Kırmızı Koltukta Can BÜYÜK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bryan Cranston mı Wesley Sneijder mi? Vince Gilligan mı Fatih Terim mi?

Kendini Almanca mı yoksa Türkçe mi daha iyi ifade ediyorsun? Yazdığın mesajlara göre aslında cevap belli gibi ama ben yinede sana sormak istedim. Aile içinde sürekli Türkçe mi konuşuyorsunuz? Konuşma dilinde yazı dilin gibi iyi mi? Son olarak Ali Samiyende ya da TT Arena'da maç izleme fırsatın oldu mu? :)

Bir yerden sonra Almanca da daha iyi ifade edebiliyorum kendimi konular kompleks oldu mu falan. Mesela eski türkce kelimeleri neredeyse hic bilmiyorum türk dil ve edebiyat dersi hic görmedigim icin. Yazdigim mesajlara göre cevap belli mi, kötü mü iyi mi birsey bu? :D

Aile icinde sürekli Türkce konusuruz cocuklugumdan beri ama ailem hep disarida Türk-Alman diye ayrim yapmamam icin cocuklugumda tembihlerdi beni sirf Türkler ile takilmamayim diye. Bu yüzden de karisik bir arkadas cevrem var, türk arkadaslarim iki elimin parmaklarini gecmez.

Konusma dili derken? Yani belli oluyor yurt disindan geldigim ama bence gayet iyi konusuyorum ve yaziyorum da bu konuda iyi oldugumu düsünüyorum. Mesela bir kere Istanbulda PTT de beni Ispanyol sandilar oraya girince, artik ne alaka ise ben de caktirmadim Ispanyolca konustum tek tük.

Ali Sami Yen'e maalesef hic gidemedim, Arena'ya bir kere gittim simdiye kadar o da Terim'in ayrilisindan sonra Hasan-Ümit ikilisi ile ciktigimiz Rize maciydi. 1-1 bitmisti bayagi bir gol kacirmistik hatta.

almanci olmak mutlaka uzuyordur

umarim gercekci 1 cevap verip forumu tatmin edersin

Aslinda üzülmüyorum da beni sinir eden tek sey o gerizekali olan Almancilar ile ayni kefene konulmak.

Burada da Türkiye de hep aynisi oluyor. Kac defa bunu yasadim burada, birisiyle tanisiyorum sonra biraz konustuktan sonra Türk oldugumu söyleyince "ahh sen ama diger Türklere hic benzemiyorsun" diyorlar. Bunu yalan yok hayatimda 50-60 kere yasamisimdir kesin.

Bir yerden sonra Almanca da daha iyi ifade edebiliyorum kendimi konular kompleks oldu mu falan. Mesela eski türkce kelimeleri neredeyse hic bilmiyorum türk dil ve edebiyat dersi hic görmedigim icin. Yazdigim mesajlara göre cevap belli mi, kötü mü iyi mi birsey bu? :D

Aile icinde sürekli Türkce konusuruz cocuklugumdan beri ama ailem hep disarida Türk-Alman diye ayrim yapmamam icin cocuklugumda tembihlerdi beni sirf Türkler ile takilmamayim diye. Bu yüzden de karisik bir arkadas cevrem var, türk arkadaslarim iki elimin parmaklarini gecmez.

Konusma dili derken? Yani belli oluyor yurt disindan geldigim ama bence gayet iyi konusuyorum ve yaziyorum da bu konuda iyi oldugumu düsünüyorum. Mesela bir kere Istanbulda PTT de beni Ispanyol sandilar oraya girince, artik ne alaka ise ben de caktirmadim Ispanyolca konustum tek tük.

Ali Sami Yen'e maalesef hic gidemedim, Arena'ya bir kere gittim simdiye kadar o da Terim'in ayrilisindan sonra Hasan-Ümit ikilisi ile ciktigimiz Rize maciydi. 1-1 bitmisti bayagi bir gol kacirmistik hatta.
İyi bir şey :D attığın mesajlarda kendini güzel bir şekilde ifade ediyorsun o yüzden dedim

Slm Can

Aşağıdaki üyeler hakkındaki görüşlerini alabilir miyim?

