün özverisini düşünerek takıma katkı sağlayacağını düşündüğümüzden gitmeseydi diyoruz.Hangi Galatasaraylı takımının kötülüğünü düşünebilir böyle saçma şey mi olur?

Hadi şu anda sinirlisiniz siniriniz geçer,yönetim telafi eder gibi şeyler söylersin sonuna kadar haklısın derdim ama bu asla söylenmeyecek bir laf

Keita'yı satıyorsanız daha iyisini almak zorundasınız.. Ama şuanda öyle bir şey görünmüyor büyük ihtimalle Elano Brezilya milli takımda oldugu gibi sağ kanada geçicek

Bu ne saçmalık sabah sabah:mad::mad::mad:

Biz transfer beklerken takımda neill ile birlikte adam gibi mücadele eden tek kişiyide satıyoruz,yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

Hadi diyelim para lazım o zaman ne diye 8 milyon euro gibi zarar edeceğiniz bir rakama satıyorsunuz en iyi oyuncumuzu:mad::mad::mad:

Yönetim çok doğru bir hamle yaptı. Kewell yada Giovani böylece geri dönebilir.

hayırlısı olsun. Bence o kadar da arkasından ağlanacak biri değildi. Tabiki yerini nasıl dolduracağınız ile ilgili bir konu bu. Yaşı itibari ile belki ilerde bu fiyata satılması zor olabilirdi zira Avrupadan pek talibi çıkacağınıda sanmıyorum . Sanırım hocamız kendi sistemine uyacak biri için bu transfere onay vermiştir. Tepkimizi soğuk kanlı vermek zorundayız yani yerine biri gelecekmi kim gelecek bunları bilmeden söyleyeceklerimiz sonradan pişman olabiliriz. Tekrar takımımız için hayırlısı ne ise o olsun

Geri
Üst Alt