Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

6 adet nizami saha olacak yeni projede, floryada bu rakam 2 idi.Ayrıca kapalı alan olarak en az 4-5 kat daha fazla alan olacak.
Biliyorum zaten resmini de koydum mevcut yer tamamen tamamlanınca yapılacak diğer alt yapı için olan alan. Orada A takım için 2 saha az olur mu diye düşünmüştüm ama sonra senin de dediğin gibi Florya'daki durumu hatırlattı @Uğur İz ve evet öyle bakınca A takım için 2 saha gayet yeterli olur.

Ah ulan ahhh yanarım

Yanarım da kulübün en değerli mal varlığının değerlendirildiği, kulübün geleceğini belirleyecek tesislerin inşa edildiği, kulübün maddi anlamda ve kadro kalitesi açısından en rahat olduğu döneme bu yönetim denk geldi ona yanarım

Florya Kemerburgaz Futbol takımı hepsini baştan yapmak gerekecek bunlar gittikten sonra, umarım fazla hasar vermezler ve geri dönülemeyecek işler yapmazlar

Biliyorum zaten resmini de koydum mevcut yer tamamen tamamlanınca yapılacak diğer alt yapı için olan alan. Orada A takım için 2 saha az olur mu diye düşünmüştüm ama sonra senin de dediğin gibi Florya'daki durumu hatırlattı @Uğur İz ve evet öyle bakınca A takım için 2 saha gayet yeterli olur.
Metrekare olarak Florya mı büyük burası mı?

lokasyon hakkında çok bilgim yok o yüzden merak ettim. hastane yapımı işleri hızlandırır metro konusunda o iyi olur. yoksa ölme eşşeğim ölme durumu yaşayabiliriz. arenaya gelen taraftar daha yeni yeni rahat etmeye başladı ulaşım sıkıntısı yönünden.
Lokasyon olarak stada, yeni havalimanına gayet yakın o yüzden alt yapı için falan ulaşım işini ilk başta oralardan servis sonra yine bir toplu taşıma için ek durak gibi bir şeyle kısa vadeli çözümler olur. Burada anladığım oranın hastane yapımı ciddi ağır işliyor sanırım o bir sorun yeni hiç haber bulamadım çünkü. Bir de tesisin o bölgeye üst geçit falan gerekebilir gibi.

Kemerburgaz daha büyük diye biliyorum. Mevcut yapılan yeri soruyorsan da kapalı alan olarak mevcut yapılan şuan ki bölüm Florya'da olanın 3 katı büyüklüğünde denmişti sanırım.
Orası net. Toplam alanı sormuştum çünkü drone çekiminde geri kalan arazi gözükmüyor

Ciro buradan ilk topunu çaldığında tesis açılmış demektir.

1718204471717.png

Ah ulan ahhh yanarım

Yanarım da kulübün en değerli mal varlığının değerlendirildiği, kulübün geleceğini belirleyecek tesislerin inşa edildiği, kulübün maddi anlamda ve kadro kalitesi açısından en rahat olduğu döneme bu yönetim denk geldi ona yanarım

Florya Kemerburgaz Futbol takımı hepsini baştan yapmak gerekecek bunlar gittikten sonra, umarım fazla hasar vermezler ve geri dönülemeyecek işler yapmazlar
zirla

IMG_0156.webp

diğerlerini geçtim de şu bina ve önündeki saha net olarak yeni projede olmalıydı. Hem altyapı hemde kadın takımının seyirci ihtiyacını karşılayacak bir alan olurdu.
Bu binanın altındaki yer de kapalı futbol antrenman sahası olacaktı yanılmıyorsam.
Projenin burası net premium bir iş.

Ekli dosyayı görüntüle 247758
diğerlerini geçtim de şu bina ve önündeki saha net olarak yeni projede olmalıydı. Hem altyapı hemde kadın takımının seyirci ihtiyacını karşılayacak bir alan olurdu.
Bu binanın altındaki yer de kapalı futbol antrenman sahası olacaktı yanılmıyorsam.
Florya'daki tribünün çatısını Ali Sami Yen Stadı'nın eski açık tribünününden söküp monte etmişlerdi. Ordan söküp buraya takabilirler yine

Tesisi çekip paylaşan abinin vid yorumlarında biri yazmıştı burası psgnin tesisine benziyo galiba ordan esinlenmişler

Bizim binanın içi bu kadar büyük mü acaba? İç dizaynının bu kadar iyi yapıldığını pek düşünmüyorum ama umarım bu kadar iyidir. Ama A takım için gerçekten mevcut Florya'nın çok daha üstünde olacağı şimdiden net gibi bir şey. Bu sezon sonuna kadar alt yapı tarafı da tamamlanınca gayet iyi seviye bir tesisimiz olmuş olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 247758
hocam görseli sen çok beğendin ama o bina o kadar büyük bir binaki... hiç ihtiyacın yok..

çevresindeki lineer kütleyi bırakıp senin çok hoşuna giden merkezde farklı esteik işler yapabilrisn.

ama kütle olarak aşırı büyük bu bina tesis için. ucundan plaza gibi bir yapı bu görseldeki.

Bizim binanın içi bu kadar büyük mü acaba? İç dizaynının bu kadar iyi yapıldığını pek düşünmüyorum ama umarım bu kadar iyidir. Ama A takım için gerçekten mevcut Florya'nın çok daha üstünde olacağı şimdiden net gibi bir şey. Bu sezon sonuna kadar alt yapı tarafı da tamamlanınca gayet iyi seviye bir tesisimiz olmuş olacak.

Burası ortalama üstü muhitteki halı saha tesisi gibi olur max malesef aceleye getirip projeyi değiştirdiler

Yaptınmı tam yapacaksın bu tarz projeleri

Bi 10 bin kişilik üstü kapanır stad kesin olmalıydı,antrenmana,antrenman maçına bilet bile satardın

Sezonu burda açıp 1 hafta kamp yapsan bileti min 100 liraya satsan 7 gün *100*10.000=7 m tl allah bereket versin

Real böyle zengin oldu

Burası ortalama üstü muhitteki halı saha tesisi gibi olur max malesef aceleye getirip projeyi değiştirdiler

Yaptınmı tam yapacaksın bu tarz projeleri

Bi 10 bin kişilik üstü kapanır stad kesin olmalıydı,antrenmana,antrenman maçına bilet bile satardın

Sezonu burda açıp 1 hafta kamp yapsan bileti min 100 liraya satsan 7 gün *100*10.000=7 m tl allah bereket versin

Real böyle zengin oldu
Proje aslında pekte değişmedi. Anlatılan proje ile aşağı yukarı aynı. Burak Elmas'ın projesinden bahsediyorsan o değişik ve ciddi masraflı bir proje olacaktı. Elmas kendisi sponsorlar yardımcı olacak demişti ama hiç bir şey yapmadı tabi.

Emegi gecen herkese tesekkurler. Ilk gecis senesi hatta 2.sene de dahil buna problemli ve sancili olabiliyor. Cok takilmamak lazim zamanla oturur duzen ve altyapi. Asil ulasim, hastane vs gibi meseleleri takip etmek lazim devlet ile. Biz kendi isimizi goruruz, zamanla ancak digerlerinde bagimlilik soz konusu.

Gayet guzel gozukuyor bu ulke icinde oldukca yeterli. Futbol kalitesi ve gelirleri ortada.

Geri
Üst Alt