Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

O paraya gitmesi doğal diyenler şunu unutuyor, bu arkadaş mahallede top oynarken birden fenere gitmiyor. Zaten gsde çuvalla kazanmış, benficada da kazanıyor. Bundan sonra da kazanacak muhtemelen. Yani futbolu bıraktığında bile Galatasaray kontenjanından basında, futbolda, bir yerde yer alabilir. Osimhen niye yarısından az paraya GS'ye geldi? Şampiyonlar ligi oynamanın, tutkulu bir taraftarın ne olduğunu bildiği için. Özetle bir yerde çalışan mühendise Google'dan teklif gelirse 10 katı maaşa gider, yargılamazsın ama futbolda zaten attıkları adım milyon Euro. Yani fenere giderse, iyi para verdiler gitmesi normal demek saçmalık

Burada yedek kalan sıradan bir adam olacakken Fenerbahçe'de banko oynayan değerli ve Galatasaray haini ilan bir adam olacak. Üstüne 5-6 milyon Euro net kazanacak. Ettiği kufurleri Fenerbahçe camiası yutuyorsa Kereminde pek umrunda olmaz.

Benfica satsa bile şampiyonlar ligi elemelerinden sonra gönderir, Fener ile eşleşme durumlar var. Niye olası rakibini güçlendirmek istesin. Hadi sattı diyelim onun için sağlam bonservis ister.

fenerbahçe çaresizliği

sadece son 3 ayda;
1-erken seçim için 10 bin imza toplanacak iken toplanmadı, kasıtlı olarak yarıda bırakıldı. ali koç'un bu blöfü yediği görüldü. iyice triplere girdi, psikolojisi daha da dağıldı.
2- acun-mourinho kavgasında acun gönderildi. acun'u aziz harcadı. mourinho'ya devam dendi. mourinho ise güven vermiyor. olası kötü sonuçlarda adresi yönetim olarak gösteriyor.
3- 1 hafta önceki yüksek divan kurulu toplantısında aziz şov yaptı, ali koç çok pasif kaldı. fenerbahçe'nin sanıldığından çok daha borç içinde yüzdüğü anlaşıldı. aziz sürekli sopa gösterdi.
4- olağanüstü seçimli genel kurulda aziz yıldırım aday bile değil, diğer adaylar göstermelik, net bir şekilde ali koç devam etsin isteniyor. çünkü parasına muhtaçlar. ama kulübü tek başına yönetmesine müsaade de yok. ali koç mu koltuğu, koltuk mu ali koç'u yönetiyor, son derece tartışılır.
5- bu süreçte chobani sponsorluğu da ali koç'un üzerine atıldı. fenerbahçe açılım ihanetinin yüzü oldu.
6- galatasaray osimhen'i aldı. fenerbahçe ne yapsa karşılık veremedi. galatasaray bankalar birliği anlaşmasından çıktı, ali koç ise bu anlaşmadan çıkmak için cumhurbaşkanından açık açık para dilendi.
7- şampiyonlar liginde bir kez daha elenmek üzere olan takımları var. bu paralara çıktıktan sonra 1 ay önce alabilecekleri kerem'i şimdi almaya çalışıyorlar. benfica vermiyor. uğurcan ve hakan'da da aynı tarife işledi. yabancı transferi de pek farklı değil. kime gitseler gelmiyor. transfer planlaması tamamen panik halinde işliyor.

daha neler neler. allah kolaylık vermesin ama galatasaray bunlara hiç bakmasın. biz işimize bakalım.

ortada birçok kötü örneği varken bir insan bu saçmalığa nasıl kalkışır hayret. Parayı hertürlü kazanırsın ama fb de basarılı bile olsan işleri bitince suratına bakmayacaklarını biliyorsun (doğal olarak) ve ülkenin büyük bir çoğunluğunun, özellikle yeni neslin hayat boyu nefretiyle yaşayacaksın. Üstelik futbol sonrası alanın daralacak potansiyel gelirinden de olacaksın. Tebrikler, herkes profesyonellik diyor ama sonuçlara bakılırsa bence bu kafa Türkiye'de amatörlük

Yazılana göre bunlara menajerler oyuncu vermiyormuş.
Tek alternatifleri başkanlarının şahsen tanıdığı takım sahipleri + Mourinho'nun menajerlik şirketi.
Galiba diğer şirketlere borçları varmış.
Ve işte Kerem bu durumdaki takımı kurtaracakmış

Kendisinin şu ana kadar gelmeyi kabul ettiği iddiasını yalanlamaması dahi ne olduğunu gösteriyor.

_Her maç sonu en fanatik gibi açıklamalar yap.
_Galatasaray'lılığı Fatih Hoca'dan öğrendim de.
_Gittikten sonra ''bozuk yol'' onlar de.
_Galatasaray benim yuvam de.
_Kulübede otursun onlar izlesin falan de.

Günün sonunda da 2-3 aydır bu olay ısınmaya başlayınca (muhtemelen); Galatasaray'dan ayrılış sürecimde yaşadıklarımı da bir gün konuşuruz falan demeye başla.

Bir gün değil bugün konuşulacak çok şey var (ama bir o kadar da aslında hiç yok, çünkü gün itibari ile varlığın yok hükmünde)

Yine de madem giriştik yazalım. Ne mi onlar?

Ayrılmadan önce oynanan Beşiktaş maçında

1. Oyundan alındıktan sonra formaya küfür edip soyunma odasında fırlattın mı?
2. Ona rağmen hocan bunu basına servis ettirmeden içeriden çözmeye çalıştı mı? Seni affedip oynatmaya devam etti mi?
3. Israrla gitmek istemen karşısında tamam diyip, teklif alamayınca kalmak istiyorum dediğinde tamam dedi mi hocan?
4. Transferin son günü, takımı zora sokup kaçar adım havaalanı'na yetişerek transfer olurken yönetim sana, seni göndermek istememesine rağmen engel oldu mu?
5. Hayalim hayalim dedin. Gittin. Eleştiri aldın her futbolcu gibi. O kadar trip attın seni hala taraftarın büyük bölümü savunmadı mı burada?
6. Hayalim diyip evlendikten 1 sene sonra ülkeye geleceğim diye tuttururman mı Galatasaray'lılık. (Üstelik bizim transferde adımız bile geçmezken)

Terim'den öğrendim dediğin Galatasaray'lılık Galatasaray ve Milli Takım ile aile hayatı dışında araya başka bir faktörü sokmamayı emrederken, senin sözde Galatasaray'lılığın bugün bir şekilde gitmesen bile ayağına pazarlık için getirdiğin onca sana laf edenlerin formasını giymeyi düşünmeni ve büyük ihtimal giyecek olmanı içeriyor.

Hiç değilse ağzına Terim'i almasaydın. Çünkü onun Galatasaray'lılığı evladını takıma alamayınca ziyarete geldiğinde beraber üzülmeyi içeriyor.

1754396811787.webp

Sen bırak babam dediğin Terim'i, bu resimdeki Nijerya vatandaşı Onyekuru'nun duygularını ve Galatasaray'lılığını anlayabilseydin az pazarlık etmeyi bırak aynı masaya bile oturmazdın seni her fırsatta itibarsızlaştırmaya çalışan o Fenerbahçe ile.

Terim'e, Hakan'a, Hasan'a, Ayhan'a, Arda'ya, Tugay'a ne teklifler gitti, ne siyasiler bakanlar araya girdi de gitmediler geçmişte.

İleride, belki yarın üzerinde farklı forma ile yine gol atarsın. Ama bu kendi kalene attığın golün azabını reddetsen de içten içe ömür boyu taşıyacaksın.

Gelsen de öyle yarın sabah, gelmesen de öyle.

Seni sen yapanlara sırtını döndüğün gün bittin. Sürekli zihninde yarattığın mağdur üzerinden inşa ettiğin hırs ile ilmek ilmek ördüğün kariyerin öldü o masaya oturduğun gün.

Ne acı senin adına.

Cevremdeki chp li fenerliler istemiyor
Akp li fenerliler ise namazinda niyazinda temiz çocuk oynar gelsin diyolar.

Bilgiler bu şekilde

benfica-fenerbahçe eşleşmesi tüm işi berbat etti.

fener mutsuz, kerem mutsuz.. abi sen sevenleri kavuşturmazsan senin yüzün güler mi? orkun gibi hocana el kol yapınca ne olacak ? ben söylim iç huzursuzluk!

Bu gundem dolayisiyla daha cok vakit kaybediyorlar.

Geri
Üst Alt