Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Abdel Kader Keita transferinde pürüz

gelmesi bizim için çoook önemli

hala takımı atağa kaldıracak adam yok

zaten playmakersız oynuyoruz bir de böyle etkili bir hücumcu olmazsa işimiz zor

3-4 milyon bile çok sol tarafta 1 tane oyuncun yokken sağ kanada 4. topçuyu almanın ne mantığı var anlamak mümkün değil (Kazım,Stancu,Eboue,,Aydın vs.)

Stancu sağda ne zaman oynadı hiç oynamadı ? Aydını adam yerine koyma zaten ayrıca keita gelirse sol kanat oynar

forumda pürüz

Akbil alırım diyosan sen bilirsin,ben sana zorluk olmasın dedim.Alan memnun olduktan sonra kime ne.Köşeli olsun diyosan Ego kartıda olur.Tercih senin.

pmpa ben izmirliyim izmirde yaşarım. toplu taşıma falan kullanmam.

önerilerin için teşekkürler.

Öldürün beni.. Ne gereksiz tartışmalardır bunlar lan?

Ustalar lafınızı kesiyorum ama yaşını neden büyük yazdırsınlar ki? Daha küçük yazdirmalari gerekmiyor mu genc görünmesi için ?

Daha erken profesyonel olup para kazanabilmesi için. Afrikalı topçuların çoğunda ya küçültme ya büyütme var yaşlarında

olimpiyakos maçı bize gösterdiki, bu takıma keita şart.

umarım pürüzler giderilir. biz onu, o bizi bu kadar istedikten sonra, yönetimin al saad kulübünü ikna etmesi gerekiyor. zorlanıyosalar üstünelden yardım istesinler.

Kazım'la felan sezon bitmez.Boşuna kendinizi kandırmayın.

Sol açıkta 1 tane oyuncun yok,orda sezon biterse kazımla asır geçirebiliriz.Öncelik sol açık,Keita geliyorsa gelsin ama önceliğimiz sol açık olmalı.

Sol açıkla bu konun pek bağlantısını kuramadım.Keita da alınır sol açıkta.Zaten her sene Eylül sonu 10 sakat oluyor kadroda.

Ayrıca Keita da gelmek istiyorsa Al Sadd engel olamaz.M.Topal gibi alacaklarını bırakabilir.

İyide Keita gelmesin diyen yok,öncelik Keita olmamalı deniliyor zaten.Fazla maliyeti olmayacak bir Keita'ya hiçbir Galatasaray taraftarı yok demez.Kulübüyle sorununu halledecekse buyursun 11 numara onu bekler.Ancak illaki alacaz bonserviste öderiz gerekirse işine girmemeliyiz.İnat etmeye gerek yok.

Geri
Üst Alt