Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Bunlar neden bu kadar israr ediyorlar Kereme? 5-6 milyon maas diyorlar birde bonservisi var, o paraya daha iyisini bulamazlarmi? Sirf eski Galatasarayi oyuncusunu nasil parayla satin aldik demek icin mi bu gayret?
Benim aklıma gelen en önemli teori, yabancı sınırı getirmeye çalışacaklar Galatasaray farkı çok açınca. Kerem gibi oyuncular da değerli olacak bu dönemde. Başka türlü bize yaklaşmalarının imkanı yok şu şartlar altında.

Benim aklıma gelen en önemli teori, yabancı sınırı getirmeye çalışacaklar Galatasaray farkı çok açınca. Kerem gibi oyuncular da değerli olacak bu dönemde. Başka türlü bize yaklaşmalarının imkanı yok şu şartlar altında.
Biz daha elimizdeki çıkarmamız gereken yabancıları çıkaramadık. Böyle bişey de patlarız.

Dik dur Kerem, hayatini mahvetme 2 kurus para icin, pisman olursun, TR'ye dönme niyetin varsa bize dön

Pas oyununda yetersiz olsa da bizim de bariz sol kanat eksikligimiz var, BAY haric ideal oyuncu yok orada

Giderse bizim için biter saygı beklemesin yuhlanır tepki görür

Kendinizi kerem yerine koyun

Ilk 11 siniz benficada, ozdeslesen numarayida almissiniz.

Fenere gider misiniz?

Hayir cevabi verince rahatlayacaksiniz bu hususta

keremin gitmesini asla istemem,vedat transferi gibi siyasetten birileri el attı muhtemelen,yazık edecek ve kendini bitirecek

keşke biz teklif yapsaydık

yapılan kerem nefretini hakedecek birşeyde yapmadı cocuk

Kılkuyruk senden daha gurur sahibi

Ruh emiciler tependen ayrılmasın

Bir insanın karısı vezirde eder rezilde. Ben annemleri özledim Kerem falan demiştir :asd: zerre sevmediğim topçu olduğu için umrumda değil. Zaten karmakarışık kavgaya meyilli fenere gittiği an herkesle kavga eder dışlanır. Buradaki gibi pamuklara sarilmayacak orada. 2 aya mhy gibi contayi yakar

Türkiyede dünya bosvervis verip keremi alıp gelecek tek takım biz almayacağımıza göre geriye fener kalıyor. Muhtemelen karısının kurbanı olacak kerem. Bişey yazardım şimdi de başım ağrısın istemiyorum. Bende evliyim ve eşimin ailesinden olabildiğince uzak duruyorum. Böyle daha mutluyum.

Şuan yaşı 40 ve üzeri olanlar Emre yi affetmiş olabilir belki Galatasaray güzellemesi yaparken ama yaşın genç bu jenerasyon Emre den beter eder seni kimseden saygı bekleme

Şuan yaşı 40 ve üzeri olanlar Emre yi affetmiş olabilir belki Galatasaray güzellemesi yaparken ama yaşın genç bu jenerasyon Emre den beter eder seni kimseden saygı bekleme
Çocukluğumun kahramanı hagiden sonra en sevdiğim adam fenere gidince midem bulanmıştı. Yüzünü görünce hala tiksinme oluşuyor içimde.

Şahsi olarak gitmesine gidebilir. Lakin buradaki taraftar profilinden illallah edip gitmek için çırpınan bir futbolcunun 1 sene sonra dönmek istemesi tamamen maddi sebeplerden dolayı anlamlandırılabilir. Küçükken/şimdi hangi takımı tuttuğu ise beni ilgilendirmiyor.

Tanju fenere kaçtı
Semih yuvakuran falan var
Emreyle okan intere tüydü sonra ikisi de kuşlara gitti
Hoca milli takıma yanladı
Gedson var
Yani canımızı yakan çok sevdiğimiz oldu
Çok olunca sıradanlaşıyor ve insan bi noktadan sonra umursamıyor bişey hissetmiyor.

Geri
Üst Alt