Kerem Aktürkoğlu'ndan Açıklama!

Kardeşim sadece futbolla ilgilen artık. Ne zaman geldiğin yeri unutmaya başladın çöküşünde başladı. İşine bak artık

Kerem kadar haksız linç yiyen bir futbolcumuzu hatırlamıyorum.

Linçlenmiyor. Linç yese bu zayıf mental ile sahaya bile çıkamaz. Sadece eleştiriyoruz.

1- Negatif vücut dili
2- Saha içindeki panik halinde bir şey yapma çabası
3- Top kaybı konusunda rekortmenliğe koşması
4- Geçen sezon girdiği tripler

Tabii ki eleştireceğiz ne yapacağız?

Haddini bilmeyenlere had bildirmek işte budur

Bravo Kerem

Bilinmesini istediğim bir diğer konu ise Galatasaray’ın kutsal kabul edilmesi gereken soyunma odasındaki herhangi bir konuşmanın, anlamından saptırılmış olsa dahi, Galatasaray Kaptanı’na düşmanca bir tavırla her türlü dedikoduya zemin hazırlanarak, “birçok farklı yerden teyit ettiklerini” ama yaptıkları mesleğin en temel prensiplerini yok sayıp, yarattıkları olayın taraflarından birine söz hakkı tanıma ihtiyacı dahi hissetmeyen birtakım kişilerce konuşulabilecek noktaya ulaşmasıdır.

Isin en acı tarafı oyuncularına değil de iki tane ne idüğü belirsiz muhabir herife güvenerek taraf tutanlar.

Beşiktaşlı bir herifin Galatasaray oyuncusuna ağzına geleni söylemesini alkışlayanlar Faslı olamaz.

Linçlenmiyor. Linç yese bu zayıf mental ile sahaya bile çıkamaz. Sadece eleştiriyoruz.

1- Negatif vücut dili
2- Saha içindeki panik halinde bir şey yapma çabası
3- Top kaybı konusunda rekortmenliğe koşması
4- Geçen sezon girdiği tripler

Tabii ki eleştireceğiz ne yapacağız?

Sen eleştiriyor olabilirsin taraftar genelinde linç ediliyor. Diğer oyuncular topa değmeden, sorumluluk almadan maç bitirirken kimse ses çıkarmıyor, sorumluluk alan, sürekli aksiyona girip rakibi rahatsız eden, rakip savunma yerleşimini bozup başka pozisyonların doğmasına neden olan Kerem sürekli linç yiyor. Topa değmeden maç bitiren, saklanan, koşmayan, hiçbir katkı vermeyen adamları gündeme alın takımı şampiyon yapan Kerem gibi oyuncuları değil. Kerem'in rakip bir takımda olmasını asla istemem rakipler takımlar için tam bir bela. Savunulamaz bir oyun stili var.

şuradaki kerem karşıtı yorumların tamamı olay adı büyük yabancı oyuncu olsa asla göremeyeceğimiz şeyler

Kerem kadar haksız linç yiyen bir futbolcumuzu hatırlamıyorum.
takımda görmek istemeyen habercilerin karalama kampanyası bu tamamen. dünki yayınlarıda aynıydı. kerem'i bende geçen yıl öncesi satılması gerektiğini düşünenlerdendim. ama iyi sezon çıkardı şampiyonlukta da katkısı çoktur. bunları gözardı edip adamı linçlemenin hiçbir manası yok. zarar kulübe yapılan zarardır. oyuncunun ağzından öyle bir şey çıksa bile bu kerem'den çok kulübe zarar verir.

