Kesin Dönüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kesin Dönüş

Bazı arkadaşlar Lincoln'un beş para etmez kişiliğinin olduğu konusunda çok eminler. Ama ben böyle bir adam için dönerse Galatasaray'ı mahveder diyemem. İsterse ortalığı toz duman edeceğini herkes biliyor sanırım..:) Ancak sezon başı kampına almayan yönetimin nasıl bir tavır takınacağı da şimdiden belli..

Problem takımda değil ki kendisinde. Düzgün karekterli bir Lincoln'ü kim istemez ki? düzgün olsa zaten şu an bizde oynuyor olurdu. Bundan sonrada düzeleceğine hiç ihtimal vermiyorum.

Geri dönerse Lincoln son bir hatasının yeniden kapı önüne konulacağını biliyordur heralde.Hatasından ders çıkarır adam gibi topunu oynar

Medyanın gazına gelmiş burada Lincolnün kişiliği hakkında konuşuyorsunuz.Sen Lincolnü nerden tanıyorsun da onun kişiliği hakkında yorum yapıyorsun.

Ayrıca Lincoln takıma geri dönüyor densin takımdan bir kişinin hayır dönmesin diyeceğini sanmıyorum.

:omg:

Çok iyi diyenler Lincoln'ün çok iyi olduğunu nereden biliyor ?

Antrenmanlara gelmeyen adamın kişiliğinden ne beklersin.Yoksa Lincoln Florya'da da bizim mi haberimiz yok..

Lincoln, her antrenmana geldi. Her zaman geldi, ve en çok o çalıştı. Bizzat şahidim. Yaz başı antrenmanına da geldi, ancak yönetim almadı, menajeri çok uğraşsa da, Lincoln'ı almadılar kampa. Bu basına sonradan yansıdı, başka şekillerde... Aslen Lincoln, takıma katıldığından bu yana, takımda en çok çalışan isim olmuştur. Yemek'ten sonra çoğu futbolcu playstation oynarken, Lincoln, Meira'yla birlikte futbol oynamıştır, tek başına freekick çalışmaları yapmıştır. Hatta ligin ikinci yarısında, kondisyonunu yetersiz görüp, özel hoca tutmuştur...

Fenerli Alex, özel hoca tutsa, tüm basın "bakın ne kadarda çalışıyor değil mi?" gibi yansıtırdı taraftara... Lincoln yapınca, disiplinsiz oldu. Taraftar, malesef basın ne yazarsa o yöne hareket ediyor, olmayan yalan gündem oluşuyor...

Lincoln'ı o kadar kıskandılar ki (basın), takımdan ayırmak için herşeyi yaptılar.. Herşeyi... Başarılıda oldular... Yönetim çaresiz olarak, taraftara yem yaptı Lincoln'ı... Çoğu, bunu anlamıyor, anlamayacak... Benim gibileri nekadar anlatsada, anlamayacak. Çünkü, dolu bardağa, su dolduramazsınız...

Tek üzüldüğüm nokta, böyle bulunmaz bir yeteneğin, kahrolası medya sayesinde futboldan uzak kalması, yönetimin yenilmesi...

Ben futbolu, böyle adamlar için izliyorum... Sarp'lar, Topal'lar için değil...

Lincoln hakkında istediğinizi yazabilirsiniz, ama ben işin gerçeğini bildiğim için, içim rahat...

Medyanın gazına gelmiş burada Lincolnün kişiliği hakkında konuşuyorsunuz.Sen Lincolnü nerden tanıyorsun da onun kişiliği hakkında yorum yapıyorsun.

Ayrıca Lincoln takıma geri dönüyor densin takımdan bir kişinin hayır dönmesin diyeceğini sanmıyorum.

Şöyle biliyorum. Parasını günü gününe alıp, karşılığını vermyen. Yalanlarla dolanlarla takımı her zorlu maç öncesi satıp bir bahane bulan. Kış aylarında deplasmanlara hiç gitmeyen. Her gün evinde parti veren alemlere dalan.

Kulübü büyük hedef koymuşken, derbi önce kriz yaratan,

Sezon başı kampına gelmeyen.

Sezon aralarında 8-10 gün geç gelen ve bu yüzden GS ye şampiyonluğu kaybettiren.

daha sayıyım mı?? Karaktersizlikleri için!!

Kewell var bir de Hatta Baros!!

16 saat uçup gelip maçında Aslanlar gibi oynar.

Kulübünü hiçbir maç yalnız bırakmaz.

Kar kış demez her maç kendini yırtar.

taraftarını kırmaz sevgi ve tevazu gösterir.

Formasının değerini bilir. 65. dk larda sürekli çıkarıldığı veya ara sıra yedek kaldığında dahi hocasına ve kulübüne en ufak toz kondurmaz. Çabalar hocasının kalbini de feth eder ve 90 dk. oynar ve Hocası onu hiç çıkarmaz.

Altyapı daki her oyuncu Kewell'ı örmek almak ister hocası onu gençlere örnek gösterir.

Daha onlarca olay. İşte Düzgün Karakter, İşine saygısı olan örnek bir futbolcu hatta insan.

Medya silahsorlerinin kolpalarina kurban gitmis pek cok dostumuz. Gercekleri gorunuz arkadaslar: Linc babanin takimdan nasil aldigi para ve oynadigi top yuzunden dislandigini, yonetimin Turk oyuncular dellenmesin diye onu nasil kurban ettigini, medyanin o bir gun gec gelince nasil haberler yaptigini gorun bre.. Antremana alindi mi alinmadi mi bilmiyorum ama kampa 50 km otede ortaya cikmasi alinmadi fikrini destekler nitelikte. Hani ulkesinden donmek bilmiyordu? Biliyormus demek ki..

Ama donecek tarzi haberler cikmasi beni umutlandiriyor. Ates olmayan yerden duman cikmaz agalar. Lincoln donecek, ama bakalim medya yalanlarini yutan taraftar onu kabul edecek mi?

Sevgiler,

Hayri Passat

20 yıldan fazladır cimbomu takip ediyorum beni bu kadar etkileyen futbolcu olmadı bjk maçı öncesi yaşanan olaya kadar oynadığı futbolu izlerken sanki düşler alemindeydim fanatik fb li bir arkadaşım gelip "bu sene futbolla ilgilenmiyorum "dedi lincoln yüzünden mi dedim evet dedi nargile salonunda maçları izlerken rakip taraftarların lincoln ü izlemeye geldiğini ve yüzlerindeki ifadeyi görmenizi isterdim

Lincoln, her antrenmana geldi. Her zaman geldi, ve en çok o çalıştı. Bizzat şahidim. Yaz başı antrenmanına da geldi, ancak yönetim almadı, menajeri çok uğraşsa da, Lincoln'ı almadılar kampa. Bu basına sonradan yansıdı, başka şekillerde... Aslen Lincoln, takıma katıldığından bu yana, takımda en çok çalışan isim olmuştur. Yemek'ten sonra çoğu futbolcu playstation oynarken, Lincoln, Meira'yla birlikte futbol oynamıştır, tek başına freekick çalışmaları yapmıştır. Hatta ligin ikinci yarısında, kondisyonunu yetersiz görüp, özel hoca tutmuştur...

Fenerli Alex, özel hoca tutsa, tüm basın "bakın ne kadarda çalışıyor değil mi?" gibi yansıtırdı taraftara... Lincoln yapınca, disiplinsiz oldu. Taraftar, malesef basın ne yazarsa o yöne hareket ediyor, olmayan yalan gündem oluşuyor...

Lincoln'ı o kadar kıskandılar ki (basın), takımdan ayırmak için herşeyi yaptılar.. Herşeyi... Başarılıda oldular... Yönetim çaresiz olarak, taraftara yem yaptı Lincoln'ı... Çoğu, bunu anlamıyor, anlamayacak... Benim gibileri nekadar anlatsada, anlamayacak. Çünkü, dolu bardağa, su dolduramazsınız...

