- 22 Kasım 2008
- 13.281
- 2
- 343
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakın ol bi kendini yedin bitirdin![]()
ya abi keitayi sattilar, keitayi, anasini satayim ben simdi serdari mi izliyecegim.
Bende onu diyorum zaten.
Artık günümüzde bir iki kere çalım atan güzel hareket yapan fantastik gol atan bir oyuncuya yıldız demiyorlar.Takım oyunu oynayan ,teknikdirektörünün dediğini en iyi şekilde uygulayan oyuncular yıldız oluyor.
Tabi biz modern futboldan 15-20 yıl geriden gittiğimiz için böyle oyuncuları ilah yapmak doğal.
O zaman verdiğim bilgilerin yararlı olacağını umabilirim sanırım.
Bu arada Burak Eren yazmış;
Doğruysa mükemmel...
Yıllık 4-5 milyon euro verelim sana gitmezmisin ?
bizde de 3 3,5 felan aliyordu herhalde 1 milyon euro icin mi gitti yani anlamadim ben bu isi hem bizim icin iyi olmadi hem keita icin en azindan bi avrupa takimina gitseydi sevinirdim keita icin
Seneye takımımız dümbelek gibi oynarken " Doğruysa mükemmel paralar kasada, Keita Al Saad'da takımımız rezalet ataklar yapıyor hatta yapamıyor doğruysa mükemmel" dersek ne olacak?
bizde 2,2 aliyordu
o zaman iyi para alacakmis katar da ne bileyim ya cok üzüldüm
rijkaard da istemismidir acaba keita nin satilmasini
Arda yı neden satamıyoruz?
Bu sene takımda Keita vardı, dümbelek gibi oynadık üçüncü olduk. Dünya da yıkılmadı. Bu kadar abartmayın. Elinizdekilere sahip çıkın diyeceğim ama siz Arda'yı harcamaya çalışıyorsunuz.
Bir de şu durum var. Uefa çok sert standartlar getircek ve kasandaki para sahadaki oyunundan daha büyük önem kazanabilir. İkinci ligde de şov yapabiliriz tabii...
Bir laf vardır ardına güvenen çıkar mantar dağına diye madem para kısıtlı ne işin var Rijkaard'la? Bu adam iyi transfer ister bildiğin halde ne işin var bu adamla! Bu sene harcamaya çalıştığımız Arda'nın ağzı ve başka yerleri çalıştı ayakları değil! O kendini harcamaya çalışıyor en kritik zamanda Liverpool diye zırlamaya başlayan kim? Bu sene yemin ediyorum şu takımda zevkle izlediğim bir Keita vardı sağolsun tüccar zihniyetli yöneticiler onu da sattılar. Aydın Yılmaz varken Keita neymiş!
Bir laf vardır ardına güvenen çıkar mantar dağına diye madem para kısıtlı ne işin var Rijkaard'la? Bu adam iyi transfer ister bildiğin halde ne işin var bu adamla! Bu sene harcamaya çalıştığımız Arda'nın ağzı ve başka yerleri çalıştı ayakları değil! O kendini harcamaya çalışıyor en kritik zamanda Liverpool diye zırlamaya başlayan kim? Bu sene yemin ediyorum şu takımda zevkle izlediğim bir Keita vardı sağolsun tüccar zihniyetli yöneticiler onu da sattılar. Aydın Yılmaz varken Keita neymiş!
adamin istedigi kadroyu kuramiyorsan neden getirirsin adami, kesinlikle katiliyorum.