Musap
Arif Ulu
Murh
Yunus Can
Mehmet PIÇAK

Musap adamdir, biraz cabuk parliyor daha sakin olmasi lazim; Arif'in biraz hatta cok degisik bir mizah anlayisi var; Murhan adamdir konu up'lamakta üstüne yoktur; Yunus'un degisik bir agresif argo stili var ama yazdiklarina katiliyorum bazen; Picak kemige dayandi diyorum baska birsey demiyorum o arkadas hakkinda.

Diger uyelerden tepki almamak icin bazen yorumlarina dikkat edermisin ?

Yok hic cekinmem :D

Bu yüzden de cogu kez tepki almisimdir zaten gerek Sneijder hakkinda yorumlarim ile gerekse de forumdaki bazi arkadaslara göre pessimist yorumlarim ile. Onlara göre pesimist bana göre realist yorumlarim.

Merhaba Can, sorularım şu şekilde;

1. Galatasaray efsanelerinden bir Top 3 yapman gerekse, bu üç isim kimler olur?

2. Şimdiye kadar izlediğin en iyi film hangisi?

3. Gelmiş geçmiş, yerli/yabancı, erkek/kadın en iyi aktör ve aktris kim?

4. Gelmiş geçmiş, yerli/yabancı, erkek/kadın en iyi vokaller kim?

5. En sevdiğin yemek nedir?

6. Şimdiye kadar oynadığın en iyi oyun hangisidir?

7. En sevdiğin şarkı nedir?

8. Laptop mu, tablet mi?

9. Tablet diyince aklıma geldi Mehmet Arslaner mi Erman Türker mi? :D

Türkiye'ye yerleşmeyi hiç düşündün mü ?

Daha önce hiç Kayseriden doğusuna gittin mi ?

Bu zamana kadar Galatasaray'da forma giymiş hangi futbolcuların formasını aldın ?

Ve keşke Galatasaray formasıyla izleyebilsek dediğin 3 futbolcuyu merak ediyorum.

1 . Üniversiteye girebildigine göre not ortalaman iyidi diye düsünüyorum. Abitur-Schnitt ne kadardi senin?

2. Araba ile üniversiteye gidip gelmen ne kadar sürüyor?

3. Ehliyeti ne zaman aldin?

4. GSCimbom forumunu nereden görüp üye oldun?

5. Cifte vatandas misin? Secimlerde oy vermeye gidiyor musun?

6. Pide vs Dürüm Döner?

Biraz fazla oldu ama idare et :hat:

Son düzenleme:
1. Almanlar turkler hakkinda ne dusunuyor.
2. Almanlarin gozunde Turkiyenin en buyuk takimi kim?
3. Ailenle turkcemi yada almancami konusuyorsun
4. Alman kizlar turk erkeklerden hoslaniyormu ?

Merhaba Can, sorularım şu şekilde;

1. Galatasaray efsanelerinden bir Top 3 yapman gerekse, bu üç isim kimler olur?

2. Şimdiye kadar izlediğin en iyi film hangisi?

3. Gelmiş geçmiş, yerli/yabancı, erkek/kadın en iyi aktör ve aktris kim?

4. Gelmiş geçmiş, yerli/yabancı, erkek/kadın en iyi vokaller kim?

5. En sevdiğin yemek nedir?

6. Şimdiye kadar oynadığın en iyi oyun hangisidir?

7. En sevdiğin şarkı nedir?

8. Laptop mu, tablet mi?

9. Tablet diyince aklıma geldi @Mehmet Arslaner mi @Erman Türker mi? :D

1. Ahmet ve Murat abi artik ugramiyorlar onlar olsa listeyi olusturmam daha zor olurdu. Sen, Mehmet Arslaner ve Ismail Cakir. Erman abi GSE'likten ayrilip görevde bulundugu icin onu göz ardi biraktim bu listede :P

2. Zor bir soru karar veremiyorum en iyi film Godfather veya Forrest Gump arasinda kaldim ama en iyi degil de en sevdigim film Leon the Professional ve Back to the Future serisi.