Tek üzüldüğüm nokta, böyle bulunmaz bir yeteneğin, kahrolası medya sayesinde futboldan uzak kalması, yönetimin yenilmesi...

Lincoln hakkında istediğinizi yazabilirsiniz, ama ben işin gerçeğini bildiğim için, içim rahat...

signing%20contract.jpg

Şöyle biliyorum. Parasını günü gününe alıp, karşılığını vermyen. Yalanlarla dolanlarla takımı her zorlu maç öncesi satıp bir bahane bulan. Kış aylarında deplasmanlara hiç gitmeyen. Her gün evinde parti veren alemlere dalan.

Karşılığını, çok iyi verdi. Takımı nasıl sattı biraz açıklarsan sevinirim ? Kış aylarında hangi deplasmana gitmedi ? Sakat olduğu dönemden mi bahsediyorsun ? Hergün evinde verdiği partilere davetlimiydin Tolga ? Çünkü, ben Lincoln'ın evini biliyorum, ve asla parti vermediğini de biliyorum... Parasının neredeyse hepsini fakir fukaraya verdiğini de çok iyi biliyorum...

Kulübü büyük hedef koymuşken, derbi önce kriz yaratan,

Sezon başı kampına gelmeyen.

Sezon aralarında 8-10 gün geç gelen ve bu yüzden GS ye şampiyonluğu kaybettiren.

Derbi öncesi kriz ? Kalli'den mi bahsediyorsun ? Güldürme beni Tolga... Sezon başı kampına gelmeyen ? Sezon başı kampına, yönetim tarafından alınmayan demek istedin herhalde... 8, 10 gün değil, 3 gün. GS'ye şampiyonluğu kaybettiren de Lincoln değil, Bülent Korkmaz. Bilakis, Lincoln asist kralı ve 2. en çok gol atan oyuncudur. UEFA Kupasındada bizi o sırtlamıştır...

daha sayıyım mı?? Karaktersizlikleri için!!

Ünlem koymana gerek yok, gazeteler yeteri kadar koydu... "Karaktersizlik" sözcüğü, boş, iftiradır. Fazla uzatmaya gerek görmüyorum.

Kewell var bir de Hatta Baros!!

16 saat uçup gelip maçında Aslanlar gibi oynar.

Kulübünü hiçbir maç yalnız bırakmaz.

Kar kış demez her maç kendini yırtar.

taraftarını kırmaz sevgi ve tevazu gösterir.

Formasının değerini bilir. 65. dk larda sürekli çıkarıldığı veya ara sıra yedek kaldığında dahi hocasına ve kulübüne en ufak toz kondurmaz. Çabalar hocasının kalbini de feth eder ve 90 dk. oynar ve Hocası onu hiç çıkarmaz.

Altyapı daki her oyuncu Kewell'ı örmek almak ister hocası onu gençlere örnek gösterir.

Daha onlarca olay. İşte Düzgün Karakter, İşine saygısı olan örnek bir futbolcu hatta insan.

Merak etme, Lincoln, kurban edilmeseydi, ondan da rahatça bu şekilde bahsedebilirdin... Ama, basın'ın yolundan gitmeyi tercih ediyorsun, bu da tercih meselesi...

......

Emir reis bence klübe toplu mail atalım. Lincoln geri gelsin uleaayn diye ? :D

Hiç boşuna anlatma gir Galatasaray.org'a orda A.Polatın açıklamalarına bak kulübün başkanı diyor ki Almanya kampında kampın yanına kadar gelip gitmemiş yok karakterdi bilmemneydi bahsetmeyin Galatasaray tarihinde ki en rezil yabancı oyuncudur Lincoln

Lincoln gibi karaktersiz bi adamın geri dönmesi hiç bir fayda şağlanmaz.

lincoln'ün yeteneklerine kimse bişey diyemez ama yaptığı terbiyesizlikler sınırı aştı artk.. ne çabuk unuttunuz yönetime haber vermeden 10 bavulla ülkesine gittiğini.. hamburg maçında oyundan çıktığı için bülent korkmaz'ı rezil ettiğini.. tamam kaliteli futbolcu ama futbolcunun birde ahlaki boyutu var.. '' Ben sporcunun zeki, çevik, AHLAKLISINI severim..''

