Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne küsü yav. salladığım falan da yok yanlış anlamışsın. fikir ayrılığı olabilir sonuçta forumda yazıyoruz. bu arada dünkü maç için kerem hakkındaki görüşün nedir?Renkdas küs değiliz değil mi geçen yi e bu keremle ilgili bana sallamistin ama olsun renkdasimsin sonucta
Bu çok net bir şekilde Cenk Ergün mobbing'i. Zamanında aynısı Sabri Sarıoğluna yapıp adamı futbol oynayamaz hale getirmişti. Yerine bir sürü sağ bek aldık hiçbiri tutmadı.
Ben Okan buruka konsantre oldum keremi gözüm görmüyordu. Bunu konuşmuş.ne küsü yav. salladığım falan da yok yanlış anlamışsın. fikir ayrılığı olabilir sonuçta forumda yazıyoruz. bu arada dünkü maç için kerem hakkındaki görüşün nedir?
kerem'e gündemden düş, maça konsantre ol demen üzerine yazdım. açıklamasında salın beni maça konsantre olun diye yalvarıyor ama yine tepki yiyor görüldüğü üzere.
Yel kayadan ancak toz alır.Ben Okan buruka konsantre oldum keremi gözüm görmüyordu. Bunu konuşmuş.
Valla dün 2 iyi şey yaptıysa 3 şeyi kotu yapıyor genel olarak. Ben oyun Stilini begenmiyorum.
2 li oynamaYel kayadan ancak toz alır.