3. Klasik cevap olabilir ama yerli olarak bence kesinlikle Kemal Sunal ve Türkan Soray, yabanci olarak da Tom Hanks ve Denzel Washington hayraniyim, ikisi de cok iyi aktörler. Kadin olarak Juliane Moore.

4. Freddie Mercury/Whitney Houston , Tarkan/Sezen Aksu

5. Cok basit bir yemek ama bayilirim firinda tavuk ve patates.

6. Fazla oyun oynayan birisi degilim, lise dönemlerinde cok Counter Strike oynardik hatta bir turnuvaya katilmistik Almanya da ama rezil olmustuk. Fazla oyun oynamadigim icin cevap veremeyecegim ama hemen hemen her sene Fifa alip oynarim :)

7. Öyle tek tarz müzik dinleyen birisi degilim, karisik bir müzik zevkim ama 90'lar hastasiyim. Keske cocukluk degil de genclik dönemin 90'larda gecseydi derim hep. Ilginc gelebilir ama en sevdigim sarki Haddaway - What Is Love.

8. Laptop. Tabletlere sinir oluyorum birsey yazmam gerekince cok uzun sürüyor hep.

9. Mehmet Arslaner darilmasin ama Erman Türker abi ile daha iyi anlastigim icin Erman Türker diyorum :D

1. Ahmet ve Murat abi artik ugramiyorlar onlar olsa listeyi olusturmam daha zor olurdu. Sen, Mehmet Arslaner ve Ismail Cakir. Erman abi GSE'likten ayrilip görevde bulundugu icin onu göz ardi biraktim bu listede
1. "Galatasaray efsaneleri"ni "Galatasaray efendileri" olarak anlamissin. Bunu Almanciligina verebilir miyiz?

2. Forumdaki Almanci esprilerinden rahatsiz oluyor musun? Yoksa insanlarin geyik yapmalarina aldiris etmeyen bir tutum mu sergiliyorsun?

3. Iyi forumlar.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cengiz gibi genç ve büyük klüplerin peşinden koştuğu bir futbolcusun.

Biz yıllık 2 milyon euro verdik sana.Fener 3 bjk ise yıllık 3.5 verdi.

Aynı şimdiki gibi fanatik Galatasaraylısın gerçeğinde.

Bu şartlar altında hangi takıma gidersin Can kardeşim.

Türkiye'ye yerleşmeyi hiç düşündün mü ?

Daha önce hiç Kayseriden doğusuna gittin mi ?

Bu zamana kadar Galatasaray'da forma giymiş hangi futbolcuların formasını aldın ?

Ve keşke Galatasaray formasıyla izleyebilsek dediğin 3 futbolcuyu merak ediyorum.

Evet düsündüm hatta eskiden cok istiyordum ama artik pek niyetim yok.

Hayret nereden bildin Kayseri gittigim en dogu yer sanirim :D

Hakan Sükür, Hasan Sas, Baros, Arda, Kewell, Sneijder, Drogba, Muslera.

Henry, Ronaldinho, Figo. Bunlara ilaveten Sneijder var ama o geldi. 2011 yilinda Almanya da Inter ile Galatasaray hazirlik maci vardi, Alman bir arkadasimla gitmistik cok merak ediyordu bizim "atesli" taraftarlari. Orada ona demistim ah be keske bir gün Sneijder bizde oynasa diye. O da gülmüstü ve sen hayal kurmaya devam et demisti. 2 sene sonra Sneijder geldi ve beni ilk arayan bu arkadas olmustu :)

1 . Üniversiteye girebildigine göre not ortalaman iyidi diye düsünüyorum. Abitur-Schnitt ne kadardi senin?

