Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ha buarada, Galatasaray menfatlari icin varsiniz, neden Mancini gelirken haftalarca hala Fatih Terim diye virladiniz ? Sonucta Mancini de Galatasarayin bir elemaniydi, ve Aslan yürekle Sampionlar Liginde mücadele etti, yoksa neden neydi ?
Ulan kime mesaj veriyonMesaj veriyoruz bazılarına.
Madem sevdaniz büyük ve menfaatsiz niye 2bin civarı kombine satıldı?
Nerede uA büyüklüğü?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uA polarların yanında hangi ürünleri satışa çıkaracak bu güz?
O kadar boş şeylerle uğraşıyorsun ki. uA olmadan istifa ettirin hadi ettirebiliyorsanız? yapın. Var mı totonuz?
Senin gibi kuru sıkı taraftar mı olayım evlat?![]()
Ben ua adam toplayamaz demedim ki, toplar çünkü sadece 1 tane organize taraftar grubumuz var o da ultraslan... Olur da bir gün dağılırsa yerine başka bir grup kurulur diyorum, koskoca Galatasaray taraftarı grupsuz kalacak değil ya.
İşte hiç yoktan iyidir yine de bugün bu hata fark edilip belki ileride daha iyisi olur. Ama bir şeyler yapmak lazım.Benim gidenlere elestirim yok, elestirim organize edenleredir.
Tabiki kolay degil organize etmek, tabiki kolay degil bu isler ile ugrasmak. Bunu belirttim zaten, cogu kez. Ama kolay olan ne biliyormusun ? Klavyeden, ben biliyorum edasi ile, sallamak.
Bunu ismi ile cismi ile yapacak insanlar, bunu bir kere iki kere yapip, sonra illalah da diyebilirler. Galatasaray taraftari ultrAslana bagli degil ki, Galatasaray spor kulübüne bagli. Yillardir armut toplamak, bunun bir özürü olamaz. ultrAslan disinda okadar grup var.
Ve cok fazla birsey bekledigimi de söylemedim. En az beklentiye sahip insandim. Ama en azindan bir tane Metin hazirlayip, orada okutmak, cok mu büyük zahmetti ? En basiti bile yapilmadi, benim elstirim bu yöndedir.
Bu mesajı GSC gibi bir forum alamaz.
Senin avatarından ne halt olduğun belli.
Senin avatarından ne halt olduğun belli.
Neden yapmadınız o zaman ? Sezonun açılmasını mı bekliyorsunuz ? Veya şöyle sorayım ne zaman bir protesto olacak?
Futbolcularımız bunlarla motive oluyor. İngiltere 'de takım tutabilirsin sana Galatasaray 'ın kahrını çek diyen yok.
Gsstore dan alışveriş yapıp kulübe destek olmaktansa neden kendinize ait şeyleri satıp siz kazanırken kulüp geriliyor.
Madem gücünüz büyük o kişileri storelara niye yonlendirmiyosunuz?
Hahahaha