- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
bugün işten eve yürüyerek giderken tesislere bakma fırsatı buldum. gerçekten söylendiği gibi hazır durumda olduğunu bizzat gördüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar da kötü değiller. Transferler iyi, takımda iyiDoğru ve vizyoner yöneticiler başkanlar olsa kulüpten uzak duran tüm zenginleri harekete geçirebiliriz sadece sabancı değil daha çok var
İşte o yüzden erden gibi vizyoner bir gencin başkan olması çok önemli şu an bizim zenginler fosil lise yapısı sebebiyle hep uzaktan bakiyorlar
Alt yapı projesi dediği aslında 2. faz 4 saha+ alt yapı binası değil mi? Yeni bir projeymiş gibi sunmuş sanki yazılı metinde açıklamasını da dinlemediğim için yeni bir proje gibi sunduysa yanlış normalde şimdiye oranın da inşaatının başlaması belli bir noktaya gelmiş olması lazımdı. Bu ağır işleyişi sanki yeni proje gibi gösterip üstünü kapatamamalı.Dursun Özbek: "Kemerburgaz'da idman sahaları bitti, hoca istediği zaman taşınacağız. Burada Altyapı projemiz de var. Son derece modern bir projeyi de orada hayata geçireceğiz."
detaylı açıklamaları divanda yapar sanırım bugun kastettigi 2.fazdır herhalde oranın inşaatı nezaman baslayacak önemli olan o keza basketbol salanı inşaatı baslanacak deniyor ama hala ses yokAlt yapı projesi dediği aslında 2. faz 4 saha+ alt yapı binası değil mi? Yeni bir projeymiş gibi sunmuş sanki yazılı metinde açıklamasını da dinlemediğim için yeni bir proje gibi sunduysa yanlış normalde şimdiye oranın da inşaatının başlaması belli bir noktaya gelmiş olması lazımdı. Bu ağır işleyişi sanki yeni proje gibi gösterip üstünü kapatamamalı.
Bu tesisin tamam olması için beklentilerim
2 A takım sahası
6 alt yapı sahası
1 Mini stadyum
Mini stadyumu alışveriş merkezi şeklinde yapmak çok mantıklı olur, alt yapı giderlerini buradan gelen kira ile karşılarsın. Örnek stadyum aşağıya bırakıyorum.
Fenerin yapacağı tesisler hem bizimkinden daha iyi görünüyor hem de daha erken bitecek.
Dursun özbek yönetimini tebrik ederim 3 senedir 1 tesis yapamadınız. Ortada ne proje var ne plan. Alın izleyin fenerinkini
Dursun özbek yönetimini tebrik ederim 3 senedir 1 tesis yapamadınız. Ortada ne proje var ne plan. Alın izleyin fenerinkini