Lincoln dönerse GS kulübüne yazıklar olsun.

Böyle karaktersiz, ciğeri 5 para etmeyen, takımını ve arkadaşlarını sevmeyen, paradan başka bir şeye tapmayan, takımı her an karıştıran ve kriz yaratan,alemci bir adamı GS forması ile görmek istemiyorum.

Şimdi Brazilya da hergün alem yapsın ama bizden uzak dursun.

Adam olsa kariyerini düşünce sezon başı kampa gelir ve ben GS'ye borçluyum taraftara mahcupum yeni sayfa açıcam. Rijkaard la oynucam derdi.

Efendi 5 km kampın yakınına gelip 3 alman kızla her naneyi yiyip çekip gitti.

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Ayrıca beğendiğiniz bu adam kaç tane maç kazandırmış bize. Lincoln anca 9 kişi kalmış Hacettepe önünde şov yapar.

ya ben anlamiyorum ne yapacagiz lincolnu ne lincoln sevigisiymis abi ya takimda su an kewell arda baros keita elano var hala lincoln diyenler ne yapacaksiniz lincolnu adami kapinin onune koyduk alicisi cikmadi hala bosta bakalim devre arasinda alicisi cikacak mi hic sanmiyorum da hadi neyse

Antrenmanlara gelmeyen adamın kişiliğinden ne beklersin.Yoksa Lincoln Florya'da da bizim mi haberimiz yok..

Şu kişilikli kişiliksiz laflarını bırakın yoksa çok temiz gördüğümüz bazı adamların kirli çamaşırlarını burada yazmaktan çekinmem. Bize ne kişiliğinden biz güzel futbol istiyoruz hepsi bu. Mad Men diye bir dizi var ben devamlı seyircilerindenim size bir kesit anlatayım dizinin bir bölümünden. Dizideki Don Draper karakterinin askerde ölen bir arkadaşının kimliğine büründüğünü çalışanlardan biri bir şekilde öğrenir bununla şantaj yapar. Sonunda patrona onun gerçek Draper olmadığını söyler. Patronun cevabı " Kimin umurunda önemli olan işini düzgün yapması, işinde iyi olması"der. Buradan çıkaracağımız ana fikir kişiliği ne olursa olsun önemli olan işini yapması gerisi teferruat. ;)

Şu adamı bir alan takım çıksa da izlesek.Özledim vallaha.Umarım hala aynı Lincoln'dür.Hırslanıp bizi çatlatmak isteyip,eski günlerine dönmez inşallah.

Şu kişilikli kişiliksiz laflarını bırakın yoksa çok temiz gördüğümüz bazı adamların kirli çamaşırlarını burada yazmaktan çekinmem. Bize ne kişiliğinden biz güzel futbol istiyoruz hepsi bu. Mad Men diye bir dizi var ben devamlı seyircilerindenim size bir kesit anlatayım dizinin bir bölümünden. Dizideki Don Draper karakterinin askerde ölen bir arkadaşının kimliğine büründüğünü çalışanlardan biri bir şekilde öğrenir bununla şantaj yapar. Sonunda patrona onun gerçek Draper olmadığını söyler. Patronun cevabı " Kimin umurunda önemli olan işini düzgün yapması, işinde iyi olması"der. Buradan çıkaracağımız ana fikir kişiliği ne olursa olsun önemli olan işini yapması gerisi teferruat. ;)

Ne yazık ki burda kişiliksiz diyenlerin çoğu linclon işini yapmadığı için söylüyor;)

Çok şükür kurtulduk

Ne yazık ki burda kişiliksiz diyenlerin çoğu linclon işini yapmadığı için söylüyor;)

Çok şükür kurtulduk

İstatiklere bakarsanız,işini nasıl yaptığını görürsünüz.Tamam savunmuyoruz ama,Baros'un gol krallığında Lincoln'ün çok büyük payı var.Ayrıca zaten kişilikli biri olsaydı bize gelmezdi,ya da alamazdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt