- 13 Şubat 2009
- 27.819
- 25.287
- 3.468
GSC @Serkan G. Veren i tokatlama etkinliği düzenlense İzlanda’dan kalkıp gelir misin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Memnuniyetle demek isterim. Lakin Serkanı severim. Ama bak eğer Serkan bir gün bu forumdan Aliağa forumuna şutlanırsa o son tekmeyi zevkle kıçına vururum.GSC @Serkan G. Veren’i tokatlama etkinliği düzenlense İzlanda’dan kalkıp gelir misin?
Tesekkurler bu güzel cevap icinFatih Terimi eleştiririm. Ama hocaya hakarete karşıyım. Bazıları Tudora hakaret edilirken sesin çıkmıyor diyebilir. Allah aşkına Tudor ve TERİM birmidir. Hocamızı seviyorum. En büyük başarılarımızda hep o vardı. Umarım ömrü yettiği sürece bizimle olur. Ayrıca Terim kendini inanılmaz geliştirmiş hayat idolü olarak bile görebilirim.
Müsaitsen bana 20 Euro borç verebilir misin abi ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iban yolla gödereyimMüsaitsen bana 20 Euro borç verebilir misin abi ?
Evet indirimden ziyade ikramiyemizi kaldırdı. Oda 2021 sonuna kadar deniyor.Havacilik sektorunun birlik ve beraberlige en cok ihtiyac duydugu su gunlerde Thy senin maaşda da indirim yaptı mi renkdas? Pilotlarin hosteslerin falan yari yariya indirmisler herhal.
Açılmayan ve yolcuya verilmeyen tüm ürünler geri dönüşüme gidiyor. Sadece içecekler depoya kaldırılıyor. Ayrıca Alkollü içecekler kilitli kalır diğer içecekler yiyecekler yer hizmetleri ekiplerince DO&CO gelmeden tüketilir. Bazen DO&CO personeli dağıtır bunları yükleme ve boşaltma ekiplerine bizde tabii böyle yemeklerden istifade ederiz.Yere dusen islak mendil ve sandvicleri ne yapiyorsunuz
Basketbolu daha heyecanlı buluyorum. Takip etmeyede çalışırım ama futbol sevgim daha ağır basıyor.Levent abi futbol mu basketbol mu bu arada?
Sence hangisi daha heyecanlı? Hangisini daha çok seviyorsun?
Sen niye herkesten para istiyorsun.? Hayır taşı sıksan suyunu çıkarırsın bence bu kadar hazıra alışmak doğru değil diue düşünüyorum. 20 euro vermektense 20 euro kazanmayı sana öğretebilirim.Müsaitsen bana 20 Euro borç verebilir misin abi ?
Biraz sonra detaylıca cevap vereceğim. Kahvaltımı yapayım.Abi hayalim İzlanda'da yaşamak. Neler önerirsin?
Tayyaren mi var? Vay yeni duyduk. Ne bileyim. Uçak mühendislerine sorabilirsin.Tayyaremi daha iyi ucurmak icin ne yapmaliyim?
Kabin memurluğu yaptığım dönemde karşılaşmıştım. Bana iç hat uçuşu için gideceksin. Dönüşte yatarın var demişlerdi. Lakin kendimi Darüsselam'da bulmuştum. Sonra bir Wchr yolcusunu Adana yerine Giresun'a göndermiştim. Teyze havadayken farkına varmış lakin iş işten geçmişti.İş hayatında yaşadığın en absurt olay neydi ?
Öncelikle ne yapmak istediğine bağlı yani özellikle bilişimciler konusunda İzlanda ve İrlanda iş olanakları bakımından oldukça açık bir portföye sahip, bir defa muhakkak ama muhakkak İngilizce konuşmasını bilmek gerekiyor. İzlandaca ve İngilizce harici burada dilsiz hiç bir şey yapamazsın. Banka bilişim sistemlerinin bir çoğu buradaymış. Büyük Dünya bankalarının teknoloji üssü olarak kullanıyorlar. Hatta Google ve Facebook'un burada bir merkezleri de bulunuyor. Beyaz yaka iş bulmasında sıkıntı yok. İzlandalılar pek fazla yabancı seven bir millet değil, özellikle Türklerden ziyade Müslümanlardan pek hazzetmiyorlar.Abi hayalim İzlanda'da yaşamak. Neler önerirsin?