GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Yok mu aranızda Gerçek Galatasaraylılar şu hadsize haddini bilderecek

Yahu arkadaş neresinden tutsan elinde kalıyor, madem kupa kazanmak bu kadar önemli o zaman Aysal'ı neden desteklemediniz ? O kahredici gücünüzle sokaklara dökülüp neden gitmesine mani olmadınız. Neymiş demek ki mesele kupa değilmiş.

Son düzenleme:
La olum kahkaha attım ya konuyu okurken.

GSC foruma laf atmak ney lan, burası herkese açık bir forum, her görüşe de açıkki senin gibi adamı gelip oturttuk buraya, ultraslanla kıyaslamak ne lan hahahahaha

kime laf anlatıyoruz ki burada ülkenin lafdan anlamayan beynini bi yerde düşürmüş %50 si neyse bu ua da odur. grup halinde düşünme eylemini başlarındaki beyinsizlere bırakmış insan sürüsü işte. zaman kaybı bunlarla uğraşmak

Valla o %50ye dua edin bu 1. İkinci konu da herşeye muhalefet olmayın şu takıma destek olun.

Futboldaki otodeterminizm sorunsalı hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Saf mısın nesin sen. Gitsin kardeşim Sneijder. Napalım gitmek istiyorsa? Kulübü FİFA 'lık yapacak Sneijder göreceksiniz. O zaman da görüşelim.

Sneijder değil yaparsa dursun özbek yapar bana fenerli diyosun ya bu durumlardan haberin yok bence sana Galatasaray diye başka takımı izletmişler.Sen takımda yatan hamite eraya tarığa sabriye dünya para sayarsan o adamda seni fifalık eder.İlk önce yatan adama önlem almazsan bu tür olaylar kaçınılmaz.Bence sen bunları idrak edene kadar git hentbol masa tenisi falan izle boşa vakit geçiriyosun.

Bizde de devlet, ve kulüpler el birligi ile triübünde mafyavari olusumlari engellemeye, yok etmeye yönelik hamle yaptiklari gün, olur bunlar. Basi devlet cekmeli, ama balik bastan kokuyor.
Kendiliginden olmaz bunlar.

Zeki bey, bana göre ultrAslansiz Galatasaray taraftari hicdir diyerek, terbiyesizlik etmistir. Ama Zeki beye yönelik, toplu halde insanlarin cullanmasi da, etik degildir mesela...

Biraz kendimizi de sorgulamamiz lazim ki, toplumsal anlamda birseyler öyle degissin ki, ülke yapisi da one göre sekillenebilsin.

Konustugumuz konuya bak , GSC veya bireyseller 35 kisi toplamis , uA filanca kadar toplarmis .. Boyle bir aksiyonun manasizligini konusacagimiza kim daha cok adam toplar filan yaziyoruz .

Bireysel insan kalitesi dusuk bir toplumuz . 15 gun fransada kaldim , rezil bir futbol kalitesi olan bir turnuvada olsa bir ulkede onlarca ulkenin seyircilerinin nasil asgari musterekte bulunabildigini gordum . Biz asla bu tip organizasyonlara uye filan olmayalim , bu kafayla rezil oluruz

Hangisi doğru ?

Hazreti Sneijder

Benjamin Sneijder

Lanetli Sneijder

Nerden biliyosun boş şeylerle uğraştığımı ? Müneccimmisin ?

Taraftar kombine almıyor storeden alışveriş düştü avrupa yok nereye kadar orda kalacak ? Üzerine falan mı yaptınız takımı bu kadar emin konuşuyosun ?

Sen dünyayı UA dan ibaret sanıyosun ama hala düşen kombinelerin cevabını veremedin ? Şu basit cevabı bile veremiyorken kim boş işle uğraşıyor gayet net belli oluyor.

Galatsaray taraftarı değilsin sen. Olsan uA 'ya laf atmazdın. Büyüklüğünü ve gücünü kabul ederdin.

Bizde de devlet, ve kulüpler el birligi ile triübünde mafyavari olusumlari engellemeye, yok etmeye yönelik hamle yaptiklari gün, olur bunlar. Basi devlet cekmeli, ama balik bastan kokuyor.
Kendiliginden olmaz bunlar.

Zeki bey, bana göre ultrAslansiz Galatasaray taraftari hicdir diyerek, terbiyesizlik etmistir. Ama Zeki beye yönelik, toplu halde insanlarin cullanmasi da, etik degildir mesela...

Biraz kendimizi de sorgulamamiz lazim ki, toplumsal anlamda birseyler öyle degissin ki, ülke yapisi da one göre sekillenebilsin.
Koltuğa oturmayı kabul eden sorulacak her soruyu keza gösterilecek her tavrı da haketti demektir.

Bizim tek bağlılığımız armaya , siz 2000lerden sonraki başarıların arkasından gelen organizasyonlu taraftar saçmalığının son fertlerisiniz. Aslında güzel bir sorum vardı. Lakin samimi olmak bir kenara , erdemli olup dürüst davranmayacağını bildiğim için fazla uzatmaya gerek duymadım..

Evet babacım , tek gerçek taraftar sizsiniz geri kalanlar hep kuru sıkı..

tumblr_o4f54hYg4D1t0exp1o1_400.jpg

Kardeşim bugün 35 kişi topladınız sizinle aynı fikirde olan. Ne anlatıyorsun yahu?

Galatsaray taraftarı değilsin sen. Olsan uA 'ya laf atmazdın. Büyüklüğünü ve gücünü kabul ederdin.

Ben gördüğümü söylüyorum.Galatasaray taraftarıyım öyle olmasam burda olmazdım.Ua ya laf atan tek ben değilim.Gir bak neler söylüyorlar.Sosyal medya diye birşey var artık insanlar dumanla haberleşmiyor.Baya uzak kalmışsın teknolojiden.Burası sarı lacivert değil fener forumu falan sandın herhalde yada renk körüsün ?

Son düzenleme:
Zeki Bey,

Forumumuzda dursunun gebermesinin kulubumuze hayirli olacagi fikiri hakim.

Ama ayni zamanda atalarimizin bir sozu vardir: iti asmayinca olmez diye.

sizin bu konudaki dusunceleriniz neler?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt