Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad ile Anlaştı

Özetle seneye ilk 11 kanatlarımız artık gelişip kendini kabullendiren Barış ve Ziyech şu an kağıt üstünde zaten. Yedek olsun diye tutarsak değeri hızla düşer. Tabi Kerem'i satıyorsak Barış'ı bir sezon daha tutmalıyız o kesin. İstikrarı soru işareti olan Ziyech için de alternatif olarak da Yunus ve muhtemel transferler (Oğuz ilk aday) ve belki kontenjanda yerini ayarlayabilirsek bir yabancı daha olacak. Belki Zaniolo ya da Zaha da elde kalacak bilmiyoruz. O yüzden Kerem'in makul fiyatla ayrılma vakti geldi diyebiliriz.

Makul fiyat da benim için taksittir bonustur şudur budur en geç 1 yıl içinde ite kaka 20m'u bulacak rakamdır.

Siz iki senedir milli takım dahil yaklaşık 150 maça çıkmış, yaklaşık 50 gol bilmemkaç asist yapmış, CL'de gayet iyi maçlar çıkarmış, skora bu kadar etki eden kanat oyuncunuzu bile 12m süper kafasıyla satarsanız bir daha kimseden doğru dürüst para kazanamazsınız. CL maçında yabancı spiker Kerem için "en tehlikeli oyuncuları" diyordu bu sezon başında. Adamlar en değerli oyuncularımızdan birini alıyorlar onların bakış açısıyla, siz bu sezon burun kıvırmaya başladınız diye değersizleştirmeyin şu adamı...

20m'u (dediğim gibi ite kaka da olsa) zorlamamız lazım şu transferde, 12m + CL katılımı gibi şüpheli bonuslar yetersiz...

Bir de kayda değer Euro enflasyonu oldu son 3-4 senede... Futbol piyasasında da hem bu sebeple hem de Arap parası girişi, şu bu derken rakamlar büyüdü... 2024'ün 12 milyonu 2020'nin 7-8 milyonuna denk bile denebilir üç aşağı beş yukarı... O yüzden rakam artmalı...

Bu adam bedava geldi 2 şampiyonluk yaşattı 1 kerede kümede tuttu. Bu adam gitmek isterse 20 getir yoksa gidemezsin diyen taraftarıda anlamıyorum. İki tarafında birbirine bi borcu yok bana göre bi alacagınız varsa tete ndombele zahanın aldıkları maaş üzerinden verdigi katkıya göre peşine düşün.

k. aktürkoğlu nun 5. yıldızı takmadan bir yere gitmem, hedef 25 " dediği öğrenildi.

Bu adam bedava geldi 2 şampiyonluk yaşattı 1 kerede kümede tuttu. Bu adam gitmek isterse 20 getir yoksa gidemezsin diyen taraftarıda anlamıyorum. İki tarafında birbirine bi borcu yok bana göre bi alacagınız varsa tete ndombele zahanın aldıkları maaş üzerinden verdigi katkıya göre peşine düşün.
He söyle
Benim o

Cimbomlu oldugunu hatirlaman guzel 1 gelisme!!!

15+3 milyona birakilir, ama gonlum gercek potansiyeline ulasip oyle gotmesi.

Berkan gitti, Yunus gitti noldu? Onlar da triplere havalara girmisti degerim bilinmiyor diye. Berkan cok iyi dondu, şampiyonluga katki yapti. Yunus’u gorecegiz ama ikisi de sunu anladilar bence:

Bir sıkıntı varsa, kendileriyle ilgili.

Berkan’ın top ayağına gelince eveleyip gevelemesi, baya duzeldi mesela.

Yunus’un fazla yumuşak olması ve defansa yardım etmemesi ne kadar gelisti gorecegiz.

Avrupa Şampiyonası'nın sonrasını beklemeyelim bu paraları bir daha göremeyebiliriz o durumda

Yonetim acele etmemeli. Keremin piyasasi ciddi sekilde yukselebilir.

Parayı getir ve vınla deriz sadece

15+3 milyona birakilir, ama gonlum gercek potansiyeline ulasip oyle gotmesi.

Berkan gitti, Yunus gitti noldu? Onlar da triplere havalara girmisti degerim bilinmiyor diye. Berkan cok iyi dondu, şampiyonluga katki yapti. Yunus’u gorecegiz ama ikisi de sunu anladilar bence:

Bir sıkıntı varsa, kendileriyle ilgili.

Berkan’ın top ayağına gelince eveleyip gevelemesi, baya duzeldi mesela.

Yunus’un fazla yumuşak olması ve defansa yardım etmemesi ne kadar gelisti gorecegiz.
Adam 26 yaşında, 30 u mu beklesin diyorsun? Şimdi gitmezse büyük ligler bir daha zor.

Bizim Arif te Sociedad'a gitmemis miydi? Ertesi sene donmustu galiba.

Oynadigi sokak futboluna o rakam iyi.

Keroyu egitmek zor olacak, ben bruma ile ayni kaderi paylasacagini dusunuyorum.

Tahminim 1-2 sezon sonra geri gelir
Birşey soracağım ; Kerem in oynadığı sokak futbolu ise "ki asla katilmiyorum"Zaha'nin futbolu neydi?

Geri
Üst Alt