Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Fenerinki henüz proje ama bizim tarafta böyle yayınlanmış bir proje de yok dandikten 2 saha yapıp ilgilenmiyor 3 senedir bitti bitecek masalları dinliyoruz
FUadTI9WIAAQpM4.jpg:large

Görüldüğü üzere yayınlanmış proje var. Akademi binası ve A takım binası ters yazıldığı düzeltilmişti daha sonra. Zeminden dolayı da normalde 2 tarafında saha olacak şekilde olan tarafta sahaları yan yana yapmak durumunda kalındı. Biten yer Akamedi binası diye yanlış yazılan A takım binası, 2. fazda 4 sahalı yakında Spoint inşaatının yardımcı olacağı(sponsorluk lansmanında söylendi bu) inşaat ruhsatı alınınca temelleri atılacak kısım.

FUadTI9WIAAQpM4.jpg:large

Görüldüğü üzere yayınlanmış proje var. Akademi binası ve A takım binası ters yazıldığı düzeltilmişti daha sonra. Zeminden dolayı da normalde 2 tarafında saha olacak şekilde olan tarafta sahaları yan yana yapmak durumunda kalındı. Biten yer Akamedi binası diye yanlış yazılan A takım binası, 2. fazda 4 sahalı yakında Spoint inşaatının yardımcı olacağı(sponsorluk lansmanında söylendi bu) inşaat ruhsatı alınınca temelleri atılacak kısım.
çok ufak not sadece

bu tanıtılan üzerinde çalışılmış , detaylandırılmış bir taslak aslında. Yol haritası yani bir bakıma.

proje dediğinde yapı ruhsatı alınmış, tüm kararların verilmiş ve finalize edilmiş, inşaa edilecek kısım. onu zaten kimse yayınlamaz, benim en çok görmek istediğim şey.

Sabancının tesisin geri kalanı için sponsor olduğu söylentisi döndü dün ama gerçek midir osuruk mudur belli değil.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Gerçek olsa dün sponsorluk lansmanında değinilirdi herhalde büyük ihtimal yalan. Lakin dün sponsor olan Spoint İnşaatın yardımcı olacağı söylendi.

çok ufak not sadece

bu tanıtılan üzerinde çalışılmış , detaylandırılmış bir taslak aslında. Yol haritası yani bir bakıma.

proje dediğinde yapı ruhsatı alınmış, tüm kararların verilmiş ve finalize edilmiş, inşaa edilecek kısım. onu zaten kimse yayınlamaz, benim en çok görmek istediğim şey.
Tabi ki bu kabaca gösterilen bir şey. Benim demek istediğim bizde hiç bir şey yok anlatılmadı kısmına gayet var ve aşağı yukarı anlatıldı.

Şikeciler yine bizi kıskanıp taklite mi girişmişler hemen. Dedesinden kendisine kalan holdingin parasıyla tesis yapma keyfi

Buydu dün dönen muhabbet

ben de heyecan yapmıştım ilk - hız kazanabilir süreç diye ama sonra Kerem Övet güzel yorumladı. Adamın kendisinin bile haberi olmayabilir diye.

Zaten başkan da dün sponspor firmadan yardım sözü aldı - farklı durum olsa bahsederdi.

Bu adam amatör şubelere bile el atmıyor bırak futbol tesisine destek çıksın.

Bizim A takım için yapılan binanın aynı modeli. Bizimkinden tek fazlası 5000 kişilik stadyum olayı. Neye göre daha iyi anlamadım? Daha erken bitecek kısmı da iddialı daha proje onayında herhalde zira.
Benim canımı sıkan rastgele taraftarın aklına gelen şeyler yönetim tarafında hiç bakılmıyor bile. Yapılmak için yapılıyor. Her detayı her m2 düşünülüp eksik bırakılmamalı. Stadyum bence büyük eksik. Ajax barcelona alt yapıdaki cocuklar böyle stadyumda oynuyor

Buydu dün dönen muhabbet

Biliyorum muhabbeti de yalan yüksek ihtimal. Ama Spoint inşaatın desteği gerçek o açıklandı çünkü alt yapı bölümü için elektronik vb. tüm detaylı projelerin hepsini hazırlamışlar inşaatı da onlar yapacak olabilir sanırım.

Sabancı Ailesi cidden KOÇ'lar yıllardır bu kadar tek taraflı cirit atarken hiç bir şekilde topa girmemeleri çok garip geliyor bana.

Rahmi-Beşiktaş
Ali-Fenerbahçe

özelinde neredeyse şirket imkanlarını ayırıyor yıllardır. Ama bu taraftan hiç tık yok ki aslında en büyük tarihsel rakibi ülke ekonomisinde.

Bari bir sponsor olur ya insan Enerji SA vs üzerinden iyi bir para vs vererek.

Sabancı Ailesi cidden KOÇ'lar yıllardır bu kadar tek taraflı cirit atarken hiç bir şekilde topa girmemeleri çok garip geliyor bana.

Rahmi-Beşiktaş
Ali-Fenerbahçe

özelinde neredeyse şirket imkanlarını ayırıyor yıllardır. Ama bu taraftan hiç tık yok ki aslında en büyük tarihsel rakibi ülke ekonomisinde.

Bari bir sponsor olur ya insan Enerji SA vs üzerinden iyi bir para vs vererek.
Bir de Galatasaraylıyız diye geziyorlar

Saha hazır gibi :

Zemin iyi görünüyor
Reklam panoları geldi
Işıklandırma yapıldı

Ama tesisin iç bölümünden hiç görüntü yok. Soyunma odaları, kabinler, ortak alanlar, dinlenme alanları vs hazır mı?

Atıyorum ben tesis yapılıyorsa masaj odaları, chill-out imkanı sağlayan kısımlar vs de bekliyorum 5 yıldızlı otel gibi.

Futbolcu tesiste her türlü imkanı olmalı antreman dışında da beraber vakit geçirmeli 7-8 saat bana göre.

Bunlar ne durumda? Düşünüldü mü acaba?

Biliyorum muhabbeti de yalan yüksek ihtimal. Ama Spoint inşaatın desteği gerçek o açıklandı çünkü alt yapı bölümü için elektronik vb. tüm detaylı projelerin hepsini hazırlamışlar inşaatı da onlar yapacak olabilir sanırım.
muhtemelen altyapı tesisleri geçmiş burak elmas dönemındeki projeye benzer olacaktır zaten proje hazırsa görselleri divanda gösterilir
ama anlamadıgım şey fener neden tesis yapıyor zaten aziz yıldırım sayesınde tesisleri çok iyi onların samandıra gayet güzel tesis !!

birde bizimkiler eger hoca ve oyuncular onay veriyorsa geçmeli yeni tesise floryanın zemınle ugrasmak yerıne

Saha hazır gibi :

Zemin iyi görünüyor
Reklam panoları geldi
Işıklandırma yapıldı

Ama tesisin iç bölümünden hiç görüntü yok. Soyunma odaları, kabinler, ortak alanlar, dinlenme alanları vs hazır mı?

Atıyorum ben tesis yapılıyorsa masaj odaları, chill-out imkanı sağlayan kısımlar vs de bekliyorum 5 yıldızlı otel gibi.

Futbolcu tesiste her türlü imkanı olmalı antreman dışında da beraber vakit geçirmeli 7-8 saat bana göre.

Bunlar ne durumda? Düşünüldü mü acaba?

Ben tam bu noktadayım - beyan esastır eyvallah , ama hazır olsa çoktan videolar tanıtımlar yapılmış olurdu diye düşünmekteyim. Zaten yaz zamanı geçeceğiz, sonra kasımda ordayız haberlerinde tam da bu nedenden dolayı olmayacaktır düşüncesi ile yorumladım.

bu devirde 0 tesis yapıyorsan o dronelu tanıtımlı kulüp tesisleri gibi iş olmak zorunda. Bir çok şey zaten mekan kullanıldıkça görülüp ihtiyaca göre müdahele edilecektir. bu konudaki en önemli şey her senaryoya göre altyapının hazır edilmiş olması. Yapılan her yapıda her şeyden önce %100 dikkatli olunması gereken kalemin bu olduğunu savunurum hep. Süs püs parayla doğru orantılı şeyler.

basit görünsede genele vurduğunda çok fazla detay çıkıyor.

Geri
Üst Alt