GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Ben cevaplayayim Sinan bey...

Ingiliz hooliganlar en barbar taraftarlarinin basinda gelirler. Stadlarda yaptiklari barbarliklari, estirdikleri terör, Kulüp ve devlet gücleri ile zorla dizginlendirilmistir.

Ben de ayni seyi soyluyorum , bizler sizler ne zaman o seviyeye ulasacagiz ?

Bu cümleden sonra konuşmayı niye sayfalarca uzatıyorsunuz ki?

Dayanamayıp küfür edip ban yiyen birilerini aradı gözlerim ama onu bile becerememişsiniz.

Yazıklar olsun.

19 yaşındaki bıyıkları terli bir kardeşimiz için fazla iddialı sözler. yalan mı söylemişim. 35 kişiyle protesto yaptınız ulAn. :) Konu komşuyu çağırsam tek başıma daha fazla adam toplardım.

Boşa hayal kurmayın dağılırsa falan diye. :)

Neyse ortak noktada buluşabileceğimiz bir konu değil, ua dağılmasın ama bariz şekilde Galatasaray'a zarar veren adamlara reaksiyon göstersin. Adam göz göre göre taraftarla dalga geçiyor, ettiği yalanın haddi hesabı yok. Adamın ne yaptığı belli değil, ne planı var ne programı... İstikrarlı şekilde becerdiği tek şey Galatasarayı her anlamda küçültmek. Zamanında çok konuştuk bunları bu sebeple tekrar etmeyeceğim.

Şunun önüne bi kaç kuruş atında sussun.

19 yaşındaki bıyıkları terli bir kardeşimiz için fazla iddialı sözler. yalan mı söylemişim. 35 kişiyle protesto yaptınız ulAn. :) Konu komşuyu çağırsam tek başıma daha fazla adam toplardım.

Yav sen önce 3bin kombine satılması ve tribünlerin boş kalmasıyla birilerine vermek istediğiniz mesajı adam gibi açıklasana.

İslam Çupi'nin Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlatan cümlesi gibi mi bu da yoksa? Öyle büyük bir mesaj ki tarifi mi yok?

RDJ_Woah.gif

Kafa ateş ediyor maşallah.

uA nın içini az çok bilenler niye bu adamların ölümüne uAyi savunduğunu bilir :) boşa gerilmeyin

Mesela baska bir soru sorayim , norvec ligindeki bir takimin taraftar grubu "valeranga anani s.... geldik valerangaaaa" tarzi bir koroya sahip midir , ya da isvecte , aik stockholm taraftari galip geldikleri maclardan sonra "stockholm gelip de anani s....ce aglama ,goteborg aglama..." filan diyor mudur ?

Hala sorum havada kaldi , Juventus tribun liderlerinin ve United in reislerinin isimlerini merak ediyorum , bilen yok mu , yoksa orada reis meis yok da insanlar bireysel iradeleri ile karar alma yetisine sahip mi ?

Bari kopyalayalim ..

UAyı paralı taraftarı hala destekleyen var mı ya ne saf insanlar dolu.

desene dursun beleş biletimizi verdikçe bizi mamaladıkça kulübün içine etse bile ses çıkarmayacaz. tüm ua üyelerinin senin gibi olduğunu düşünmüyorum açıkçası öyleyse durum vahim sen de hür irade namına bişey kalmamış iyice androide bağlamışsın

Ya kardeş tribüne gelemiyorsun diye kıskanma bizi ya. yarın protesto varmış 36.kişi ol hadi git. başkanın ruhu bile duymadı protestonuzu.

Ben de ayni seyi soyluyorum , bizler sizler ne zaman o seviyeye ulasacagiz ?

Bizde de devlet, ve kulüpler el birligi ile triübünde mafyavari olusumlari engellemeye, yok etmeye yönelik hamle yaptiklari gün, olur bunlar. Basi devlet cekmeli, ama balik bastan kokuyor.
Kendiliginden olmaz bunlar.

Zeki bey, bana göre ultrAslansiz Galatasaray taraftari hicdir diyerek, terbiyesizlik etmistir. Ama Zeki beye yönelik, toplu halde insanlarin cullanmasi da, etik degildir mesela...

Biraz kendimizi de sorgulamamiz lazim ki, toplumsal anlamda birseyler öyle degissin ki, ülke yapisi da one göre sekillenebilsin.

Simdi kusura bakmada soruma cevap vermedigine göre dangalaklik bir davranisa imza attin.

Sneijder'in gidisine tam destek he? Ulan simdi birde sen kendine Galatasaray'in menfaatlerini düsünen taraftar diyorsun he? Kusura bakmayin da bu kulübün etrafinda böyle cahiller olursa bi b.k olmaz. Yillardir diyorum.

Egitim sart. Egitimsiz, vizyonsuz.

Saf mısın nesin sen. Gitsin kardeşim Sneijder. Napalım gitmek istiyorsa? Kulübü FİFA 'lık yapacak Sneijder göreceksiniz. O zaman da görüşelim.

Geri
Üst Alt