- 11 Kasım 2012
- 13.467
- 3.294
- 1.198
Bence iyi değil müthiş rakam renktaş. Daha iyi fırsat gelemezdi.@Bora Akıncı bonuslarla 14-15 iyi rakam rts.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence iyi değil müthiş rakam renktaş. Daha iyi fırsat gelemezdi.@Bora Akıncı bonuslarla 14-15 iyi rakam rts.
Kerem'i yedirmeyeceğiz12 milyon yarısı bankalar birliğine yarısı bize kalınca 6m oğuz aydın s 4+2 bonus para oraya gider bakalım 20 gol katkısı verecek mi oguz
La adamı salalım bence kalırsa tüm üstünden gececeklerKerem'i yedirmeyeceğiz
Olmaz, gidemezLa adamı salalım bence kalırsa tüm üstünden gececekler
ulannnBiraz da bizi Avrupa'da temsil etsin.Yolu açık olsun..
He söyleBu adam bedava geldi 2 şampiyonluk yaşattı 1 kerede kümede tuttu. Bu adam gitmek isterse 20 getir yoksa gidemezsin diyen taraftarıda anlamıyorum. İki tarafında birbirine bi borcu yok bana göre bi alacagınız varsa tete ndombele zahanın aldıkları maaş üzerinden verdigi katkıya göre peşine düşün.
Cimbomlu oldugunu hatirlaman guzel 1 gelisme!!!Bu adam bedava geldi 2 şampiyonluk yaşattı 1 kerede kümede tuttu. Bu adam gitmek isterse 20 getir yoksa gidemezsin diyen taraftarıda anlamıyorum. İki tarafında birbirine bi borcu yok bana göre bi alacagınız varsa tete ndombele zahanın aldıkları maaş üzerinden verdigi katkıya göre peşine düşün.
Parayı getir ve vınla deriz sadeceBu adam bedava geldi 2 şampiyonluk yaşattı 1 kerede kümede tuttu. Bu adam gitmek isterse 20 getir yoksa gidemezsin diyen taraftarıda anlamıyorum. İki tarafında birbirine bi borcu yok bana göre bi alacagınız varsa tete ndombele zahanın aldıkları maaş üzerinden verdigi katkıya göre peşine düşün.
Adam 26 yaşında, 30 u mu beklesin diyorsun? Şimdi gitmezse büyük ligler bir daha zor.15+3 milyona birakilir, ama gonlum gercek potansiyeline ulasip oyle gotmesi.
Berkan gitti, Yunus gitti noldu? Onlar da triplere havalara girmisti degerim bilinmiyor diye. Berkan cok iyi dondu, şampiyonluga katki yapti. Yunus’u gorecegiz ama ikisi de sunu anladilar bence:
Bir sıkıntı varsa, kendileriyle ilgili.
Berkan’ın top ayağına gelince eveleyip gevelemesi, baya duzeldi mesela.
Yunus’un fazla yumuşak olması ve defansa yardım etmemesi ne kadar gelisti gorecegiz.
Birşey soracağım ; Kerem in oynadığı sokak futbolu ise "ki asla katilmiyorum"Zaha'nin futbolu neydi?Oynadigi sokak futboluna o rakam iyi.
Keroyu egitmek zor olacak, ben bruma ile ayni kaderi paylasacagini dusunuyorum.
Tahminim 1-2 sezon sonra geri gelir