Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.907
- 21.012
- 2.233
Divan burada yapilacak yazildi ama zor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk başta Florya'da olan kadar saha 2 yada 3 sanırım + ana bina yapılıp oraya geçilecek en geç devre arası geçeriz herhalde hatta yönetim bu yıl bitmeden geçmeyi hedefliyor ki bir an önce Florya'yı boşaltıp yıkım çalışması başlatılıp yeni projenin ve inşaat ruhsatının onaylanması için çünkü Florya'da direk proje üzerinden ilk etabın inşaat tamamlanmadan satışlar başlayacak sanırım. 3 etapta yapılacak aynı zamanda. O yüzden sezon sonuna kadar bekleyemezler. Çünkü ilk etabın satışları başladığında beklenen ilgi ve satış olursa BB'den direk çıkmak ve faizden bir an önce kurtulmak gibi bir hedefleri var.umarım 1 bina 1 saha tamamlanıp oraya geçilmez sezon ortası da kaos olur. Kurulu düzeni bozmamak gerek sezon sonunun beklenmesi en sağlıklı olan. En çok istediğim şampiyonluk kutlamalarında taraftarın girebileceği bir alan olması, balkonun biraz daha buna özgü tasarlanması. Akıl edilmiştir umarım zira projeyle ilgili yorumlayabileceğimiz burak elmas dönemi dışında video fotoğraf vs. hiçbir şey yok.
Divan'ın burada yapılacağı resmi olarak açıklandı zaten.Divan burada yapilacak yazildi ama zor gibi
webcam link acil
aslantepe.biz'de inşaat stajı yapmıştık stadı takip ederken.
link diyor, stadin eski gorselini napcaz
Ne heyecanlı günlerdi.
Eski günleri yad edelim dedik üstadlink diyor, stadin eski gorselini napcaz
Bizim tesise yakın mı acaba
2-3 saat önce o civarlardaydım tık yoktu maalesefben papazın çayırında yağmur yağıyor mu onu merak ediyorum...
Şuan yapılan kulüp binası ve 2 saha, takım taşındıktan sonra diğer tesisler ve sahalar daha sonra yapılacak.Bir şey sorucam
Baya ufak değil mi
Yani yeni bir tesis yapıyorken dünyanın en iyi tesisi yakışmaz mı kulübümüze
Kaç para olabilir ki tesis yani
O iş kalır gibi durmuyor mu sence de... Bir yandan antrenman yapılacak bir yandan kenarda inşaat olacak bu süreçte kulüpte seçimli genel kurul olacak vs. vs.Şuan yapılan kulüp binası ve 2 saha, takım taşındıktan sonra diğer tesisler ve sahalar daha sonra yapılacak.