Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Osimhen gündemini dağıtmak olabilir mi?

Biz kendi transferlerimize, kendi takımımıza odaklanalaım. Adamların amacı bu zaten. Osimhen, Sane tranferlerini itibarsızlaştırmak, bizi kaosa sürüklemek. Bizim yöneitme ve takıma destek vermemiz lazım. Kaleci, sağ bek, orta saha ve stoper transferleri doğru şekilde yapılırsa gerisi hocaya ve futbolculara kalıyor. Bütün dikkatimizi takıma verelim. Başkalarının ne yaptığı bizi ilgilendirmemeli.

Bu transfer illa olacaksa; Benfica Kerem'i 25 milyon için fbye verse, akabinde Nice'e kısır bir oyundan sonra elenip CL'deki 40-50 milyon euroluk gelirden olsa, sonra Kerem'in yerini de dolduramayıp ligde de erkenden havlu atsa, Kerem de fb ile Feyenoord'a elense mükemmel olmaz mı?

bugün sattığımız paraya geri verseler almam. ne abartmışsınız yav, ölmüşlerinin bağırsaklarına kadar küfür ettiği camia oğlanı bağrına basıp 3 katı maaşla getiriyorsa gelmemesi aptallık olur. fener'e, bjk'ye gelirse hayırsız uğursuz olsun, onun dışı bizden uzak olsun yeter.

Fenerbahçe'yi tutan feneve gitsin
Zira bu takıma Gönül veren hiçkimse feneve gitmez

gider gitsin de, gitmesi zarar getirir onlara, kerem huysuz biridir baskıyı da kaldıramaz ama ben bizim yönetime kızıyorum.

Sırf şu tripcanın gönlü olsun diye ucuza gönderildi. Yapmayacaksın böylelerine iyilik falan. Ya da Türkiye içerisine satışı durumunda %50 pay gibi bir madde koymalıydık. Totolarına baka baka geri gelirlerdi.

Kerem’in gitmesi umrumda değil ama Galatasaray’a net ambargo var. Büyümesin diye 4 koldan saldırı var.

-Süperlig de bize oyuncu satamıyor kulüpler. Muriqi, Oğuz Aydın, Levent vs.

-Yurt dışında GSli diye bilinen tüm futbolculara salça oluyorlar Kerem, Hakan, İlkay.

-Talip olduğu tüm yabancılara (istisnasız) daha fazla maaş teklif ediyorlar. İrfan Can, Oğuz, Levent, Sebastian, Fred, Amrabat, Kostic, Skriniar..

-GS’de daha önce kim top oynamışsa çer çöp demeden topluyorlar Bruma, Garry, Emre Mor, Sinan Gümüş, Tolga Ciğerci, Serdar Aziz…

Surekli kendisini ispatlamaya cakisan biriydi. Simdi parayi bulunca rahatlar belki. Cengiz gibi mala baglamasini umuyorum.

Htspora göre şikeci köpekler şu ana kadar resmi bir teklif yapmamış. Satma düşünceleri de yokmuş.

Geri
Üst Alt