GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Umarım kırmızı koltuk bu mülakatın ardından yerinde kalır.

O kadar boş şeylerle uğraşıyorsun ki. uA olmadan istifa ettirin hadi ettirebiliyorsanız? yapın. Var mı totonuz?

Nerden biliyosun boş şeylerle uğraştığımı ? Müneccimmisin ?

Taraftar kombine almıyor storeden alışveriş düştü avrupa yok nereye kadar orda kalacak ? Üzerine falan mı yaptınız takımı bu kadar emin konuşuyosun ?

Sen dünyayı UA dan ibaret sanıyosun ama hala düşen kombinelerin cevabını veremedin ? Şu basit cevabı bile veremiyorken kim boş işle uğraşıyor gayet net belli oluyor.

Senin gibi kuru sıkı taraftar mı olayım evlat? :)

Bizim tek bağlılığımız armaya , siz 2000lerden sonraki başarıların arkasından gelen organizasyonlu taraftar saçmalığının son fertlerisiniz. Aslında güzel bir sorum vardı. Lakin samimi olmak bir kenara , erdemli olup dürüst davranmayacağını bildiğim için fazla uzatmaya gerek duymadım..

Evet babacım , tek gerçek taraftar sizsiniz geri kalanlar hep kuru sıkı..

tumblr_o4f54hYg4D1t0exp1o1_400.jpg

Benim gidenlere elestirim yok, elestirim organize edenleredir.

Tabiki kolay degil organize etmek, tabiki kolay degil bu isler ile ugrasmak. Bunu belirttim zaten, cogu kez. Ama kolay olan ne biliyormusun ? Klavyeden, ben biliyorum edasi ile, sallamak.

Bunu ismi ile cismi ile yapacak insanlar, bunu bir kere iki kere yapip, sonra illalah da diyebilirler. Galatasaray taraftari ultrAslana bagli degil ki, Galatasaray spor kulübüne bagli. Yillardir armut toplamak, bunun bir özürü olamaz. ultrAslan disinda okadar grup var.

Ve cok fazla birsey bekledigimi de söylemedim. En az beklentiye sahip insandim. Ama en azindan bir tane Metin hazirlayip, orada okutmak, cok mu büyük zahmetti ? En basiti bile yapilmadi, benim elstirim bu yöndedir.
İşte hiç yoktan iyidir yine de bugün bu hata fark edilip belki ileride daha iyisi olur. Ama bir şeyler yapmak lazım.

Diyor ki biz istersek Dursun istifa eder peki mevcut yönetimin beceriksiz ve başarısız olduğunu kulüp içinden de dahil olmak üzere bir çok kişi hem fikirken siz neden başarılı buluyorsunuz açıkçası çok merak ediyorum. Şimdi cikipta 1senede 3 kupa 2 sene de 5 kupa olacak başkan durmayı hak ediyor edebiyatı yapma. Sanmasin Dursun yada siz başarılarin yonetimin sayesinde geldiğini, o çok begenmedikleri fırsatını bulsa satacaklari Muslera, Sneijder,Podolski vs oyuncularla oldu. Abuk sabuk oyunculara gereksiz bonservis veren, geldiğinden beri yatan Hamit'e sabit ücret veren , Tl yı koşarak kabul edecek evlatlara € lari veren. Sezon başlayacak hala kaos ortamıni dindiremeyen, kadroyu sekillendiremeyen bir başkanı hangi mantıkla destekliyorsunuz inanın çok merak ediyorum.

Dünyada görülmemiş sarı kart gören oyunculara para cezası veren bir adamın nesimi gordunde 1 sene kalmayı hak ediyor diyorsun yada diyorsunuz.

Senin belki çıkarın yoktur orasını bilemem ama o oluşumun geneli hakkında genelleme yapman saçma geldi bana çünkü muhakkak vardır, bunu söylememin nedeni tutarsiz oluşunuzdur.

Hiç bir Galatasaray 'li Galatasaray 'in bu durumundan mutlu olmaz. İstifa diyemiyorsaniz bari en azından yanlışları söylemekten cekinmeyin.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Futbolcularımız bunlarla motive oluyor. İngiltere 'de takım tutabilirsin sana Galatasaray 'ın kahrını çek diyen yok.

Sorulan sorunun cevabi bu mu ? Belki baska bir soru olsaydi verdigin cevabi dogru niteleyebilirdim fakat sen sorulara cevap vermeyip , baska (ve cogunlukla dogru) seyler soyluyorsun

Ben neden taraftar topluluklarinin medeni ulkelerdeki gibi kendi alanlari icin sigmayip baska yerlere tastigini sordum . Bunu da uA ozelinde sormuyorum , genel bir sorudur.

Futbolcular bununla motive oluyor sozu manasiz geldi , zira neredeyse 11 yabanci ile sahaya cikan takimlarin taraftarlari da ayni , peki bu 11 oyuncu premier lig takiminda oynasa buradaki seyirci tarzi yok diye motive olmadan mi sahaya cikiyorlar

Ayrica sorunun kritik noktasi suydu , juventus taki tribun liderleri , arsenalin reisi filan var mi ?

dün 10 bin mesaj atan klavye delikanlısı dediğin taraftarlar ultraslana alternatif bir tribün , organizasyon oluşturursa ne tepki verirsiniz?

Gsstore dan alışveriş yapıp kulübe destek olmaktansa neden kendinize ait şeyleri satıp siz kazanırken kulüp geriliyor.
Madem gücünüz büyük o kişileri storelara niye yonlendirmiyosunuz?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar büyük stad şovlarının bir maliyeti var elbette.

Geri
Üst Alt