Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Alttakilere 3 saha çok bile, hazır alan var sahalardan birini büyükbaş için ayrılmalı. Arada kurbanlık olarak da satıp paraya çeviririz.

Şaka bir yana buraya kapalı bir saha gerekiyor ki öyle bir plan vardı sanırım.

Googlempaste gittim baktım ama fotolar eski - daha temelin grobetonu görünüyor - yapı yok ortada. Maysı 2021 fotosuymuş...

peh

Gelecek sene buradayız da beni asıl diğer 2. etap ne zaman başlayacak ve bitecek yani diğer 4 saha + bir adet bina daha olması gerekiyor sanırım yuvarlak bir bina. Onların başlaması ve bitmesi ne zaman olacak umarım burada bırakmazlar A takım bu bina ve sahaları kullanıyorken seneye de diğer kısımlar yapılır ve yarım kalmaz.

Gelecek sene buradayız da beni asıl diğer 2. etap ne zaman başlayacak ve bitecek yani diğer 4 saha + bir adet bina daha olması gerekiyor sanırım yuvarlak bir bina. Onların başlaması ve bitmesi ne zaman olacak umarım burada bırakmazlar A takım bu bina ve sahaları kullanıyorken seneye de diğer kısımlar yapılır ve yarım kalmaz.
Altyapı biraz daha Floryada kalacak sanırım orasıda etap etap yapılacak.

Altyapı biraz daha Floryada kalacak sanırım orasıda etap etap yapılacak.
Bilmiyorum Florya'dan çıkıldığı an orada proje onaylanıp, inşaat ve başlayacak ve proje üzerinden satışlar da başlayacak diye biliyorum. Alt yapı o yüzden zor sanki ama olabilir.

Altyapı kapatılsa da olur boşuna yer işgali yapmaya gerek yok. Florya projesi bir an önce başlamalı, illa altyapı falan olacaksa karadeniz kıyısından falan 3-5 dönüm arazi kiralayalım çadır kurup oynasınlar.

1709415525319.webp

Takvimin gerisinde bile kaldık. Yeni sezonda buraya geçmek lazım. Geçelim ki Florya işi başlasın artık.

Geri
Üst Alt