- 1 Ağustos 2009
- 46.982
- 49.280
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok güzeldi abi çok beğenmiştimEn son Eurovision şarkım nasıldı ?
Cevaplayan düzgün cevaplamıyor ki bırak yaLa millet soruyo işte ne güzel![]()
girdim, ne yazayım aramaya?![]()
www.instagram.com
Yok ya 10 bin tl'ye yapılmaz10bin tlye modluğu bırakıp hesabını 3 aylığına askıya alır mısın?
Pazarlığı kızıştırmaYok ya 10 bin tl'ye yapılmaz![]()

Can'dan peçete ile istek bir soru geldi sana
Lan ne istiyonCevaplayan düzgün cevaplamıyor ki bırak ya
İşte gerçek forum ruhu. Teşekkür ederim..Bi süre takip ediyordum bu hanımefendiyi. Ama sonra tamamen reklam gönderileri atınca takipten çıktım. Tabi ben takip ederken bu kadar takipçisi yoktu![]()
Lara Rúnarsson (@lararunarsson) • Instagram fotoğrafları ve videoları
1M Takipçi, 541 Takip, 684 Gönderi - Lara Rúnarsson'in (@lararunarsson) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Bielsa kardeşliği derim ben bunaTürk Futbolundaki Noel Baba'yı söylüyorum abi. Noel Baba Hikmet Karaman'dır![]()
10 bin tl çok az bugün bi Iphone (nefret ederim orası ayrı) 12 pro 23 bin lira Onur'cumPazarlığı kızıştırma![]()
Bu olay gerçekten yaşandı mı10bin tlye modluğu bırakıp hesabını 3 aylığına askıya alır mısın?
Arda bey samimiyetinize güvenerek naçizane bir soru sormak isterim:İşte gerçek forum ruhu. Teşekkür ederim..
23e bırakırsın gibi10 bin tl çok az bugün bi Iphone (nefret ederim orası ayrı) 12 pro 23 bin lira Onur'cum![]()

O zaman konuşulabilir23e bırakırsın gibi![]()
EvetBu olay gerçekten yaşandı mı@Necmi Koyuncu ?
Yaşanmış mevzu muymuş yavBu olay gerçekten yaşandı mı@Necmi Koyuncu ?

Hayır tabii ki.Arda bey samimiyetinize güvenerek naçizane bir soru sormak isterim:
Azgın mısınızdır?