Lincoln, her antrenmana geldi. Her zaman geldi, ve en çok o çalıştı. Bizzat şahidim. Yaz başı antrenmanına da geldi, ancak yönetim almadı, menajeri çok uğraşsa da, Lincoln'ı almadılar kampa. Bu basına sonradan yansıdı, başka şekillerde... Aslen Lincoln, takıma katıldığından bu yana, takımda en çok çalışan isim olmuştur. Yemek'ten sonra çoğu futbolcu playstation oynarken, Lincoln, Meira'yla birlikte futbol oynamıştır, tek başına freekick çalışmaları yapmıştır. Hatta ligin ikinci yarısında, kondisyonunu yetersiz görüp, özel hoca tutmuştur...
Fenerli Alex, özel hoca tutsa, tüm basın "bakın ne kadarda çalışıyor değil mi?" gibi yansıtırdı taraftara... Lincoln yapınca, disiplinsiz oldu. Taraftar, malesef basın ne yazarsa o yöne hareket ediyor, olmayan yalan gündem oluşuyor...
Lincoln'ı o kadar kıskandılar ki (basın), takımdan ayırmak için herşeyi yaptılar.. Herşeyi... Başarılıda oldular... Yönetim çaresiz olarak, taraftara yem yaptı Lincoln'ı... Çoğu, bunu anlamıyor, anlamayacak... Benim gibileri nekadar anlatsada, anlamayacak. Çünkü, dolu bardağa, su dolduramazsınız...
Tek üzüldüğüm nokta, böyle bulunmaz bir yeteneğin, kahrolası medya sayesinde futboldan uzak kalması, yönetimin yenilmesi...
Ben futbolu, böyle adamlar için izliyorum... Sarp'lar, Topal'lar için değil...
Lincoln hakkında istediğinizi yazabilirsiniz, ama ben işin gerçeğini bildiğim için, içim rahat...