Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Eğer sistem Barça sistemiyse sağ kanatta sol ayaklı sol kanatta sağ ayaklı oyuncular olmalı. Solda zaten Arda var. Ben sol ayaklı bi sağ kanat oyuncusu alacağımızı düşünüyorum.

Arda'yı ortada oynatıyor Rijkaard. Belki fikri değişmiştir, bilemem ama, Arda kesinlikle solda oynamalı bana göre.

Üzülmeyin beyler orda züper yetenek serdar özkan var :(:(:(:(

Dszudsak gelirse anca bu acı hafifler nasıl lan kadrodaki en iyi adamı satarsınız

Ben demiştim bu yönetim bizi uyutuyor,her sene 3-5 adam alıp her sene sonunda yolluyorlar yazıklar olsun.

Çekin gidin koskoca GS camiasının başkanlık koltuğuına küfrettirmeden,isyan ettirmeden.

Elano sağda oynasa bile klasik kanat adamı gibi oynamayacak. Sadece o bölgeyi kapatacak. Pas trafiğine katılacak. Olay bundan ibaret. Bu da sadece bir yorumdur. Belki de böyle bir düşünce yoktur. Ancak olursa o cahil diyenleri görmek isteriz:)

işinize karışmak gibi olmasın ama böyle sıcak haberlerin üstüne yapılan kurallara aykırı yorumlarda önce uyarı mekanizması devreye sokulsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Keita'nın futbolculuğuyla alakalı çok tartışılacak birşey yok. Evet iyi futbolcu ve futbolun şov kısmını da yerine getiren, heyecan verici bir isim doğru, ama birçok platformda tartıştığımız konu olan futbol zekası için aynı şeyi söyleyemeyiz. Zaten eğer futbol zekası bir Kewell, bir Baros ve Elano kadar olsaydı emin olun bizden transfer olduğu yer Avrupa'nın 1. sınıf kulüpleri olurdu.

Ben konuya başka taraftan bakmak istiyorum. Galatasaraylılık değerleri açısından, Keita takımda kalamazdı ve kalamadı da... Keita, bu sezon zaman zaman yaptığı bazı hareketlerle, miğde bulandırdı. Dünya kupasında, Brezilya maçında yaptığı ise son noktaydı. Hırslı, saha içinde kuralına uygun şeyler yapmak başka, sahtekarlık yapmak başka şeyler. Mesela, Lugano'yu Galatasaray'da görmek istemeyen yoktur sanırım. Nekadar nefret etsek te, çok iyi bir futbolcu ve çok iyi bir profesyonel. Peki ya Bilica için ne düşünürsünüz? Özellikle de sahayı kazdığı olaydan sonra... Emin olun o hareketi bir Galatasaray'lı futbolcu yapmış olsaydı, sezon sonu o da gönderilmiş olurdu. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki fark budur. Geleneklerimiz bunu gerektirir. Ahlaksız futbolcunun bu kulüpte işi olamaz.

Yönetim bence sessiz sedasız ama yerinde hamleler yapıyor. (Haldun Üstünel olayı dışında) Gönderilen futbolcuların yıllık alacaklarını da sayarsak, 20milyon euro luk bir bütçemiz oluştu. Bombaların patlaması yakındır.

Beyler lütfen diyorum sakin olalım ceza yiyen yine L-Ü-T-F-E-N ....

Elano sağda oynasa bile klasik kanat adamı gibi oynamayacak. Sadece o bölgeyi kapatacak. Pas trafiğine katılacak. Olay bundan ibaret. Bu da sadece bir yorumdur. Belki de böyle bir düşünce yoktur. Ancak olursa o cahil diyenleri görmek isteriz

Sen çok fazla Kurtlar Vadisi, Maraton, Telegol falan seyretmişsin belli ki. Elinde somut veriler var mı bu suçlamaları yapmak için? Neye dayanarak söylüyorsun bunları, ben onu merak ediyorum?

benim yorumum değil bu yalçın dümerin yazısı..

Hıncal Uluç üstada laf atanlar görürlerde ibret alsınlar.

Üstad boş konuşmaz!!!

Keita'yı Bilica ile aynı kefeye koyanı da gördüm sonunda

işinize karışmak gibi olmasın ama böyle sıcak haberlerin üstüne yapılan kurallara aykırı yorumlarda önce uyarı mekanizması devreye sokulsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Gerektiği kadar empati yapıp ona göre davranıyoruz. Ceza sürelerinde indirim yapılıyor şu an. Ama olmayacak laflar ediliyor. İyi gün taraftarı olmasınlar.

Arda'yı da satsınlarda küme düşmemeye oynuyalım bu sene. Sağ kanada adam gibi transfer şart oldu artık.

ntvsporda altyazi gordum. elim ayagim titreyerek actim bilgisayari saka yapmiyorum. ve burada da gordum. boyle bi rezalet gormedim , takimdaki en iyi oyuncuyu satmisiz ya yaziklar olsun.

Türkiye ligindeki tartışmasız en iyi sağ da oynayan adamdı.

Keita'nın futbolculuğuyla alakalı çok tartışılacak birşey yok. Evet iyi futbolcu ve futbolun şov kısmını da yerine getiren, heyecan verici bir isim doğru, ama birçok platformda tartıştığımız konu olan futbol zekası için aynı şeyi söyleyemeyiz. Zaten eğer futbol zekası bir Kewell, bir Baros ve Elano kadar olsaydı emin olun bizden transfer olduğu yer Avrupa'nın 1. sınıf kulüpleri olurdu.

Ben konuya başka taraftan bakmak istiyorum. Galatasaraylılık değerleri açısından, Keita takımda kalamazdı ve kalamadı da... Keita, bu sezon zaman zaman yaptığı bazı hareketlerle, miğde bulandırdı. Dünya kupasında, Brezilya maçında yaptığı ise son noktaydı. Hırslı, saha içinde kuralına uygun şeyler yapmak başka, sahtekarlık yapmak başka şeyler. Mesela, Lugano'yu Galatasaray'da görmek istemeyen yoktur sanırım. Nekadar nefret etsek te, çok iyi bir futbolcu ve çok iyi bir profesyonel. Peki ya Bilica için ne düşünürsünüz? Özellikle de sahayı kazdığı olaydan sonra... Emin olun o hareketi bir Galatasaray'lı futbolcu yapmış olsaydı, sezon sonu o da gönderilmiş olurdu. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki fark budur. Geleneklerimiz bunu gerektirir. Ahlaksız futbolcunun bu kulüpte işi olamaz.

Yönetim bence sessiz sedasız ama yerinde hamleler yapıyor. (Haldun Üstünel olayı dışında) Gönderilen futbolcuların yıllık alacaklarını da sayarsak, 20milyon euro luk bir bütçemiz oluştu. Bombaların patlaması yakındır.

doğru söze ne denir.

Geri
Üst Alt