Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Şöyle jilet gibi dünyada eşi benzerine zor rastlanır bi tesis yapsaydık topçuları tesiste gezdirip bakın gördünüz mü GS sandığınız gibi bi yer değil evet Türk futbolu dandik olabilir ama bizim vizyon başka mesajını verebilirdik

Topçuları zor ikna ediyoruz dedi ya hoca, ondan diyorum

tesislere geçmek istiyoruz diyordu hoca ve floryadan şikayetçilerdi hala ne bekliyorlar acaba

tesislere geçmek istiyoruz diyordu hoca ve floryadan şikayetçilerdi hala ne bekliyorlar acaba
açıklamıyorlar ama %100 bitik değil belli ki.

yoksa davul zurnayla gidilmişti çokan florya işlerinin önü açılsın diye - gerçi onun ihale sonu daha nisan başında.

bitmiş gibi görünüyor ,elinde kamerayla 1 km uzaktan hergun kemerburgazı röntleyen ruh hastasının çekimlerine bakılırsa taşınabilecek duruma gelmiş

muhtemelen show yaparak açılış yapmak istiyorlar rte vs çagıracaklardır

bitmiş gibi görünüyor ,elinde kamerayla 1 km uzaktan hergun kemerburgazı röntleyen ruh hastasının çekimlerine bakılırsa taşınabilecek duruma gelmiş

@Naci Liboş iyi 1 röntgencidir üstat. anahtar deliğinden hatun röntleyerek başladı bu işe.

dışı peyzaj işi haricinde öyle görünüyorda - içerisi önemli olan kısım zaten

orası hazır olsa çoktaaaan görmüştük videolar vs ler - gstvde

dışı peyzaj işi haricinde öyle görünüyorda - içerisi önemli olan kısım zaten

orası hazır olsa çoktaaaan görmüştük videolar vs ler - gstvde
içide bitmiştir bence cünkü mobilyalar geldi deniyordu,şubat ayı divan kurulu nezaman bilmiyorum
başkanda iyileştigine göre orada net açıklanır
ve dedigm gibi resmi açılış için başkan eminim rte yi cagırır kuru kuru açılış yapmazlar

içide bitmiştir bence cünkü mobilyalar geldi deniyordu,şubat ayı divan kurulu nezaman bilmiyorum
başkanda iyileştigine göre orada net açıklanır
ve dedigm gibi resmi açılış için başkan eminim rte yi cagırır kuru kuru açılış yapmazlar
valla üstad bir yapıda mobilya vs en kolay kısmı

altyapısı - eltkriği - networkü - scak suyu bilmemnesi TAMAMEN sorunsuz çalışıyor olması lazım - ondan sonrası süs püs işi.

atıyorum futbolcular için sıcak havuz mu soğuk havuz mu bilmemne mi - fizyoterapi odasının gereksinimleri mi - ne bileyim basın ordasının ekranları/ses sistemi vs

kalem kalem bakınca basit şeyler dağ gibi aslında. benim kastettiğim onlar - mobilya kolay.

ben yazın bi kere atladım motora gittim - izin vermediler gezmeme (basın sandılar/sosyal medya vs - dhaa doğrusu o yüzden kimseyi almıyorlard doğru şekilde)

yoksa davul zurnayla gidilmişti çokan florya işlerinin önü açılsın diye - gerçi onun ihale sonu daha nisan başında.
Canlı yayın yapan kişinin videolara bakıldığında gayet geçilebilir durumda gözüküyor. İçinde iş olsa ama içine de mobilyalar falan taşında yerleştirilmişti o yüzden içinde de iş olmaması lazım.

Bitik değildir de zaten açıklanan ihale de Mart sonu ya da Nisan başında sonuçlanıyordu. Erken çıkma zorunluluğumuz yok gibi

stare.gif

artı kaç ??

Kemerburgaz'da 2 saha hazır durumda ama toplam 6 saha olacak.

Galatasaray altyapı tesislerinin tüm masraflarını Ali Sabancı karşılayacak.

Ali Sabancı : "Altyapı alanının tüm işlerini bana bırakın, ben üstleniyorum"

[Ajans1905]

Kemerburgaz'da 2 saha hazır durumda ama toplam 6 saha olacak.

Galatasaray altyapı tesislerinin tüm masraflarını Ali Sabancı karşılayacak.

Ali Sabancı : "Altyapı alanının tüm işlerini bana bırakın, ben üstleniyorum"

[Ajans1905]
@Mert S. Yüksel aha Ali Sabancı

bu arada ben şu an yapılan altyapı- kademe kademe olan sahaların yönetim ve idare binaısyla beraber A takım trafı olacağını hatırlıyorum.
muhtemelen değişti o işler.

Geri
Üst Alt