- 31 Ağustos 2021
- 70.332
- 50.342
- 3.843
ben de biraz tersi - hazır olsa GSTV videoları yayınları olurdu fazlaca.İçeriden bir görüntüyü merak ediyorum ben de. İçerisi hazır olmasa bu kadar diğer ayrıntılara girmezlerdi herhalde diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de biraz tersi - hazır olsa GSTV videoları yayınları olurdu fazlaca.İçeriden bir görüntüyü merak ediyorum ben de. İçerisi hazır olmasa bu kadar diğer ayrıntılara girmezlerdi herhalde diye düşünüyorum.
açıklamıyorlar ama %100 bitik değil belli ki.tesislere geçmek istiyoruz diyordu hoca ve floryadan şikayetçilerdi hala ne bekliyorlar acaba
bitmiş gibi görünüyor ,elinde kamerayla 1 km uzaktan hergun kemerburgazı röntleyen ruh hastasının çekimlerine bakılırsa taşınabilecek duruma gelmişaçıklamıyorlar ama %100 bitik değil belli ki.
bitmiş gibi görünüyor ,elinde kamerayla 1 km uzaktan hergun kemerburgazı röntleyen ruh hastasının çekimlerine bakılırsa taşınabilecek duruma gelmiş
muhtemelen show yaparak açılış yapmak istiyorlar rte vs çagıracaklardır
dışı peyzaj işi haricinde öyle görünüyorda - içerisi önemli olan kısım zatenbitmiş gibi görünüyor ,elinde kamerayla 1 km uzaktan hergun kemerburgazı röntleyen ruh hastasının çekimlerine bakılırsa taşınabilecek duruma gelmiş
muhtemelen show yaparak açılış yapmak istiyorlar rte vs çagıracaklardır
içide bitmiştir bence cünkü mobilyalar geldi deniyordu,şubat ayı divan kurulu nezaman bilmiyorumdışı peyzaj işi haricinde öyle görünüyorda - içerisi önemli olan kısım zaten
orası hazır olsa çoktaaaan görmüştük videolar vs ler - gstvde
valla üstad bir yapıda mobilya vs en kolay kısmıiçide bitmiştir bence cünkü mobilyalar geldi deniyordu,şubat ayı divan kurulu nezaman bilmiyorum
başkanda iyileştigine göre orada net açıklanır
ve dedigm gibi resmi açılış için başkan eminim rte yi cagırır kuru kuru açılış yapmazlar
Canlı yayın yapan kişinin videolara bakıldığında gayet geçilebilir durumda gözüküyor. İçinde iş olsa ama içine de mobilyalar falan taşında yerleştirilmişti o yüzden içinde de iş olmaması lazım.açıklamıyorlar ama %100 bitik değil belli ki.
yoksa davul zurnayla gidilmişti çokan florya işlerinin önü açılsın diye - gerçi onun ihale sonu daha nisan başında.
buna bağlı işte. görüciiziçinde de iş olmaması lazım.
Bitik değildir de zaten açıklanan ihale de Mart sonu ya da Nisan başında sonuçlanıyordu. Erken çıkma zorunluluğumuz yok gibiaçıklamıyorlar ama %100 bitik değil belli ki.
yoksa davul zurnayla gidilmişti çokan florya işlerinin önü açılsın diye - gerçi onun ihale sonu daha nisan başında.
AYnen öyle ihale bitse ertesi gün kepçeyi getirip yıkmayacaklar floryayıNisan başında sonuçlanıyordu
+1907sadece yeşil saha görmekten - çok kötü acele takılmış logo tabelasını görmekten bıktım.
şu kamera bir türlü içeriyi gezmiyor.
@Mert S. Yüksel aha Ali SabancıKemerburgaz'da 2 saha hazır durumda ama toplam 6 saha olacak.
Galatasaray altyapı tesislerinin tüm masraflarını Ali Sabancı karşılayacak.
Ali Sabancı : "Altyapı alanının tüm işlerini bana bırakın, ben üstleniyorum"
[Ajans1905]