- 17 Ağustos 2009
- 44.191
- 33.302
- 3.448
Bu yapılan projenin son hali yok mu. Ortada hep Burak Elmas zamanı gösterilen proje görselleri dolanıyor ama yapılan o olmadığı belli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın en büyük merdiveniŞunu yapıyorlar ama şimdilik sadece yukarıdaki bina ve iki sahayı yapacaklar taşınmak için onlar yeterli diye biliyorum. Sonra peyderpey diğer sahaları ve çevre düzenlemelerini yapacaklar
![]()
Edit: galiba ufak değişiklikler oldu bina ortada sahalar binanın iki tarafında olacak öyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum ama şimdi bulamadım
Bu yapılan projenin son hali yok mu. Ortada hep Burak Elmas zamanı gösterilen proje görselleri dolanıyor ama yapılan o olmadığı belli.
5 gün öncesine ait görüntü
Üsttekinin yapıldığına emin miyiz. Başka görsel yok mu.
Statik hesap firması paylaşmış da illa revizyon olmuştur sonrasında. Ama büyük ölçüde bu şekildedirÜsttekinin yapıldığına emin miyiz. Başka görsel yok mu.
Şu an sol taraftaki bölüm yapılıyor sanırım. Sağ taraftaki bölüm içinde düzlemeler mi yol mu ne yapılıyordu. A takım buraya gelecek alt yapı için de sağ taraftaki yerin inşaası olacak sanırım ama orası ne zaman başlayacak ne zaman bitecek acaba?
Şu en üstteki yapılıyor heralde sağlı sollu saha yerine yan yana çevirildi. Diğerleri de altyapı için olan bina ve sahalar.
Aynen orası, bir de Erden Bey’in gösterdiği plan görüntüleri vardı. Onları eski başlığa atmıştım sanırım. Telde kayıtlı değilmiş bulamadım. Sunumların birisinde paylaşmıştı.
Evet öyleydi ama Akademide daha fazla takım ve oyuncu olduğundan aslında daha fazla saha Akademiye olması daha mantıklı sanki. A takım için 2-3 saha gayet yeterli olur bir de alttan ısıtmalı ve Rams Park'taki gibi hibrit olacakmış GSYİAD böyle yapıyormuş 6 haftada biter dedi Metin Öztürk ama Mayıs diyelim biz ona. Diğer tarafta 2024-2025 sezonu sonunda biter herhalde.Aynen orası, bir de Erden Bey’in gösterdiği plan görüntüleri vardı. Onları eski başlığa atmıştım sanırım. Telde kayıtlı değilmiş bulamadım. Sunumların birisinde paylaşmıştı.
Bu bölümün Akademi’ye ait olması planlanıyordu. Geri kalan 4 sahalı kısım ise A takım; yapılırsa
Şu an sol taraftaki bölüm yapılıyor sanırım. Sağ taraftaki bölüm içinde düzlemeler mi yol mu ne yapılıyordu. A takım buraya gelecek alt yapı için de sağ taraftaki yerin inşaası olacak sanırım ama orası ne zaman başlayacak ne zaman bitecek acaba?