Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önümüzdeki hafta antrenman sahalarının yapımı içinde ihale olacakmış sanırım o ihaleden sonra işler daha da hızlanır. Lakin devre arasına yetişmediği için bu sezonu Florya'da tamamlarız artık değişme sezon sonunda yapılır herhalde.Çok büyük bir bina yapılıyor. Florya'nın 3-4 misli.
Şunu yapıyorlar ama şimdilik sadece yukarıdaki bina ve iki sahayı yapacaklar taşınmak için onlar yeterli diye biliyorum. Sonra peyderpey diğer sahaları ve çevre düzenlemelerini yapacaklarProjenin güncel halini bilen var mı
Burak zamanındaki proje var her yerde ama yapılanın o projeyle pek alakası yok
Yok bu değil işte bina yok burdaŞunu yapıyorlar ama şimdilik sadece yukarıdaki bina ve iki sahayı yapacaklar taşınmak için onlar yeterli diye biliyorum. Sonra peyderpey diğer sahaları ve çevre düzenlemelerini yapacaklar
![]()
Edit: galiba ufak değişiklikler oldu bina ortada sahalar binanın iki tarafında olacak öyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum ama şimdi bulamadım
Yok bu değil işte bina yok burda
Baya bi araştırdım güncel halini bulamadım projenin
Ytda biri yayınlıyo haftalık video orda bu sahalara yetecek kadar yeterli alan gözükmüyo belki açıdandır, ayrıca tesisin tepesi komple yüksek gerilim hattı o durum nasıl çözülecek acaba
Hiçbir zaman görseldeki gibi olmaz zaten de bence sahaların bir kısmını yapmayacaklar eninde sonunda çünkü zeminin düzeltilme işi falan çok zor olacakYok bu değil işte bina yok burda
Baya bi araştırdım güncel halini bulamadım projenin
Ytda biri yayınlıyo haftalık video orda bu sahalara yetecek kadar yeterli alan gözükmüyo belki açıdandır, ayrıca tesisin tepesi komple yüksek gerilim hattı o durum nasıl çözülecek acaba
Bu mevsimde sahalar yapılamaz herhalde.Önümüzdeki hafta antrenman sahalarının yapımı içinde ihale olacakmış sanırım o ihaleden sonra işler daha da hızlanır. Lakin devre arasına yetişmediği için bu sezonu Florya'da tamamlarız artık değişme sezon sonunda yapılır herhalde.
En soldaki bina yapılıyor herhalde. İki tarafında iki saha olacak. Ayrıca binanın sahanın uzun kenarı boyunda yani 100 m olacağı anlaşılıyor.
Geçen sene 2024 ‘ün yıl sonuna anca yetişir diye mesaj atmıştım.Burasının sene sonuna yetişmesi olanaksız.
Videodan göründüğü kadarı ile anca önümüzdeki yıl sonuna yetişir.
O da doğru düzgün çalışılırsa.
Bina mevcut Florya'daki tesislerin alan olarak 2 katıydı sanırım.En soldaki bina yapılıyor herhalde. İki tarafında iki saha olacak. Ayrıca binanın sahanın uzun kenarı boyunda yani 100 m olacağı anlaşılıyor
Kolonlar ( bekler) yokne durumdayız
ülkede 2 günde rezisdans dikiliyor skandal
kendimi inşaat ev alıp dolandırılmış gibi hissettimAnadolu Yakası Fikirtepe aynı öyle. 6 ayda rezidansı bitirdi adamlar.