Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.089
- 48.605
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Nedim Elkoparan avatarını kullanabilirsinAvatar konusunda kıtlık yaşıyorum bana bir tane Öner bir ay onu kullanacağım söz
Adamın girtlagina kadar sokarlar bu vakitten sonraŞimdi çıkıp der mi hic "Fenere gitmeyi düşünmedim, Galatasaraylı olduğumu her yerde söyledim"
Nasi dövdü marcao reyiz bu keliAHAHAHAHAHAH
Kerem Aktürkoğlu en büyük cimbomludur ağlayın
Nasi dövdü marcao reyiz bu keli
Faslı Amrabat kadar olup maaşından feragat etsin yarın transfer olur zaten çocukluk aşkı ya Faslı bir adamın Galatasaray'a gelmek için gösterdiği kadar özveri gösterebilir heralde küçükken tuttuğu takım için gerçi onu bile yapamaz da neyseEğer Kerem fbye gitmezse sevinirim ama bunlar gittikçe iğrençleşiyor. Bitirmeye getirdiğin adamın transferini bu noktadan sonra iptal edemezsin artık.
Hâlâ kızdığımız Nordin Amrabat transferi böyle bir transferdi. Bu kadar güvenirdikten sonra gerekirse stadı satıp almalısın adamı. Yani en azından benim görüşüm, doğru bulduğum ve hayata bakış açım bu.
Artık hatırı sayılır oyuncu almakta zorlanırlar baya.
Fenerin geri vites yapip 25i vermesi lazim yoksa benfica bu pustlugu kabullenmez. Ali de tekrar 25i vermez bence o yüzden bu is %99 kapandı.Bu is oyle boyle olur bence