Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 6.089
- 2.910
- 1.588
Kardeşim sadece futbolla ilgilen artık. Ne zaman geldiğin yeri unutmaya başladın çöküşünde başladı. İşine bak artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem kadar haksız linç yiyen bir futbolcumuzu hatırlamıyorum.
Bilinmesini istediğim bir diğer konu ise Galatasaray’ın kutsal kabul edilmesi gereken soyunma odasındaki herhangi bir konuşmanın, anlamından saptırılmış olsa dahi, Galatasaray Kaptanı’na düşmanca bir tavırla her türlü dedikoduya zemin hazırlanarak, “birçok farklı yerden teyit ettiklerini” ama yaptıkları mesleğin en temel prensiplerini yok sayıp, yarattıkları olayın taraflarından birine söz hakkı tanıma ihtiyacı dahi hissetmeyen birtakım kişilerce konuşulabilecek noktaya ulaşmasıdır.
Linçlenmiyor. Linç yese bu zayıf mental ile sahaya bile çıkamaz. Sadece eleştiriyoruz.
1- Negatif vücut dili
2- Saha içindeki panik halinde bir şey yapma çabası
3- Top kaybı konusunda rekortmenliğe koşması
4- Geçen sezon girdiği tripler
Tabii ki eleştireceğiz ne yapacağız?
Isin en acı tarafı oyuncularına değil de iki tane ne idüğü belirsiz muhabir herife güvenerek taraf tutanlar.
Beşiktaşlı bir herifin Galatasaray oyuncusuna ağzına geleni söylemesini alkışlayanlar Faslı olamaz.
Kerem'i satmak için önden taraftara kötületiyorlar
takımda görmek istemeyen habercilerin karalama kampanyası bu tamamen. dünki yayınlarıda aynıydı. kerem'i bende geçen yıl öncesi satılması gerektiğini düşünenlerdendim. ama iyi sezon çıkardı şampiyonlukta da katkısı çoktur. bunları gözardı edip adamı linçlemenin hiçbir manası yok. zarar kulübe yapılan zarardır. oyuncunun ağzından öyle bir şey çıksa bile bu kerem'den çok kulübe zarar verir.Kerem kadar haksız linç yiyen bir futbolcumuzu hatırlamıyorum.
+ @Emre Zeytinli banlansınDy acil olarak yasaklanması gereken bir adam olmuştur.
Galatasarayın yerli oyuncularıyla(hele ki belirli bir menajerle çalışan) 2 senedir takındığı tavır kabul edilemez.
Habercilik adı altında kulübün oyuncularını aşağılayıp, zan altında bırakıp, değersizleştirmeye çabalaması net olarak yaptırım gerektiren bir eylem.
Bunları maşa olarak kulanan bazıları bu yaptırımı yapar yapmaz orasını bilemeyiz ancak forumda bu adamların konusu net olarak yasaklanmasını talep ediyorum
Bizim taraftar akıllanmaz.İlk dakikada teşhisi koyduk çok şükür üstat
Gs kaptanıni tjkli agzi pis birine satacak degiliz