Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

İnşaat durmuş herhalde. Bu hızla devam ederse 2035 yılına taşınırız.

İnşaat durmuş herhalde. Bu hızla devam ederse 2035 yılına taşınırız.
İnşaat durmamış, aralar doldurulmaya başlanmış bir de arka tarafa bakınca saha yapılacak yerlerin düzleme ve temelleri bitmiş sanki. Çimler zaten anlaşılan firmadan gelip serilecek her halde o işlem fazla süre almaz. Ekim sonu Kasım başı falan diyorlardı oraya yetişmez devre arasına yetişebilir herhalde.

Calismalar durdumu nedir? Bina ayni sekilde duruyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bina'da iç işler elektrik bağlantıları falan yapılıyordur herhalde ama bildiğim sahaların yapılacağı yerler düzleştirilip saha zemini için hazırlanıyordu en son. Lakin çalışmalar biraz yavaşlamış gibi. Normalde bu sene Kasım sonu demişlerdi ama yetişmeyeceği net o zamana, belki 2. devreye yetişir. Bir de tabi asıl sorun alt yapı yani elektrik, su, doğalgaz gibi alt yapısı tamam mı? Yoksa buraya kadar yapılmış 2 ay gecikir ama sonunda biter yani.

Gelecek sezonun başına anca yetişir

Şuraya geçip floryayi satıp borcu ödeyip. Geri kalanin faizini yiyelim artik

Gelecek sezonun başına anca yetişir
O kadar bir işi kaldığını sanmıyorum tabi hava durumu ve para önemli burada. Daha yavaş ve 2-3 saha ile açmak yerine 5-6 sahayı tamamlayalım derlerse oraya kalır ama sanmıyorum. En geç Şubat sonu- Mart başı gibi geçmiş oluruz bence.

O kadar bir işi kaldığını sanmıyorum tabi hava durumu ve para önemli burada. Daha yavaş ve 2-3 saha ile açmak yerine 5-6 sahayı tamamlayalım derlerse oraya kalır ama sanmıyorum. En geç Şubat sonu- Mart başı gibi geçmiş oluruz bence.
Seçim transfer falan derken yine ertelenir. Görürüz

Seçim transfer falan derken yine ertelenir. Görürüz
Sanmıyorum pek ama asıl mesele para burada yoksa geçen haftanın mı ne bir videosunu izlemiştim sanırım orada antrenman sahalarının zeminin yapımına başlanmak için hazırlık yapıldığı anlatılmıştı düzleme vb. ayarlama, malzeme gibi. Bir de 2 sahanın parasını GSİAD karşılayacaktı sanırım belki onlardan parayı bekliyorlardır. Ama ben Mart gelmeden geçeriz diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt