Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Şimdi çıkıp der mi "hicFenere gitmeyi düşünmedim, Galatasaraylı olduğumu her yerde söyledim"

Kesin Orkuna mesaj cekiyordur kara kartala aldir beni kanka diye, beraber sov yapariz sampiyonluga oynariz gazi veriyordur

Sözde dün anlastiklari oyuncu dan bugun vaz gectiker yani

Sebebi de play off ta olmayacakmis

Bu transferin en basindan bu yana algi yaptilar

Hakan’a da aynisini yaptilar

Sira da büyük ihtimal Ilkay var

Kerem adam olup ''Ben Galatasaraylıyım, Fenerbahçe'ye saygı duyuyorum ancak bu transfer olmayacak.'' tarzı bir açıklama yapsaydı hiçbir şey olmayacaktı. Şimdi sustuğu için sabunun tüm söylediklerini gerçek olarak kabul edeceğiz ''Kerem fenerli'' demesi dahil, o yüzden artık bizim eski futbolcumuz haricinde bir şeyimiz değildir.

crushed noo GIF

nedennn

neden olmayacaksa olacakmış gibi oldu

Almayacakları oyunculara bile bedava teklif yapıyorlar. Biz onurlu bı camia olduğumuz için aramızdaki bağı tamamen kopartmak istiyorlar. Aynı zamanda da taraftarlarını da güzel bir şekilde uyutuyorlar. Madlarda başladı bir iki galibiyete zaten en büyük başkan moduna gireceğini biliyor taraftarın.

Eğer Kerem fbye gitmezse sevinirim ama bunlar gittikçe iğrençleşiyor. Bitirmeye getirdiğin adamın transferini bu noktadan sonra iptal edemezsin artık.
Hâlâ kızdığımız Nordin Amrabat transferi böyle bir transferdi. Bu kadar güvenirdikten sonra gerekirse stadı satıp almalısın adamı. Yani en azından benim görüşüm, doğru bulduğum ve hayata bakış açım bu.
Artık hatırı sayılır oyuncu almakta zorlanırlar baya.
Faslı Amrabat kadar olup maaşından feragat etsin yarın transfer olur zaten çocukluk aşkı ya Faslı bir adamın Galatasaray'a gelmek için gösterdiği kadar özveri gösterebilir heralde küçükken tuttuğu takım için gerçi onu bile yapamaz da neyse

Geri
Üst Alt