Kerem Aktürkoğlu: "Artık kaptan değilim"

Çözülme başladı demek

Önce kerem, sonra Okan, sonra dursun.

Hadi inş (not ateistim)

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renkdas küs değiliz değil mi geçen yi e bu keremle ilgili bana sallamistin ama olsun renkdasimsin sonucta
ne küsü yav. salladığım falan da yok yanlış anlamışsın. fikir ayrılığı olabilir sonuçta forumda yazıyoruz. bu arada dünkü maç için kerem hakkındaki görüşün nedir?

kerem'e gündemden düş, maça konsantre ol demen üzerine yazdım. açıklamasında salın beni maça konsantre olun diye yalvarıyor ama yine tepki yiyor görüldüğü üzere.

Kaptan dediğin Puyol gibi olur, Maldini gibi olur, Gerard gibi olur. Takım arkadaşıyla küs kaptan olmaz zaten. Tabi takımın iç durumu bilemiyorum ama sevilip sayılan ve saygı gören kişilere bırakılmalı bu iş. Bizim çocuk mantığıyla yanaşmak sıkıntı.

ne küsü yav. salladığım falan da yok yanlış anlamışsın. fikir ayrılığı olabilir sonuçta forumda yazıyoruz. bu arada dünkü maç için kerem hakkındaki görüşün nedir?

kerem'e gündemden düş, maça konsantre ol demen üzerine yazdım. açıklamasında salın beni maça konsantre olun diye yalvarıyor ama yine tepki yiyor görüldüğü üzere.
Ben Okan buruka konsantre oldum keremi gözüm görmüyordu. Bunu konuşmuş.

Valla dün 2 iyi şey yaptıysa 3 şeyi kotu yapıyor genel olarak. Ben oyun Stilini begenmiyorum.

Bunun polemiklerinden triplerinden hareketlerinden biktim yaw.
Ama yapilanda pek masum degil. Yenilgilerden sonra konusan yazan tek futbolcu kendisi.. öbür muslera denen avrupa maclarinin saskin kalecisinden hic ses seda.cikmiyor. icardide susmayi tercih ediyor genelde.
Kaptan dedigin iyi günde kötü günde ne yapscagini bilir takimi birlestirir vs vs ama bu saydigim oyuncularin hic birinde yok bu kabiliyet.

Evet.. Nereye trip atıyoruz !!

Geri
Üst Alt