geçen yıl kerem ıslıklandığında icardinin hal hareketleri ortada. adam gollerine sevinmiyordu. taa ki kerem git sevincini yap diyene kadar. sahadaki adam bir sonraki hedefn kendinin olmayacağının garantisini nası alacak? bu nası taraftarlık? takımı ayrıstırır bu hamleler. cuma günü gene ıslık yerse bu adam nolacak? sen sevmiyosun adamı diye takım motivasyonunu direkt düşüren bir şeyi yapamazsın. yapılacaksa bir işlem hoca karar verir, yönetim uygular. kimse herhangi bir oyuncuyu taraftarın önüne bu şekilde atamaz, atmamalı. buna müsade edenlerde kabahatlidir. kulüp tarafından kerem'i savunacak bir açıklama yayınlanmalı. gereken disiplin cezası varsa da uygulanmalı. sözde gs'li ama herzaman elestirdikleri galatasaray'a galatasaray'lıdan baskası zarar vermiyor demeçlerinin tam olarak aynını yapan gazetecilerin önüne atılmamalı bu adam. erden timur meselesinde söylemleriyle şuan kerem'e yaptıkları benzer işler.

metin öztürk = haluk+gökhan dinç. hiçbir farkı yok yaptıklarının.

Açıklamaya felan bakmam, isterse küfretmiş olsun soyunma odasında olan soyunma odasında kalmalıydı. Esasen bir futbolcumuza bu açıklamayı yaptırtanlar utanmalı.

Dy acil olarak yasaklanması gereken bir adam olmuştur.
Galatasarayın yerli oyuncularıyla(hele ki belirli bir menajerle çalışan) 2 senedir takındığı tavır kabul edilemez.

Habercilik adı altında kulübün oyuncularını aşağılayıp, zan altında bırakıp, değersizleştirmeye çabalaması net olarak yaptırım gerektiren bir eylem.

Bunları maşa olarak kulanan bazıları bu yaptırımı yapar yapmaz orasını bilemeyiz ancak forumda bu adamların konusu net olarak yasaklanmasını talep ediyorum

Dy acil olarak yasaklanması gereken bir adam olmuştur.
Galatasarayın yerli oyuncularıyla(hele ki belirli bir menajerle çalışan) 2 senedir takındığı tavır kabul edilemez.

Habercilik adı altında kulübün oyuncularını aşağılayıp, zan altında bırakıp, değersizleştirmeye çabalaması net olarak yaptırım gerektiren bir eylem.

Bunları maşa olarak kulanan bazıları bu yaptırımı yapar yapmaz orasını bilemeyiz ancak forumda bu adamların konusu net olarak yasaklanmasını talep ediyorum
+ @Emre Zeytinli banlansın

Yalansa yalan de ona göre akreditasyon iptali gelsin kulüpten

Soyunma odasından gazetecilere haber servis edilmesi ciddi sıkıntı, bu işin sorumlusu araştırılmalı derhal. Kerem o tarz bir şey demedim demiş zaten uzatmaya gerek yok o konuyu.

İlk dakikada teşhisi koyduk çok şükür üstat
Gs kaptanıni tjkli agzi pis birine satacak degiliz
Bizim taraftar akıllanmaz.

Fener maçında MHY tribünleri tahrik ederken yanına gidip ona haddini ilk bildiren Kerem'di mesela. Hâlâ yok Fenerli iması yok bilmem ne iması yapıyorlar.

Çok abartıldı bu konu bence

Kerem özür diler biter kapanır konu. Soyunma odasında neler neler oluyordur basına sızmayan

Bayiliyorsunuz galatasaraylı topculari linc etmeye... neymis keremin yaninda hic kiz gormüşmüş müyüzz? Forumun yarisinin kız arkadaşı yok yalan mıı

Yahu bir tane yabancı takımla eşleşince bile gidip o kulübün twitter veya insta sayfasına girip sürüyle küfürlü veya ıcardi vb resimlerle saldıran kitlemiz var. bu kitle kendi içinde az biraz başarısız olanı yer bitirir zaten. biz boşuna mı diyoruz türk futbol kitlesi tehlikeli bir kitledir, türk futbolunun önündeki en büyük engel aslında türk taraftarlardır diye. milli takım zamanında portekiz maçından sonra da gördük bunu. montella kupayı alsa yine saldıracak milyonlarca kitle vardı.

Kerem’in takim kaptani olarak yaptigi aciklama benim icin yeterli

Yanlis sekilde bunu sizdiranlar bulunmali

Geri
Üst Alt