Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.238
- 16.233
- 1.578
Giderse gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyi olmadı olumsuz? o kadar pozisyon yiyince taraftar hayıflanınca triplere giren ben miydimBizim taraftarın kendi oyuncularına düşmanlığını anlamak cidden guc ,kerem bu takımın kaptaniydi ve bize saygısızlığı geçtim en ufak olumsuz şeyi olmadı tam tersi harika skor katkısı verdi herzaman
Yolu açık olsun ama kariyerini tamamen bitirdiginin farkındadır umarım
Bizim taraftarın kendi oyuncularına düşmanlığını anlamak cidden guc ,kerem bu takımın kaptaniydi ve bize saygısızlığı geçtim en ufak olumsuz şeyi olmadı tam tersi harika skor katkısı verdi herzaman
Yolu açık olsun ama kariyerini tamamen bitirdiginin farkındadır umarım
Harry Potter değil meğerse voldemortmus
Dediklerin dogru ama bu iste kesinlikle top sadece Keremde degil. Arkaplanda mutlaka baskinin krali var.Çok büyük iki saygısızlığı oldu.
Giderken son gün kaçar adam gitti.
1 yıl sonra da dünyada 1 takım hariç gitmemesi gereken neresi ise o takıma gidiyor (doğru ise).
Bundan büyük saygısızlığı yapan tarihte sadece Emre var. O bile ilk bize haber vermişti herhalde.
Kendisi onu bile yapmadan gidiyor (yine aç parantez doğru ise)
Doğruluk kısmını bende bilmiyorumÇok büyük iki saygısızlığı oldu.
Giderken son gün kaçar adam gitti.
1 yıl sonra da dünyada 1 takım hariç gitmemesi gereken neresi ise o takıma gidiyor (doğru ise).
Bundan büyük saygısızlığı yapan tarihte sadece Emre var. O bile ilk bize haber vermişti herhalde.
Kendisi onu bile yapmadan gidiyor (yine aç parantez doğru ise)
Emir nereden gelirse gelsinDediklerin dogru ama bu iste kesinlikle top sadece Keremde degil. Arkaplanda mutlaka baskinin krali var.
Yoksa yapmasi gereken bizim formayla olmaz haliyle benficada adam, benfica fotosu paylasir eder.durus belirtir.
Ama "emir buyuk yerden" modu varsa ,biliyoruz boynu kildan ince.
Demekki Kaptan degilmisEmir nereden gelirse gelsin
1989 da
1994 de
2002 de
2009 da
96-2000 arası defalarca
Terim başta olmak üzere Arda, Hasan, Hakan ve herkese yapıldı o baskı.
Bugüne özel değil. Sen Muriqi değilsin yabancı futbolcu değilsin, o formayı kaptan olarak giymişsin. Sen Emre B , Tanju bile değilsin.
Kaptansın
Gercekten ilahi adalet bende aslinda oyuncu adına üzülüyorum, geçmişte para vs sebeplerle fenere gidipte başarılı olan yerli oyuncu 1 tane bile yokOhhh Benfica geldi
İlahi adalet
Hadi alın la şimdi
Bu dogru, katiliyorum zaten itirazim yok.Emir nereden gelirse gelsin
1989 da
1994 de
2002 de
2009 da
96-2000 arası defalarca
Terim başta olmak üzere Arda, Hasan, Hakan ve herkese yapıldı o baskı.
Bugüne özel değil. Sen Muriqi değilsin yabancı futbolcu değilsin, o formayı kaptan olarak giymişsin. Sen Emre B , Tanju bile değilsin.
Kaptansın
Tüm eski oyuncuların ve kiralıkların bize karşı coştuğunu düşünürsek arıza çıkartması bize çok normal. Abdülkerimi mevlana yapar üzgünüm. Madem böyle bi adamı satıyoruz bari trye satılırsa tazminat vs koy bişi yap. Ulan Cenk Ergün ulan hatip yatacak yeriniz yok. Safiii zararkerem iyi futbolcu, fenere de çok katkı sağlar.