2. Araba ile üniversiteye gidip gelmen ne kadar sürüyor?

3. Ehliyeti ne zaman aldin?

4. GSCimbom forumunu nereden görüp üye oldun?

5. Cifte vatandas misin? Secimlerde oy vermeye gidiyor musun?

6. Pide vs Dürüm Döner?

Biraz fazla oldu ama idare et :hat:

1. Yok ya o kadar iyi degildi 3,2'ydi ama baska bölümden girdim üni'ye sonra degistirdim. Üniversiteye girince bölüm degistirme cok daha kolay oluyor, bazen notuna bile bakmiyorlar.

2. Yaklasik 35-40 dakika sürüyor. Bugüne kadar fazla gitmedim zaten arabayla cünkü tren hemen üniversitenin önünde duruyor.

3. 2008 de aldim

4. Yabanci takimlarin forumlari oldugunu biliyordum, bir gün bir bakayim bizim Galatasarayin forumu var mi diye sonra buraya rastladim ve üye oldum.

5. Yok tek vatandasligim var, türk vatandasiyim. Evet oy kullandim tabi ki. 1 oy 1 oydur. Yillardir alman vatandasligina gecmek istiyorum ama tembellik ve kagit isleri yüzünden yapmiyorum.

6. Pide döner :)

Yok canim sorun degil :)

1. Ahmet ve Murat abi artik ugramiyorlar onlar olsa listeyi olusturmam daha zor olurdu. Sen, Mehmet Arslaner ve Ismail Cakir. Erman abi GSE'likten ayrilip görevde bulundugu icin onu göz ardi biraktim bu listede :P

2. Zor bir soru karar veremiyorum en iyi film Godfather veya Forrest Gump arasinda kaldim ama en iyi degil de en sevdigim film Leon the Professional ve Back to the Future serisi.

3. Klasik cevap olabilir ama yerli olarak bence kesinlikle Kemal Sunal ve Türkan Soray, yabanci olarak da Tom Hanks ve Denzel Washington hayraniyim, ikisi de cok iyi aktörler. Kadin olarak Juliane Moore.

4. Freddie Mercury/Whitney Houston , Tarkan/Sezen Aksu

5. Cok basit bir yemek ama bayilirim firinda tavuk ve patates.

6. Fazla oyun oynayan birisi degilim, lise dönemlerinde cok Counter Strike oynardik hatta bir turnuvaya katilmistik Almanya da ama rezil olmustuk. Fazla oyun oynamadigim icin cevap veremeyecegim ama hemen hemen her sene Fifa alip oynarim :)

7. Öyle tek tarz müzik dinleyen birisi degilim, karisik bir müzik zevkim ama 90'lar hastasiyim. Keske cocukluk degil de genclik dönemin 90'larda gecseydi derim hep. Ilginc gelebilir ama en sevdigim sarki Haddaway - What Is Love.

8. Laptop. Tabletlere sinir oluyorum birsey yazmam gerekince cok uzun sürüyor hep.

9. Mehmet Arslaner darilmasin ama Erman Türker abi ile daha iyi anlastigim icin Erman Türker diyorum :D

Talha' nın yazdığı gibi Galatasaray efsaneleri ve efendileri karışmış biraz ama olsun, teşekkür ederim

Yeter ulan sabahtan beri soru soruyorsunuz diyormusun yavaş yavaş

Bu Ateş üfleyerek sönmez

1. Almanlar turkler hakkinda ne dusunuyor.
2. Almanlarin gozunde Turkiyenin en buyuk takimi kim?
3. Ailenle turkcemi yada almancami konusuyorsun
4. Alman kizlar turk erkeklerden hoslaniyormu ?

1. Bunu söylemek zor cünkü genelleme yapmam gerekecek sonucta. Ben sahsen bugüne kadar hayatimda fazla sorun yasamadim irkcilik veya ayrimcilik yüzünden. Genel anlamda türkler hakkinda kötü seyler düsünmüyorlar ama kötü seyler düsünmeleri icin ellerinden gelen herseyi yapan cok türk var maalesef.

2. Tüm Avrupa'da oldugu gibi tabi ki Galatasaray.

3. Türkce

4. Hoslanir neden hoslanmasin, Almanlar sever güney tipli adamlari. Ama bu da yine zevk meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt