- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Ben seni normal bir adam sanıyordum, korona sebebiyle sık yazınca foyan ortaya çıktı.o degilde ben, sen bunu yazanan kadar başlıktaki soy isimi UN ek gibi okuyordum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben seni normal bir adam sanıyordum, korona sebebiyle sık yazınca foyan ortaya çıktı.o degilde ben, sen bunu yazanan kadar başlıktaki soy isimi UN ek gibi okuyordum![]()
Ulan sanki normal cima çok zevkli bir de başımıza türevleri çıkıp duruyor
Olur mu ya hanımefendileri kendine bağlamak çok daha güzelDaha zevkli bir şey yok yav olsa da yapsak.
çaya davet ettimOlur mu ya hanımefendileri kendine bağlamak çok daha güzel
Covid sonrası uzarım ben yineBen seni normal bir adam sanıyordum, korona sebebiyle sık yazınca foyan ortaya çıktı.
Yok yav ben geç birlikte oldum bu mu demiştim ama hanımefendiyi bağlamak çok zevkliydiÜstadım seni bir asexual gördüm
O ne demekçaya davet ettim
iştirak et hain herif
Covid sonrası kafamı kaşıyacak vakit bulabilecğeimi sanmıyorum ben de bir süre olmam.Covid sonrası uzarım ben yine
Konu dışına çıkmayalımO ne demek
Ben seni anlamıyorum üstat, kadnları kendine bağlıyorsun cima etmiyorsun, mücahid olacakken direkten dönüp evleniyorsun hayır yani sanki mücahidler evlenmiyor ne alakaysa neyse yani uçlarda yaşıyorsun bu hayatı üstat.Olur mu ya hanımefendileri kendine bağlamak çok daha güzel
22 mayısa kadar bol bol chatleşelim o zamanCovid sonrası kafamı kaşıyacak vakit bulabilecğeimi sanmıyorum ben de bir süre olmam.
daha da düşüş bekliyorum mayısa kadar.22 mayıstan sonra ise yani normale dönüşü bekliyorum
Topluluk neKonu dışına çıkmayalım
Enver eğer soruların varsa özelden yardımcı olayım
Hatta topluluğa gel çay içelim
Ya sende bamyanla ortada taze fasulye gibi takılıyorsun benim takıldıklarımla sen ancak ekran vasıtasıyla münasebet kurabilirsin hümfs
lezbiyen gay biseksüel transgender interseksüel topluluğumuzaTopluluk ne
top falan ne diyo bu üstadTopluluk ne
Yani nikah kıyanlarla devam kıymayanlara elveda öyle mücahit adama yakışmaz evlilik de zaten yaş oldu 35 bu saatten sonra bilfiil mücahit olamam ondan evleniyorumBen seni anlamıyorum üstat, kadnları kendine bağlıyorsun cima etmiyorsun, mücahid olacakken direkten dönüp evleniyorsun hayır yani sanki mücahidler evlenmiyor ne alakaysa neyse yani uçlarda yaşıyorsun bu hayatı üstat.
cima nedir diye bakıyım dedim bu çıktı ekşi sözlükteBen seni anlamıyorum üstat, kadnları kendine bağlıyorsun cima etmiyorsun, mücahid olacakken direkten dönüp evleniyorsun hayır yani sanki mücahidler evlenmiyor ne alakaysa neyse yani uçlarda yaşıyorsun bu hayatı üstat.
Hoşşşşşşttttttttlezbiyen gay biseksüel transgender interseksüel topluluğumuza
toplulukta adam sevmiyoruzHoşşşşşştttttttt