Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Saha hazır gibi :

Zemin iyi görünüyor
Reklam panoları geldi
Işıklandırma yapıldı

Ama tesisin iç bölümünden hiç görüntü yok. Soyunma odaları, kabinler, ortak alanlar, dinlenme alanları vs hazır mı?

Atıyorum ben tesis yapılıyorsa masaj odaları, chill-out imkanı sağlayan kısımlar vs de bekliyorum 5 yıldızlı otel gibi.

Futbolcu tesiste her türlü imkanı olmalı antreman dışında da beraber vakit geçirmeli 7-8 saat bana göre.

Bunlar ne durumda? Düşünüldü mü acaba?
tesis fikrine uzağım her futbolcunun konaklayabileceği ayrı bir odası oluyor mu?

Saha hazır gibi :

Zemin iyi görünüyor
Reklam panoları geldi
Işıklandırma yapıldı

Ama tesisin iç bölümünden hiç görüntü yok. Soyunma odaları, kabinler, ortak alanlar, dinlenme alanları vs hazır mı?

Atıyorum ben tesis yapılıyorsa masaj odaları, chill-out imkanı sağlayan kısımlar vs de bekliyorum 5 yıldızlı otel gibi.

Futbolcu tesiste her türlü imkanı olmalı antreman dışında da beraber vakit geçirmeli 7-8 saat bana göre.

Bunlar ne durumda? Düşünüldü mü acaba?
Futbolcuların vakit geçireceği alanlar olacaktı ama içini görmediğimiz için ne kadar hazır bilmiyoruz. Ama mobilyalar taşınıp yerleştirilmişti neredeyse 1 ay önce o yüzden içinin de belirli oranda hazır olması lazım mantıken.

Sabancı Ailesi cidden KOÇ'lar yıllardır bu kadar tek taraflı cirit atarken hiç bir şekilde topa girmemeleri çok garip geliyor bana.

Rahmi-Beşiktaş
Ali-Fenerbahçe

özelinde neredeyse şirket imkanlarını ayırıyor yıllardır. Ama bu taraftan hiç tık yok ki aslında en büyük tarihsel rakibi ülke ekonomisinde.

Bari bir sponsor olur ya insan Enerji SA vs üzerinden iyi bir para vs vererek.
Rams Park'ın çatısını panelle kapladılar bir tek.

burak elmas döneminden itibaren çıkan projelerde revizeler yapılsa bile toplam 6 saha degilmiydi ?

2 saha a takım için + a takım binası

sonra 4 saha akademi icin + akademi binası

görsellerde degisme olabilir ama işin özü aynı gidiyor sanırım

Alt yapı bölümünün tüm masrafları Sabancı karşılayacak olayı da yalandı herhalde. Öyle bir şey olsaydı bu gün az çok belirli olurdu. Bu günkü sponsor Spoint yardımcı olacak sanırım onlar inşaatı yapacak belki daha uyguna. Alt yapı tesisine sponsor olan Spoint'e de helal olsun. GS'li iş adamları bu tesise daha çok destek olmalıydılar.
Ara ara birileriyle reklamımı yaptırıp camia içinde hatırlanmak istiyor heralde.
Türkiyenin en zengin ailelerinden birine sahipsin, koca holding.
Pegasus, macfit gibi devasa şirketlerin yönetim kurulu başkanı.

Özhan başkanın Dursun başkana ne adamsın Galatasaraya bir kuruş katkın yok söylemini buna söylese biri haklı çıkar.
5-10 seneye iyice yaşlanınca be kadar büyük Galatasaraylı olduğunu hatırlayıp kulüp başkanlığına soyunur.

Ara ara birileriyle reklamımı yaptırıp camia içinde hatırlanmak istiyor heralde.
Türkiyenin en zengin ailelerinden birine sahipsin, koca holding.
Pegasus, macfit gibi devasa şirketlerin yönetim kurulu başkanı.

Özhan başkanın Dursun başkana ne adamsın Galatasaraya bir kuruş katkın yok söylemini buna söylese biri haklı çıkar.
5-10 seneye iyice yaşlanınca be kadar büyük Galatasaraylı olduğunu hatırlayıp kulüp başkanlığına soyunur.
Hatırladığım bir stadyum yeni açıldığında tribün sponsoru olmuştu bir de bu güneş panelleri işi. Başka da yok bir katkısı herhalde.

Dursun özbek yönetimini tebrik ederim 3 senedir 1 tesis yapamadınız. Ortada ne proje var ne plan. Alın izleyin fenerinkini

Yav Alicim ne alaka canim kardesim.

Mali Koc stadin catisina Mustafa Kemal Atatürk yazısı yazdıracaktı ve proje çizimini paylasti. İnşaat bile degil, normal standard çatı üzerine yazı. Nerede o yazı? Yapıldı mi? Yapılmadı.

ifb'nin her paylastigini ciddiye alacaksak isimiz var.

Mali Koc stadin catisina Mustafa Kemal Atatürk yazısı yazdıracaktı ve proje çizimini paylasti. İnşaat bile degil, normal standard çatı üzerine yazı. Nerede o yazı? Yapıldı mi? Yapılmadı.

2 sene sonra tekrar bakalım, biz 3 senedir burayı bitiremedik malesef

Ali bunun neresi daha güzel? Bildiğin kopya çekmişler neyini daha çok beğendin?

Video yapmak kolay, bizim de var:

Projelerinde 1000 m uzunluğunda yapı var yaw; şunun mantığı da yok ki. En az 50 bin metrekare kapalı alan desek, bunu ne yapacaklar altyapıya yaw.

Yapıldı sanki o yaw ya da medyanın oyununa denk geldim

Projelerinde 1000 m uzunluğunda yapı var yaw; şunun mantığı da yok ki. En az 50 bin metrekare kapalı alan desek, bunu ne yapacaklar altyapıya yaw.

Yapıldı sanki o yaw ya da medyanın oyununa denk geldim
Yapıldı yaklaşık 2-3 hafta mı ne oldu? Ama çatıya bir isim yazmak bile 6-7 ay falan sürdü galiba.

Geri
Üst Alt