GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Benim merak ettigim ultraslan adinin altinda toplanmanin ayricaligi nedir .Galatasaray adinin altinda toplanildiginda sorun nedir.yani ultraslan öyle bi algiladimki sanki Galatasaray taraftari degil.sanki kendine öz bir taraftar grubu.

Cevaplayamayacagi o kadar soru var ki :)
Tupeduz bağnazlık yaptığınız. Galatasaray a değil ultraslana

Artık ne veriyorlar ne iciriyorlar bilmiyorum
Tahminlerim ; liseli tarzinda birbirine arka çıkmak kavga vs olaylarında,
Kulupten beleş bilet almak,
Bileti beleş veren veya para koklatani yalamak,
Kendi ürünlerini satıp, sattirip kulüp yerine kendini zenginleştirmek.
Ultras kültürünü bi öğrenin yaptığız şey alakası olmayan bisey çünkü.

Ha bide bilinçsiz kendini bilmez uyesi çoktur. Biz napiuoruz acaba diye sorgulayan çok azdır.

Derdinizin Galatasaray olmadığı kesin ama.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bari Kirmizi Koltuga oturdun bari adam gibi kendine guveniyorsun bazi sorulari es gecme veya yuvarlak yuvarlak konusma.

Direk dusunceni aktar yada UA Baskanini arayip izin al bari. Bu ne simdi boyle.

Hep destek tam destek.
desene dursun beleş biletimizi verdikçe bizi mamaladıkça kulübün içine etse bile ses çıkarmayacaz. tüm ua üyelerinin senin gibi olduğunu düşünmüyorum açıkçası öyleyse durum vahim sen de hür irade namına bişey kalmamış iyice androide bağlamışsın

Hep destek tam destek.
Simdi kusura bakmada soruma cevap vermedigine göre dangalaklik bir davranisa imza attin.

Sneijder'in gidisine tam destek he? Ulan simdi birde sen kendine Galatasaray'in menfaatlerini düsünen taraftar diyorsun he? Kusura bakmayin da bu kulübün etrafinda böyle cahiller olursa bi b.k olmaz. Yillardir diyorum.

Egitim sart. Egitimsiz, vizyonsuz.

Aklı başında biri varsa soruları cevaplayabilecek onu oturtalim bence soyle de etrafindakilere?
Bu arkadaş fazla bilgisiz
Ne yaptığını bilmiyor.

Hangi menfaat stadda re re ra demek mi menfaati uğruna iş yapmak.Ünal aysal prandelli dönemimde tellere tırmanan siz neden dursuna sessiz kalıyorsunuz ?

Takım sponsor bulamıyor bundan rahatsız değilmisiniz ?

Ua olmazsa siz bir hiçsiniz diyorsunuz madem o kadar kendinizi yüksekte görüyorsunuz doldurun stadı ?

Sana menfaatten yola çıkayım.2014 de 38 bin 2015 de 27 bin bu sene 3 bin kombine satıldı.Bu yıl ki zararı UA mı karşılayacak ?

Sezonu 6.bitirdin bu sene hala bir tepki de yok ? Puan durumunu farklı mı gösterdiler yoksa size ? Düne kadar ilk 2 den düşmüyordun bugün ne oldu da bu vaziyet sizi bu kadar memnun etti ?

50 100 kişi protestoya gitmişsin diye alay etmişsin.Geleydin madem seni bağlayan mı vardı ? Koyaydın tepkini ? Buna cevabın yoksa arkadaşların bu işten bir çıkarınız var dediğinde de kızmaya hiç bir hakkınız yok !

O kadar boş şeylerle uğraşıyorsun ki. uA olmadan istifa ettirin hadi ettirebiliyorsanız? yapın. Var mı totonuz?

Ben Zekiye sunu soracagim ,dileyen GSC bagimsiz uyeleri de cevaplayabilir . Neden ornegi kuzey avrupa ulkelerinde, medeni topluluklarda, futbolun besigi ingilterede vb oldugu gibi seyirciligi seyircilikte birakmayip yonetmeye vs kalkiyorsunuz

Bir baska deyisle bu biletmis , antrenman ziyaretleriymis , manasiz manasiz alaturka isleri ne zaman sonlandirip medeni ve kaliteli bir avrupali gibi taraftar olacaksiniz ?

Ben neden futbolun seyirci guzelligine hasret kalip yarin fransaya ucacagim ? Bunu ulkemizde ne zaman basarmayi umuyorsunuz ?

Futbolcularımız bunlarla motive oluyor. İngiltere 'de takım tutabilirsin sana Galatasaray 'ın kahrını çek diyen yok.

Sizin gibi kolpa taraftar değiliz çocuk. :)
Ula ne yaptığını soyle bende sana kolpalik ne onu aciklayayim.
Kulupten gelen parayla unili genclerin emeğiyle koreografi disinda.
Tamamıyla zararsiniz.

Paralı köpekler diye bos yere denmedi bazi taraftar gruplarına
Cuk oturuyor.

kime laf anlatıyoruz ki burada ülkenin lafdan anlamayan beynini bi yerde düşürmüş %50 si neyse bu ua da odur. grup halinde düşünme eylemini başlarındaki beyinsizlere bırakmış insan sürüsü işte. zaman kaybı bunlarla uğraşmak

Sizin için kupa mi başarı?
Galatasaray ismini rezil eden karakteri bozuk birini desteklemek için ya onlardan beslenmek yada ciddi kafada sıkıntıli olmak gerekir.
Siz hangilerindensiniz?
Galatasaray elden gidiyor sesiniz çıkmıyor.
Bikac seneye takim kümeye oynayacak haberiniz yok uc maymunu oynuyorsunuz.
Rakipler gün geçtikçe daha da güçlenirken biz yerimizde bile saymayip geriliyoruz.

Kupa başarı tabi ne başarı olacak? Sizin gibi 10 bin kişiyle protesto edeceğiz dedikten sonra 35 kişi toplamak mı başarı? :)

Geri
Üst Alt