Selçuk Ceylan
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.096
- 0
- 286
Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu
Adnan Sezgin "Tez konusu olacak transferler yapıcam merak etmeyin"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi transferler yapmak için bütçe lazım. Takımın bu kadar borcu varken nasıl transfer yapacaktı? UEFA 2012'den sonra borcu olan kulübü yakarım diyor. Bu durumda daha da mı borçlanmamız gerekiyordu? Zaten 300 milyon DOlar civarı borcumuz var yahu, el insaf. Mecburen oyuncu satacaksın. Keita iyi para ettiği için ve orta saha oyuncusu için bütçeye ihtiyaç olduğundan satıldı. Keita satılmasaydı günlerdir burada tuttuğunuz nöbetler, attığınız mesajlar boşa gidecekti işte, fena mı oldu. Hiç transfer yapılmamasından yiidir Keita'nın satılıp yerine bir orta saha alınması. Bu kadar basit. Duygularınıza kapılıp isyan bayrağı açmak yerine, mantıklı düşünüp bu kararı alanlara hak vermeniz lazım.
Beyler yönetim daha gencini buldu ki sattı keitayı yoksa satmazlardı merak etmeyelim bence
Yerden göğe kadar haklısın
Keita'nın genci serdar özkan demi renktaş![]()
Ben de zamanında Saunders'ın 7 numaralı formasını almıştım, ertesi sene gitti ama neden gittiğini sorguladığımı hiç hatırlamıyorum. Ayrıca o formayı senelerce giydim. Sana tavsiyem, sen de giy.
Sana ters gelen bir yorum varsa çıkıp eleştirini yaparsın,kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamak üstüne vazife değil.Keita satıldı diye memnun olan insanları da herşeye kafa sallayıcı olarak görmeye gerek yok.Kendi çapında felsefe yapıyorsun.Herbirimizin doğrusu farklı olabilir.
Dediklerin siyaset ortamlarında,baskıcı ortamlarda söylenecek sözler.Ne demekmiş ağam bilirmiş falan lafları.Sadece futbol konuşuyoruz ve dediklerimizde dolayı hepimizinde kellesi gidecek diye birşey yok.Abartmayın.Herkesin doğrusu farklı olabilir.
Messi ile Keita çok alakasız .Barcelona için Messi neyse bizim için de bunun karşılığı Arda'dır,Keita değil.
Ve evet henüz hiçbirşey belli değil.Keita gönderildiki yerine adamlar alınacak.Ne Rijkaard'ın ne de yönetimin geçen seneden ders almamısına imkan vermiyorum ben.Sabırlı olmak lazım.Ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum.
Bu doğru olabilir, ama elmalarla armutları karıştırmamak lazım. Messi Barcelona için çok önemlidir, altyapısından yetişmiştir, dünyanın en iyi futbolcusudur. Ronaldo, dünyanın en pahalı futbolcusudur. Keita ise bizim için sadece bir futbolcudur. Bizim Messi'miz veya Ronaldo'muz değildir. Varsa öyle bir adamımız, o da Arda'dır. O yüzden kimse Messimizi kaybettik falan diye üzülmesin. Rijkaard'a inanan birileri kaldıysa, bunun planlı olduğunu görmek çok da zor değil.